Autor Wątek: Bash sidewinder MKV - przeciek prawie kontrolowany  (Przeczytany 150728 razy)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
No to ja napiszę krótko bo nie umiem się rozpisywać. Wypowiem się o tym tylko czym jestem bezpośrednio zainteresowany ;)
KANAŁ CZERWONY:
Wzmacniacz mi się spodobał. Gra Mesowym charakterem, ma to więcej ataku, punchu, dynamiki za to mniej zwarty i mniej selektywny od Mesy.
Spokojnie mógłbym to postawić obok mojego wzmaka i by było okej. Ciężko mi powiedzieć co jest lepsze - ta sama liga jakości przesteru do grania szatanów.
Byłem dzisiaj jedyną osobą grającą na tym wzmaku coś innego niż rockowe pitu-pitu( :P ) i bardzo żałuję, że nie miałem możliwości wzięcia swojej gitary(i wzmacniacza w sumie też).
Na barytonowym LTD z EMG na pokładzie brzmiało mi to tak jakbym oczekiwał od wzmacniacza.
Jestem zdecydowanie na TAK.
Nie zakupię go bo nie oferuje dla mnie zupełnie nic więcej i lepiej niż DR, ale jeżeli ktoś chce tanio i świetnie to spokojnie można gwałcić Szymona o Dorico z czerwonym kanałem :P

Uchylę jeszcze rąbka tajemnicy, że jest planowana wersja Black Letter z czarnymi PCB na której można grać szybciej!
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline blackdahlia

• Pr0
Bez znaczka MESA nie da się grać szybciej.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Uchylę jeszcze rąbka tajemnicy, że jest planowana wersja Black Letter z czarnymi PCB na której można grać szybciej!

O, coś dla mnie!!!
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Gohes

• Colonial Marine
  • Gaduła
  • Szatan, Blasty, Benedykt XVI...
    • J. D. Overdrive
No to ja też kilka słów od siebie w sprawie wiadomej - głowa ma tyle bajerów, że przez pierwszą godzinę gubiłem się w zawiłościach pstryczków, przełączników, gałek i migających diod. Na szczęście wszystko się wyjaśniło z czasem i na dodatek okazało się, iż każdy z tych pierdolników coś faktycznie wnosi do brzmienia i nie ma to-tamto! Z ficzerów strasznie podobał mi się bajer, kiedy na odpalonym wzmaku wyciągnęliśmy kabel z kolumny.... tak po prostu, bez ściszania, przełączania, etc. - no nic się nie stało, nic nie wybuchło, wzmacniacz popikał i po wsadzeniu kabelka na swoje miejsce po prostu zaczął grać.

Kanał czerwony - oj tak, to jest to co Misie lubią najbardziej, czyli jest szatan, jest pierdolnięcie, gruz i niezliczone ilości cukru, zbierającego się na zębach podczas grania. Po prostu ten kanał mi robi i tyle (me gusta, me gusta!), nie można się do niczego przyczepić (no może do regulacji BASSów, która po przekręceniu powyżej połowy wkracza w odległe krainy absurdu :D). Skurczybyk jest tak rewelacyjnie selektywny przy maksymalnych ilościach gainu, że aż miło było słuchać, kiedy Dexiu zapierdalał dla szatana!

Kanał zielony - myślałem iż w mojej JVMce mam ultra-super-rewela kanał czysty i na pewno nikt nie zrobi nigdy takiego samego (bo lepszego to już na pewno NIE!)! BŁĄD! Side jeżeli nie jest lepszy, to na bank jest porównywalny (niestety nie wziąłem głowy, bo chętnie bym porównał). Za dowód niech posłuży mój Gibol Flying, który po podłączeniu brzmiał słitaśnie i szklankowo, zupełnie nie jak Gibson, a to już duże osiągnięcie. Przełącznik COLD/WARM też sporo wnosi, wsio zależy od wiesła.

Kanał pomarańczowy - cóż... no jest... no i jest poprawny i w ogóle gra i szatan i inne takie, ale bez emocji. Ot poprawne brzmienie, które pewnie kogoś będzie jarać, ale nie mnie. Co prawda Szymek w pewnym momencie pokręcił, popstrykał i zrobiło się całkiem miło, niemniej jednak daleko mu to szatańskiej ku***, jaka płynie z kanału czerwonego :D CIEKAWOSTKA - potwierdzam słowa Leona: Kania Firebird na czerwonym obsysał, a dopiero na pomarańczowym zaczął napier*****!

Podsumowując - gdybym teraz szukał pieca albo miał wolne 3K, to ni ma wuja we wsi! AMEN! I dzięki wszystkim za wczoraj!
M: Kobieto, przynieś browar! K: A magiczne słowo? M: Czary mary, podaj browary!

