Hej,
Kilka dni temu kurier przytaszczył do mnie Sidewindera, wczoraj natomiast - już lekko wkurwiony - wniósł po schodach paczkę Mesy
Pocieszyłem go jednak na pożegnanie, że na razie to koniec zakupów
Basha przypadkiem trafiłem na Allegro, co prawda nie miałem zamiaru nic teraz kupować, ale wiecie, jak to jest
Head prawie nowy, parę dni temu obchodził drugi miesiąc życia. Wykończony w bordowej "wężowej skórce", ogólnie bardzo sexi. Naklejane na przednim panelu logo trochę średnio wygląda, ja bym tam widział solidny kawał metalu z wygrawerowanym logotypem (zresztą niewykluczone, że sobie coś takiego zmajstruję).
Paczka 2x12 Mesy na Allegro to chyba jeszcze większy fuks, niż Bash
W ogóle mam ostatnio szczęście do fajnych zabawek
Co prawda droga w cholerę, ale pewnie zagości u mnie na długo, zwłaszcza, że za bardzo nie ma na co jej wymienić
Brzmieniowo natenczas jestem w pełni zaspokojony. Dość powiedzieć, że pomarańczowy kanał w Bashu oprócz solidnego wytargiwania i urywania co poniektórych części ciała, defloruje wszystkie dziewice w okolicznych wioskach
Do zorientowanych w temacie mam następujące zapytanie:
- co robi przełącznik "ultra linear"?
W ogóle to mam taką sugestię do Szymona (oby to przeczytał), ażeby zrobić jakąś instrukcję do pieca. Ja np. jestem nieobyty w temacie i trochę nie do końca jest dla mnie jasny tylny panel. Widziałem, że na bashowym forum ktoś prosił o opisanie działania kilku gałek i przełączników, co mi również by dopomogło, ale niestety post pozostał bez odpowiedzi. Instrukcja zapewne uchroni Szymka od natrętnych maili i telefonów od takich sprzętowych indolentów jak ja
A tu słitaśne focie: