Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324267 razy)

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
A ja mam wrażenie, że niektórym nienawiść do PiSu trochę przyćmiewa całą resztę.

Czyli całkiem podobnie jak niektórym nienawiść do PO/lewactwa/etc ;)

Offline unbrokenshiver

• Użytkownik
A co dobrego dało ludzkości lewactwo? :)

Offline Dun

• TW
  • Gaduła

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Ile mam czasu na odpowiedź Szanowny Trybunale? A na szybko - muszę donieść fiskusowi 15k, bo mi rzutem na taśmę podczas ostatniej kadencji łapczywe złodziejaszki zmieniły prawo, o czym nie wiedział człowiek, który mnie rozlicza.
No i jakiś konkret. Dla mnie to kombinacja wkurwiającego prawa i niekompetencji księgowej/go. Mi wpierdolili kasy fiskalne i pierdylion przepisów rtg itp. Ale to był lobbing radiologów i prywatnych firm.

Posty połączone: 27 Lip, 2016, 23:44:45
Napisz dokładnie co Ciebie osobiście złego dotknęło przez PO i co dobrego przez PiS.
Zajebano mi pieniądze z OFE.
Zablokowano idiotyczną instytucję zwaną TK.

;)
Z OFE zgoda. Z TK to nie jest takie czarno-białe.
Dla mnie PO zrobiło jedno - stabilność i że od prawie trzech lat po prostu był progres.

A teraz, napiszcie co Wam PiS naprawił?
Czy oddał pieniądze z OFE czy przypadkiem nie ostrzy pazurów na resztę?
Czy cofnął wkurwiające przepisy?
Napiszcie gdzie macie zmianę na lepsze.

Co dla mnie PiS zrobiło?
Dla mnie zrobili dużą niestabilność i mam w firmie regres. Zdolność nabywcza pieniądza spadni przez rozdawnictwo, niktóre rzeczy jak ubezpieczenia poszły w górę.
Do tego rozpieszczanie rozpasanego kleru.
Do tego obciachowe zachowania publicznie i na arenie międzynarodowej.
Brak realnej polityki zagranicznej.
Brak zdolności dyplomatycznych.
Hipokryzja i komunizm pod pseudo-prawicowo-katolickim szyldem.
Ochrona przestępców wśród siebie (np. moja była burmistrz jest w PiSie i komisji sprawiedliwości. Jej urzędowanie pogrążało gospodarczo moje miasto. Są śledztwa w sprawach nadużyć i korupcji np. nielegalne składowanie odpadów - paru ludzi już umarło).
Wycinka lasów.
Itd.

I nie, "nienawiść" do PiSu, czy raczej chłodny osąd i doń niechęć, nie zniekształcają mojej wizji świata. Co to ma wspólnego z Bartoszewskim i Oświęcimiem? Przestańmy opluwać ludzi zasłużonych. Nie ma ludzi bez skazy. Chęć znalezienia haka na kogoś jest łatwa i świadczy o małostkowości i słabości naszego poczucia narodowego. Prosiłem o umiar i zastanowienie się czy ktokolwiek z nas zrobił tyle dla naszego kraju.
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 00:00:17 wysłana przez Wolfhorsky »
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Ja myślę ze Dżony pije do mojego wpisu o pośle Pięta , niech więc sprawdzi w sejmowych zapisach, czy to fejk i naciagana informacja
No ja sprawdziłem i nic takiego nie powiedział.
To co powiedział to to, że gdyby to zależało od niego to nie zgodził by sie na wyczytanie nazwiska Bartoszewskiego, bo Bartoszewski był uprzejmy wyrażać sie o nim i wyborcach pisu per pisowskie bydło. I dalej powiedzial: jego wyjście z powodów zdrowotnych to zaskakująca historia. Zwracam tylko uwagę, że miało miejsce takie zdarzenie i ono pozostawia pole do domysłów.
Mniej więcej tak, nie jest słowo w słowo, jak chcesz sprawdzić to: http://www.rp.pl/RZECZoPOLITYCE/160729461-Stanislaw-Pieta-o-komisji-Amber-Gold.html od 16:25
No jest to zgoła inny sens wypowiedzi niż przedstawia sok z buraka.