Offline Yames

• Gaduła
  • Ejdżent Moulder
Tak jest jak wyżej napisano. Jeszcze w samochodzie gadalim z Dexem i Benkaiem, bo każdy ma inne potrzeby jeśli chodzi o brzmienia i funkcjonalności, a tu każdy kanał ma w sobie coś użytecznego (może nie każdy, dla każdego:)). W mojej opinii pomarańczowy, ma to "coś" co potem słychać przy grze z zespołem, czyli lepszą "przebijalność". Ale może ja już ogłuchłem po tych trzech godzinach?
Hard Rockin' Waffenplatz

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Moje 3 grosze w takim razie.
Czysty COLD - bomba. Przestery - śmiem twierdzić, że każdy niezależnie od gitary/przetwornikow/drewna/lakieru/koloru itepe jest w stanie ukręcić zadawalające brzmienie do każdej muzyki. Zatem - najlepsza inwestycja, gdy nie ma się czasu na ogrywanie sryliona głów. No i w odróżnieniu od symulujących wszystko cyfrowych urządzeń - jest tr00. Cieżki, duży, gorący, można na nim usiąść, postawić w pokoju jako ozdobę, użyć pod czas prac domowych. W ostateczności można się nim nawet wyprawić na tamten świat.

Dzięki za miło spędzony czas !

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Basista przemówił ;)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Bash

• Bash'ujący w zbożu
  • Gaduła
  • السلام عليكم
    • Oficialna strona BASH MANUFACTURING
Zapraszam na myspace mojego zespołu:
www.myspace.com/fullflavourofficial

Bash Manufacturing Since 2008

Offline Bash

• Bash'ujący w zbożu
  • Gaduła
  • السلام عليكم
Sorry zapomniałem odblokować już powinien działać.

Offline Musza

• Pr0
Krakus ukradł serce Basha (MK5 ofc ;)) i nima dalej grania. Fajna prezentacja, szkoda tylko, że nikt w składzie o SMie nie pomyślał.

Edek - fajnie było zobaczyć znów gębę Leona, patrzyłem na nią cały czas :)
« Ostatnia zmiana: 27 Sie, 2011, 11:45:29 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Turgon

• Gaduła
Sound super :D Może w końcu sobie jakiegoś basza sprawię ;)
Ssiecie.

Offline marcin.

• Użytkownik
Ciekawe jaka będzie długa kolejka:P

Offline Thoth

• Pr0
Ja się na razie po Dorico nie ustawiam(chociaż strasznie kusi), ale cały czas szukam brzmienia w moim Marshallu :D
Koko dżambo i do przodu!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
A kto jest kto? :D Bo jeśli mi się nic nie popierdoliło, to rozpoznaje jedynie coina :P

Of course, the Amp is fuckin sick.

Offline Bash

• Bash'ujący w zbożu
  • Gaduła
  • السلام عليكم
Właśnie uświadomiłeś mi jaką głupotę popełniłem nie robiąc w napisach końcowych "Starring" Wybaczcie :)

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Hahaha, nie no ja z ciekawości pytam bo względnie nowy na forum jestem, na żadnym gej party nie byłem a w rzeczywistości widziałem tylko Sebastiana (raz u Marudy), a lubie wiedzieć z kim pisze :D

Offline Maciek

• Pr0
Z dredami Coin777, potem obok niego na racku siedzi Terror a za sajdem w białej koszuli Lis

Z śląska masz tak
Gohes
Leon
Dex
i ktoś kogo nie kojarze :D

Co do samego basha - widziałem w Krakowie, i mogę potwierdzić słowa piszących wcześniej - bardzo dobry amp za bardzo dobrą kasę

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
i ktoś kogo nie kojarze :D
it is I, leclerc ;)
i always go full retard

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
To ja może powiążę wyglądowo:

Gwiazda w miniaturce o prezencji sierżanta Marines - Gohes.
psychopatyczny grubas z dredami - ja :D
Leclerc - Sify
Długi Mroczny - Dexterek
Poza tym brał udział wesoły duecik Yames i Benkai jako wsparcie profesjonalne i Kręcący Z Gałami ;)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline immortal-king

• Gaduła
  • Zaraz trejning i bendziemy krecic jak cieba!
Zajebista rzecz grasz Coin od 2:46! No i te dredy :onan: Sidewinder rozkurwia solidnie, jesli kasa dopisze, to wkrotce sie na niego przyczaję ;)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
No i znowu wszystko ja muszę sam za Was! Nagraliśmy dzisiaj z Bashem tutorial z Mark V. Szybko poszło, już o 4 am byłem na chacie. Niech jahfe i juzerzy tego forum się nade mną ulitują.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog

Offline Thoth

• Pr0
Zajebisty test, no i Bash ;)
Koko dżambo i do przodu!

Offline wuj Bat

• Pr0
Specjalnie udałem się "na stronę", żeby pobyć z Wróó intymnie - i w HD!
Paczki z głów!

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
I ja również. Może dojdzie do tego, że będę miał szansę się wódki napić z wroo w HD :D Bat bierem film i jedziem :)
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/