Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 379818 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #2250 27 Lip, 2016, 14:01:27 »
Aktualnie 21km w 47min i dość mocno wiało, warunki zblizone do sierpniowego, wiec jest nieźle i cały czas z nadzieją na wykonanie planu.
Na ostatnim półmaratonie predkosci na zjazdach dochodziły do 53km/h całkiem ciekawe uczucie na rolkach ;)

53km/h na rolkach? Dziekowac!  :o
Na rowerze w zasadzie nie zdarza mi sie tyle jechac.

W tą niedzielę facet do którego uczeszczam na doskonalenie jazdy rozpedzali sie do 62km/h owszem za samochodem ale to był taki trening przyzwyczajajacy nogi do pracy w tych predkościach. Ja sie tylko przyglądałem i robiłem swoje ;)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #2251 27 Lip, 2016, 15:32:16 »
Nawierzchnia wcześniej jest w jakiś sposób czyszczona/zamiatana? Najechać na jakiś kamyk albo inną drobnostkę przy takiej prędkości... :O
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #2252 27 Lip, 2016, 15:52:32 »
Czyscili tylko w miejscach gdzie faktycznie było nawalone. A tak jak było tak jechalismy.

Offline Sikor

• Gaduła
    • Moje galerie...
« Odpowiedź #2253 28 Lip, 2016, 15:00:31 »
Czyscili tylko w miejscach gdzie faktycznie było nawalone. A tak jak było tak jechalismy.

Jaja takie bardziej strusiowe trzeba miec!  :headbang:
Practice cures most tone issues - John Suhr
--
Moja galeria z Musikmesse 2014 i nie tylko...

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
« Odpowiedź #2254 28 Lip, 2016, 18:41:42 »
Potwierdzam. Wujas, mnie na rolkach, kiedyś ciągnął samochodem około 40km/h. Wtedy czujesz że żyjesz!*

*
Spoiler

Pany czy można łączyć białko, kretynkę i spalacz tłuszczu? Dzisiaj takie pytanie dostałem i nie wiedziałem co powiedzieć... :facepalm:
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
« Odpowiedź #2255 28 Lip, 2016, 19:55:32 »
Ćwiczę sobie dziś normalnie w mojej pipidówie, paczę, a tu Arek Czerw :)
Spoiler

Pany czy można łączyć białko, kretynkę i spalacz tłuszczu? Dzisiaj takie pytanie dostałem i nie wiedziałem co powiedzieć... :facepalm:

Można, ale pewnie będzie chujowo smakować :D
Możesz nawet łączyć deca durabolin, amfetaminę i orzeszki ziemne - pytanie jest, co chcesz osiągnąć.

Offline Amal_68

• Pr0
« Odpowiedź #2256 28 Lip, 2016, 20:05:26 »
Z tego co zrozumiałem to przypierdolenie i spalenie tłuszczu jednocześnie, bez cardio bo nie ma czasu ani chęci po robocie.
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #2257 28 Lip, 2016, 20:45:47 »
Polecam cykle węglowodanowe. Efekt rekompozycji bardzo szybki i bez zjebanego samopoczucia. Po półtora miesiąca treningów -10 cm w brzuchu, +3 w klacie, +4 w barkach i +1 w bicku. Waga w miejscu, wzrost siły spory, wydolność też mocno na plus. I żółty pas w międzyczasie wpadł ;)

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
« Odpowiedź #2258 28 Lip, 2016, 23:14:23 »
To lepiej niż na bombie

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #2259 28 Lip, 2016, 23:16:30 »
Potwierdzam. Wujas, mnie na rolkach, kiedyś ciągnął samochodem około 40km/h. Wtedy czujesz że żyjesz!*

*
Spoiler

Wg mnie bez sensu i tak jak pisał domas. Gainery raczej przed treningiem i ew rano ,białko po treningu, Jeśli juz to gainer i kreatyne bo to rano i przed treningiem w zalezności czy DT czy DNT.
A co do jazdy na rolkach i predkosci to trening za jadacym samochodem jak najbardziej , przyzwyczajasz nogi do pracy w takich predkosciach natomiast byc ciągnietym to lekka głupota jesli chwilowo jednorazowo to kumam bo frajda nie lada ale tak dla sportu to zbyt niebezpiecznie, tracisz kontrole nad miesniami brak stabilizacji bo luzujesz sie a to zguba.
Dzisiaj zrobilismy z kumplem 31km ze srednią 25/h, w porywach do 36/h, także jest nieźle.