Piszesz Jarku, że nie wierzysz prawicowym źródłom informacji a sięgasz po rynsztokowe dno jakim jest sponsorowany "Sok z buraka".
Przykład z dzisiaj:
( Obraz usunięty.)
a zdjęcie pochodzi z woodstocku:
https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:2010_przystanek_woo dstock_DSCF7034.JPG
Resztę proszę sobie samemu dopowiedzieć.

A sokzburaka to nie jest strona satyryczna? Poważnie pytam.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@purpleman to w zasadzie ten sok z buraka nie przekrecił znaczenia słów. Nie wiem, mi sie nie podoba takie prowadzenie rozmowy jak p.Pieta z niedopowiedzianymi insynuacjami. Jego stwierdzenie ze wyjscie Bartoszewskiego to zaskakująca decyzja nie zmienia za bardzo słów " nie wiadomo dlaczego wyszedł" jedno i drugie dla mnie podłe. Zawsze w takich sytuacja przypomina mi sie historyjka z gdańskiej polibudy gdy jedna z profesorek zaczepiła rektora na zebraniu "zarzadu" uczelin w te słowa: Panie rektorze czy to prawda ze przywłaszczył pan sobie częśc grantów na badania naukowe? Na co wkurwiony zarzutem jegomość odparł:
Pani profesor usłyszałem niedawno ze jest pani dziwką, z tym ze ja w to nie wierze, czy to prawda ?
Taki wydźwiek maja dla mnie takie insynuacje. Rzuć gównem a zawsze się coś przyklei.
@selfslave i @purpleman  o lewicowych nie wspomniałem bo jak dla mnie nie ma o czym. Generalnie nie wierze wprost przekazom medialnym. Zycie w czasach komuny, nauczyło mnie, ze media kłamia, manipulują i przedtsawiają co chcą i jak chcą, jakie by nie były, nawet te katolickie, przykład podałeś, za które jest mi szczegolnie wstyd. Gdzie sie podziało podstawowe przykazanie, przykazanie miłości, gdzie jest miłosierdzie na którym jest oparte chrzescijaństwo. Wg mnie jest w czarnej dupie.
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 08:55:31 wysłana przez commelina »

Offline Algiz

• Gaduła
Dla mnie PO zrobiło jedno - stabilność i że od prawie trzech lat po prostu był progres.

Chyba tylko w twojej branży ?

A teraz, napiszcie co Wam PiS naprawił?
Czy oddał pieniądze z OFE czy przypadkiem nie ostrzy pazurów na resztę?
Czy cofnął wkurwiające przepisy?

A co mają oddać ? tamtej kasy już nie ma, poszła na zmniejszenie długu publicznego, żeby PO mogło dalej zadłużać kraj.
Co do wkurwiających przepisów to zdaje się odkręcają wiek emerytalny i obowiązek szkoły dla sześciolatków.

Co dla mnie PiS zrobiło?
Dla mnie zrobili dużą niestabilność i mam w firmie regres.

Albo po kilku miesiącach rządów PIS ludziom wyzdrowiały zęby, albo za mało borujesz, a za dużo siedzisz na SS.pl ;)

Zdolność nabywcza pieniądza spadni przez rozdawnictwo,

Nic nie spadnie, tak kasa wróci do budżetu tak czy siak, nawet jak opiekunowie przepiją 500+ to kasa wróci w postaci podatku akcyzowego.

Do tego obciachowe zachowania publicznie i na arenie międzynarodowej.

No co Ty ? nie widziałeś skeczu pod tytułem ...Chodź tu szogunie
albo słynnego przemarszu pani Kopacz i Merkel

Brak realnej polityki zagranicznej.
Brak zdolności dyplomatycznych.

Właśnie dobrze robią ! nie zginają karku przed byle frajerem z Luksemburga co wszystkich klepie po mordzie jak Beny Hill.
Gdyby nie ich ostry sprzeciw to już byśmy mieli kilkadziesiąt tysięcy arabów na ulicach.

