Jo!
Jako, że wróciłem do grania na lampie (to już w innym temacie) potrzebowałem paru kostek i tak po paru miesiącach powstał taki twór:
Całość siedzi w Pedaltrain Classic JR i zasilane jest przez Cioks Big John. Okablowanie z Evidence Audio Monorail z wtyczkami SIS. Efekty przyczepione za pomocą 3M Dual Lock (polecam!).
Cry Baby JuniorPrzeszedłem na nią z Cry Baby Mini. Ma parę udogodnień: przełącznik 3 pozycyjny do wyboru brzmienia przeniesiony na zewnątrz, dioda led no i trochę większy rozmiar jest dla mnie wygodniejszy
Peterson Strobostomp HDTrochę głupio pozbyłem się Turbo Tunera i czymś musiałem go zastąpić. Miałem sporo rabatu za zakup Music Man'a w Kytary i wybór padł na Petersona. Nie mam nic do zarzucenia, stroi się na nim zajebiście.
Analogman Prince Of TonePrince, czyli jedna z dwóch stron King Of Tone, na który trzeba aktualnie czekać 4 lata w kolejce
Bardzo fajny jako overdrive jak i boost. Jako Distortion tak sobie mi siedzi, ale jeszcze nad tym popracuję
Wampler Ego Mini CompressorMyślałem, że nie potrzebuję kompresora do chwili, gdy go nie kupiłem
Blend ustawiam na jakieś 25%, lekki level boost, kompresja na połowę i wszystko brzmi lepiej
Strymon MobiusZa 3 sensownej jakości efekty mamy cały wybór modulacji na poziomie. Na moje potrzeby sprawuje się świetnie. Flangera używam np. od wielkiego dzwonu, a tak mam go pod ręką itp. Mam go wpiętego na 4 kable z możliwością ustawienia efektów w pętli lub przed Prince of Tone.
Walrus ARP-87 Delay Mają coś w sobie te Walrus'y. Tutaj w kompaktowej formie mamy delaye: analog, digital, lo-fi, slapback i ukryty piąty tryb - delay z tremolo. Do tego podział rytmiczny, tap tempo, modulacja, możliwość rozjaśnienia/przyciemnienia brzmienia itp.
Walrus SLO ReverbKozacki, głęboki reverb. Ambienty to miód na uszy, można siedzieć przy nim godzinami. Od biedy można też używać jako delikatny pogłos przy niskim decay i mix. Jednocześnie przy swojej głębi nie zlewa się to wszystko w jedną papkę, wszystko się fajnie klei.
Zostaje jeszcze miejsce na dwa efekty. Z chęcią zaopatrzyłbym się jeszcze w BB Preamp i jakiegoś Klona, np. Walrus Tumnus lub Ryra.