Polecam cykle węglowodanowe. Efekt rekompozycji bardzo szybki i bez zjebanego samopoczucia. Po półtora miesiąca treningów -10 cm w brzuchu, +3 w klacie, +4 w barkach i +1 w bicku. Waga w miejscu, wzrost siły spory, wydolność też mocno na plus. I żółty pas w międzyczasie wpadł
Czasami jak czytam to, co piszesz, to zastanawiam się ile strzykawek w ciągu miesiąca u Ciebie leci.
No offence
Jak chcesz, mogę rozpisać Ci co do joty mój program. W tym tygodniu zaczął testować go jeszcze jeden z forumowiczów, możliwe, że za jakiś czas się pochwali efektami. Z suplementów używam następujących:
- Nitrobolon (Trec)- przedtreningówka, bardzo fajna i z certyfikatem doping free
- CLA Softgel (Trec)
- Fat Transporter (Trec)
- Witamina D3 (4000 na dobę)
Poza tym dieta trzymana od A do Z z myfitnesspallem i wagą w ręku, odpowiedni reżim ćwiczeń (nie ma odpuszczania treningu i ćwiczenia na odwal się, ale też dość czasu na regen) i jakieś tam predyspozycje genetyczne, bo faktycznie, zawsze łatwo budowałem masę, niezależnie, czy mięśniową, czy tłuszczową.
A branie sterydów, uważam za idiotyzm, zwłaszcza, że są skuteczne naturalne metody podnoszenia poziomu testosteronu i hormonu wzrostu.