Offline Amal_68

• Pr0
« Odpowiedź #2260 29 Lip, 2016, 06:47:33 »
@commelina nie no, to było tak for fun. Żeby zobaczyć jak to jest. Ja to normalnie śmigam sobie po ścieżce rowerowej, z prędkością rekreacyjną. :)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #2261 29 Lip, 2016, 10:45:09 »
Polecam cykle węglowodanowe. Efekt rekompozycji bardzo szybki i bez zjebanego samopoczucia. Po półtora miesiąca treningów -10 cm w brzuchu, +3 w klacie, +4 w barkach i +1 w bicku. Waga w miejscu, wzrost siły spory, wydolność też mocno na plus. I żółty pas w międzyczasie wpadł ;)

Czasami jak czytam to, co piszesz, to zastanawiam się ile strzykawek w ciągu miesiąca u Ciebie leci.
No offence
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #2262 29 Lip, 2016, 11:55:06 »

Czasami jak czytam to, co piszesz, to zastanawiam się ile strzykawek w ciągu miesiąca u Ciebie leci.
No offence

Jak chcesz, mogę rozpisać Ci co do joty mój program. W tym tygodniu zaczął testować go jeszcze jeden z forumowiczów, możliwe, że za jakiś czas się pochwali efektami. Z suplementów używam następujących:
- Nitrobolon (Trec)- przedtreningówka, bardzo fajna i z certyfikatem doping free :P
- CLA Softgel (Trec)
- Fat Transporter (Trec)
- Witamina D3 (4000 na dobę)
Poza tym dieta trzymana od A do Z z myfitnesspallem i wagą w ręku, odpowiedni reżim ćwiczeń (nie ma odpuszczania treningu i ćwiczenia na odwal się, ale też dość czasu na regen) i jakieś tam predyspozycje genetyczne, bo faktycznie, zawsze łatwo budowałem masę, niezależnie, czy mięśniową, czy tłuszczową.

A branie sterydów, uważam za idiotyzm, zwłaszcza, że są skuteczne naturalne metody podnoszenia poziomu testosteronu i hormonu wzrostu.
« Ostatnia zmiana: 29 Lip, 2016, 11:58:16 wysłana przez lwronk »

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
« Odpowiedź #2263 29 Lip, 2016, 21:26:41 »
Ja tam widzę tylko TREN TREN TREN :D

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
« Odpowiedź #2264 31 Lip, 2016, 23:52:26 »
Spoiler

Mały update:
Byłem chory przez ponad 2 tygodnie wiec jestem poza planem, ale progres nadal jest.
86,5kg->82,5kg pas 88,5cm->82,5cm. ~13%Bf

Siła niestety zaczęła trochę spadać, najbardziej w OHP bo o 7kg w dół. ale myślę, że to przez małą ilość spożywanych węgli a nie stratę tkanki mięśniowej wiec spoko.
Ciężko powiedzieć jak z siłą w nogach ponieważ przeszedłem na lo-bara oraz sumo na jakiś czas ale jak na razie wydaje się ok.

Zdjęcie zrobione zaraz po wstaniu bez pompy, mięśnie płaskie bo jestem na diecie bardzo nisko węglowodanowej, Ale widać, że tłuszcz schodzi ładnie.
Mam w planach jeszcze 6 tygodni diety i koniec, myślę że ~3kg w tym czasie jeszcze zrzucę.
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 01 Sie, 2016, 00:59:35 wysłana przez coin777 »

Offline Sikor

• Gaduła
    • Moje galerie...
« Odpowiedź #2265 03 Sie, 2016, 14:14:06 »
W niedziele moje drugi start w tri  :o

Sprincik, ale nieco dluzszy niz ostatnio: 750m/28km/5km

Jestem nakrecony na maksa, a do niedzieli jeszcze 4 dni , nie wiem co to bedzie w sobote, uff  :facepalm:
--

Offline Amal_68

• Pr0
« Odpowiedź #2266 03 Sie, 2016, 20:43:56 »

Jestem nakrecony na maksa, a do niedzieli jeszcze 4 dni , nie wiem co to bedzie w sobote, uff  :facepalm:

W sobotę szpryca przestanie działać :P

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #2267 04 Sie, 2016, 09:41:28 »

Zmien opony na szosowe ;)

Offline Sikor

• Gaduła
    • Moje galerie...
« Odpowiedź #2268 04 Sie, 2016, 11:09:48 »

Zmien opony na szosowe ;)

A zebys wiedzial, ze zmienilem! Co prawda nie na szosowe ;D, ale 2.0 to i tak wezsze niz mialem ostatnio  :facepalm:

