Test to test i do powyższych nie będę się na razie odnosił. Zrobię to później.
[
@commelina
Tu się rozpędziłeś i to zdecydowanie za bardzo. Nie wypisuj takich bzdur jak jeszcze nie wiadomo na pewno o co chodzi.
Jest jeszcze do wykonania kilka testów, sprawa się wyjaśni i wtedy razem zdecydujemy co robimy.
Hm do tej pory w zasadzie byłem grzeczny ale chyba mi sie konczy cierpliwosc. Do tej pory marketingowo jak sie okazało, wyzej ... niz tylek miales. Naklejki karteczki wyszywanki , mydlenie oczu jak z elementarza świeżo upieczonego marketingowca, mgiełka tajemniczości i niedostepności wielce zajetego człowieka kontakty przez Aston co zreszta na wejściu skomentował słusznie Leon. Bańka mydlana prysła. Dla mnie szukanie winy u realizatorów to jest juz szczyt bezczelności. Jak to mówią dobry koń to i po błocie pociągnie. Jeśli delikatnie mówiąc zamilkniesz to mój syf sie na tym konczy,nie chce więcej kontaktu ani bys cokolwiek próbował zmieniać doradzać i takie tam. Nigdy nie zostawiliśmy klienta zwalając wine na złe kable wilgotność powietrza czy zorze polarną, sprzet albo gra albo nie. Wmojej sprawie o niczym juz nie bedziesz decydowal. Dla jasnosci gawiedzi,nie chodzi mi tylko o to co napisane powyżej alei o ton rozmowy z Mackiem z dnia wczorajszego.
Posty połączone: 08 Lis, 2014, 22:47:09
A te pozostałe 10% które brzmi dobrze, to co to za kapele?
Takie gdzie nie ma za dużo basu, AC/DC, Joe Satriani itp.
U Claptona akustycznie i zeby nie było, lubie tego Pana. Arini wiedział doskonale w jakie srodowisko, i z jakimi zapędami wkracza, więc opowieści teraz o muzyce typu łomot , no sorry.