Ochrona przestępców wśród siebie (np. moja była burmistrz jest w PiSie i komisji sprawiedliwości. Jej urzędowanie pogrążało gospodarczo moje miasto. Są śledztwa w sprawach nadużyć i korupcji np. nielegalne składowanie odpadów - paru ludzi już umarło).

Daj spokój ;) bo bym musiał się rozpisywać o Hani co jest prezydentem Wawy i bawi się w zwracanie kamienic spadkobiercom
spadkobierców na podstawie ksera zrobionego z kopii która była odpisem z kopii.
Oczywiście jednym ze spadkobierców tych kamienic okazał się szwagier ciotki byłej żony ze strony babci po trzecim mężu pani Hani ( czy jakoś tak) ;)
A jak piszesz, że parę osób umarło, to możemy pogadać o zbiorowym samobójcy który od 2010 r uśmiercił kilkadziesiąt wpływowych osób.

Wycinka lasów.
Itd.

Dobrze, że jest co wycinać ! bo Bronek z Donaldem chcieli sprywatyzować lasy państwowe , aby spłacić roszczenia żydowskie
Szkoda, że nie wpadli na pomysł zwrócenia się do pani Merkel, żeby zrobiła nam zadośćuczynienie za drugą wojnę światową.

Co to ma wspólnego z Bartoszewskim i Oświęcimiem? Przestańmy opluwać ludzi zasłużonych. Nie ma ludzi bez skazy.  .....Prosiłem o umiar i zastanowienie się czy ktokolwiek z nas zrobił tyle dla naszego kraju.

Jest taki jeden ! też jest autorytetem KODu  L. Balcerowicz się nazywa, w dwa lata rozjebał w perzynę cały polski przemysł i gospodarkę. Ale może to nie jego wina ? słowo restrukturyzacja był wtedy mało znane, ludzie za to nauczyli się nowych słów...upadłość i zmiana zawodu.

ps: Wiem, że moje argumenty mogą wydać się śmieszne, ale takie właśnie miały być  :)  zresztą chyba nie są bardziej śmieszne niż Twoje ;)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Algiz, ale PIS jesli chodzi o zadłużanie kraju jest jeszcze lepszy.

Offline Algiz

• Gaduła
Algiz, ale PIS jesli chodzi o zadłużanie kraju jest jeszcze lepszy.

Pełną ocenę będzie można zrobić po czterech latach. Żeby nie było ! wiele rzeczy też mi się nie podoba. Pewna chora racja stanu tak
jak w przypadku zbrodni Wołyńskiej jest tak samo szkodliwa i niezrozumiała jak poprawność polityczna ich poprzedników.
Dzisiaj pewnie oddałbym swój głos na Kukiz15 , zdaje się, że mają bardziej bardziej sprecyzowane cele. Niestety stanowią jeszcze zbyt małą siłę żeby cokolwiek zmienić. Po za tym jakby nie patrzeć są opozycją, a im łatwiej drzeć ryja, każda opozycja ma gębę pełną frazesów, a jak przychodzi do rządzenia to niestety trzeba się podejmować wielu kompromisów ( często mało popularnych)

Offline selfslave

• Gaduła
To był sztuczny progres. Zarobki wzrastały, ale paradoksalnie za coraz więcej kasy można było coraz mniej kupić. Porównaj sobie zarobki i koszty życia na przestrzeni ostatnich 10 lat. Na jakiejkolwiek stronie z takimi statystykami.
Pamiętasz rozmowę Sienkiewicza z Belką? I propozycję dodrukowania pieniędzy, żeby sztucznie stworzyć wrażenie progresu przed wyborami? To + właśnie rosnące koszty życia pomimo zwiększających się zarobków dają podstawy do przypuszczenia, że całe to wrażenie progresu było sztucznie wywołane.