BTW zalozylem Conti RaceKing 2.0 w wersji RaceSport + lekkie detki.
Roznice w lekkosci toczenia czuc bardzo i nawet przy 35km/h nie gwizdza jak Explorery 8)
Ale to sa tylko na razie subiektywne wrazenia. Az do niedzieli...
--

Offline Lubder

• Użytkownik
« Odpowiedź #2269 04 Sie, 2016, 12:35:53 »
To bardziej do "co nas w życiu cieszy" ale temat siłowni, więc piszę tutaj.
Wyprosili mnie z siłowni na którą chodzę od półtora roku za posiadanie wiedzy większej od "trenerów"  ;D :facepalm:
Ćwiczyłem z kumplem, czasami ludzie podchodzą pytają jak co zrobić, więc uznano, że "przeprowadzam treningi personalne" i mam za to zapłacić klubowi  ;D
Dawno się tak dobrze nie bawiłem.

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #2270 04 Sie, 2016, 13:20:36 »
To bardziej do "co nas w życiu cieszy" ale temat siłowni, więc piszę tutaj.
Wyprosili mnie z siłowni na którą chodzę od półtora roku za posiadanie wiedzy większej od "trenerów"  ;D :facepalm:
Ćwiczyłem z kumplem, czasami ludzie podchodzą pytają jak co zrobić, więc uznano, że "przeprowadzam treningi personalne" i mam za to zapłacić klubowi  ;D
Dawno się tak dobrze nie bawiłem.

Ostatnio widziałem podobną sytuacje. Chłopak pokazywał jak robić siady kolegom i podszedł wzburzony trener. Najgorsze jest to, że nawet jakby się chciało skorzystać z wiedzy trenera to oni są zwyczajnie do dupy. Ten, który się przyczepił, robi fatalnie przysiady, małymi ciężarami i wiecznie kuśtyka na którąś noge po nich... I jak tu takiemu powierzyć swój trening i zdrowie? Ten wyproszony koleżka swoją drogą robił przysiad ATG 120kg z idealną formą.

Aktualnie jestem na wakacjach na francuskiej wsi i mam tu oldschoolową siłownię niedaleko. Jest wiecznie pusta, bo nikt tu prawie nie mieszka, całkiem zajebiście wyposażona, bo niczego mi do realizacji treningu nie brakuje i są nawet są miłe bonusy (można podpinać się do głośników na sali swoim telefonem i trenować przy własnej muzie). Na dodatek jest kompletnie za darmo (przynajmniej ode mnie nikt nic nie woła), a klucz do siłowni odbiera się z pubu 24h... jakaś abstrakcja :D
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline samuraj_jack

• Użytkownik
« Odpowiedź #2271 05 Sie, 2016, 14:00:19 »
Też bardziej pasuje do "co Was cieszy (bardziej śmieszy ;))"
Ale że w fit klimacie to jest w Krakowie siłownia gdzie w strefie wolnych ciężarów nie można używać wolnych ciężarów. Co prawda w godzinach od 7 do 17 no ale... Stanowczy trener stanowczym tonem ostatnio mi to zakomunikował i jakoś powagi nie mogłem zachować. Od tego czasu zerka na mnie spod przysłowiowego byka :D
"Poznał też mowę zwierząt i posiadł umiejętność czytania w ludzkich myślach, ale jedno i drugie okazało się gówno warte"

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #2272 05 Sie, 2016, 14:42:30 »
Z jakimkolwiek uzasadnieniem, czy po prostu nie bo nie?

Offline Lubder

• Użytkownik
« Odpowiedź #2273 05 Sie, 2016, 15:58:08 »
U nas 2 sale z wolnym ciężarem, tzn. na jednej ławeczki i hantle, na drugiej stojaki do siadów i sztangi. Ta druga od miesiąca jest zajęta na zajęcia od ok 17 do 20:30, chociaż są 2 sale do zajęć przeznaczone. Zmieniam siłownię :D

Offline samuraj_jack

• Użytkownik
« Odpowiedź #2274 05 Sie, 2016, 16:36:25 »
Z jakimkolwiek uzasadnieniem, czy po prostu nie bo nie?
Pod spodem są biura i najemcy (co zrozumiałe i oczywiste) przeszkadza w godzinach pracy biura hałas generowany przez latające ciężary :) To już nawet nie są dziwne kroki ;)
"Poznał też mowę zwierząt i posiadł umiejętność czytania w ludzkich myślach, ale jedno i drugie okazało się gówno warte"