Spoiler

Offline Algiz

• Gaduła

Ale ludzie wyciągnęli z tych wszystkich rozmów tyle, że brzydko przeklinali, a przecież Donald przeprosił za słownictwo, więc jest ok ;)

Mało tego niemal wszyscy zwolennicy PO byli oburzeni ! kto i jakim prawem nagrywał ?
Ciekawe ? czy jak by im zajebali samochód i dostarczył bym im nagranie złodzieja i samej kradzieży to czy by mnie ciągali po sądach, że nielegalnie nagrywałem. 

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal

Ale ludzie wyciągnęli z tych wszystkich rozmów tyle, że brzydko przeklinali, a przecież Donald przeprosił za słownictwo, więc jest ok ;)

Mało tego niemal wszyscy zwolennicy PO byli oburzeni ! kto i jakim prawem nagrywał ?
Ciekawe ? czy jak by im zajebali samochód i dostarczył bym im nagranie złodzieja i samej kradzieży to czy by mnie ciągali po sądach, że nielegalnie nagrywałem. 

Akurat wzorcowo udało się odwrócić wszystkim uwagę od tego, co było na tych taśmach :D

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
A propos jeszcze tej jebanej puszczy: jest sobie takie zwierzątko, którego hobby polega na wpierdalaniu świerków. Żyje sobie w Puszczy Białowieskiej (bo tam żyją nie tylko żubry) i ją wpierdala NA MAKSA! Mamy więc wybór: odizolować robaka od zdrowego drzewostanu poprzez wycinkę, albo pozwolić mu wpierdolić ekologicznie - a jakże - cały las za kilkanaście lat.

Poprzedni minister środowiska TAKŻE wycinał ten las ratunkowo, chociaż nie w takiej skali, jak chce obecny, bo wychodził z założenia, że eko-pedo przede wszystkim i niech se Białowieżę chuj strzeli, żydzi sobie zaraz i tak wytną, tylko oczywiście Bronek dał pizdy w wyborach, gapa jebana.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jak powstrzymać nienawiść leukocytów do wirusa?

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Spoiler
@Algiz, widzę, że masz różowe okulary. Wszystko co złe jesteś w stanie interpretować po swojemu. To jest skutek biasu. Ja niestety jestem krytyczny - zarówno wobec PiSu jak i PO.
Wiem jak POwcy potrafili być obciachowi, ale do pięt nie dorastają PiSowi.
O wycince drzew wspomniałem, bo jest tam spory konflikt interesów, nieprawdaż?
Ale wierni wszystko wytłumaczą, nawet patologię księży ;) Takie wyparcie na prawdę.

Na prowadzeniu biznesu znasz się jak mało kto i podstawy ekonomii masz w małym palcu ;)
To taka uwaga personalna na poziomie Twoich powyższych i zakończona oczywiście emotką " ;) "
Każdy ekonomista z dostateczną wiedzą wie czym się kończy socjal i rozdawnictwo. To jest właśnie to Twoje "lewactwo" i komunizm (dodaj kult jednostki). "Chęć" spotkań z innymi partiami- tja. Za krótko żyjesz, żeby wiedzieć/pamiętać jak było za komuny.
Odnośnie aspektu ekonomicznego:
Zastanów się jak te pieniądze mają wrócić do budżetu? Ludzie będą kupować obligacje?
Odnośnie szkolnictwa i likwidacji gimnazjów:
Jest burdel na resorach. Drogi burdel i jego posprzątanie też będzie kosztowało. Pewnie nawet się nie zastanawiali po co te gimnazja utworzono. Mimo, że mi się ten system nie podobał, to uważam, że był potrzebny dla kompatybilności z innymi krajami. Młodzi mieli możliwość wyjazdów "na wymianę". Teraz jest burdel. Polska lubi rozpierdalać kasę, bo jest nieudacznym rozrzutnym biedakiem.
Odnośnie polityki zagranicznej PiSu:
Trzeba umieć robić biznes nawet z ludźmi, których się nie lubi. Gówno nam daje machanie szabelką. Tak samo gówno nam daje lizanie dupy (docinek do PO).
Odnośnie uwag do mojej pracy:
Teraz siedzę sobie na Karaibach (a nie w pracy) i w okolicach jedzenia sobię internecę. W tygodniu mam dwa dni luźne i pracuję kompie i m.in. zaglądam tutaj. Jak Ciebie to boli, to weź maść na ból dupy ;)
Regres w firmie (który definiuję spadkem dochodu na godzinę pracy) zależy od pierdyliona czynników, których nawyraźniej nie ogarniasz i nie chce mi się tego tłumaczyć. Wszystko jest echem gospodarki i sytuacji politycznej. Tak już to zdążyłem zauważyć, bo robię statystyki firmy od 10 lat.
BTW nikt z Plaków tu na wyspie obecnych nie lubi PiSu. Przypadek? Nie sądzę ;) PiS wspiera bałtyckich parawaniarzy ;)
BTW zacząłem dyskusję z Wróblem...

Posty połączone: 28 Lip, 2016, 13:22:06
Jak powstrzymać nienawiść leukocytów do wirusa?
Zablokować CD4 ;)
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 15:10:41 wysłana przez Wolfhorsky »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
BTW nikt z Plaków tu na wyspie obecnych nie lubi PiSu. Przypadek? Nie sądzę ;)

A tutaj ktoś lubi? Ile znacie osób, które "w pierwszej turze" zagłosowali na PiS?
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 13:36:50 wysłana przez pivovarit »

Offline Algiz

• Gaduła
Widzę, że zabolało :) Jak mam poważnie odnieś się do twoich argumentów, skoro jednym z nich jest to, że po kilku miesiącach rządów pis dentyści zaczęli mniej zarabiać. Może Polacy naśladują prezesa i poszli w protezy ?
A odnośnie tego, cyt .....Za krótko żyjesz, żeby wiedzieć/pamiętać jak było za komuny.
Myślę, że więcej zapomniałem jak było za komuny niż Ty się kiedykolwiek dowiedziałeś.

ps: Zapomniałeś oskarżyć pis, że mordują konie.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Widzę, że zabolało :) Jak mam poważnie odnieś się do twoich argumentów, skoro jednym z nich jest to, że po kilku miesiącach rządów pis dentyści zaczęli mniej zarabiać. Może Polacy naśladują prezesa i poszli w protezy ?
A odnośnie tego, cyt .....Za krótko żyjesz, żeby wiedzieć/pamiętać jak było za komuny.
Myślę, że więcej zapomniałem jak było za komuny niż Ty się kiedykolwiek dowiedziałeś.

ps: Zapomniałeś oskarżyć pis, że mordują konie.
Rozumiem, że prowokujesz żeby nie było merytoryki. Napisałem, że nie chce mi się tłumaczyć od czego zależą obroty w firmie. Nie ogarniesz tego i jeszcze wykpisz. Nie będę grał z gołębiem w szachy. Enjoy PiS.
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 13:50:24 wysłana przez Wolfhorsky »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Co do Puszczy Białowieskiej to robaczki robaczkami a fundacja ekologiczna popierająca wycinkę, dziwnym zbiegiem okoliczności jest  wspierana i dotowana przez kumpla p.min Szyszki i ma powiązania poprzez tego kumpla w firmie produkującej galanterie drzewną. Taki drobiazg. Ja sie na robaczkach nie znam ale powiązanie takie jest dla mnie bardzo ciekawe i nie podoba mi sie.
Czy PIS zrobił mi coś złego ? czy przez nich mniej zarabiam ? Nie póki co nie, ale swoimi poczynaniami daja sygnały które ja osobiście odbieram jako złe na przyszłość według swojego wyczucia i postrzegania ekonomii i strategii rozwoju. Oczywiście ja jestem strategia mikro oni makro to czesto jest różnica, jednak nigdzie rozdawnictwo nie prowadzi do rozwoju tylko do konsumpcji. Tutaj nie daje sie wedki tylko rozdaje ryby, w dodatku nie swoje, tylko zajebane w postaci daniny.
Nie podoba mi sie i uderza juz w moich znajomych, w temacie spraw około poronnych, ciązowych, in vitro itd.
Wspiera ruchy nacjonalistyczne jak ONR. Przyznaje nie chce mi sie więcej wyliczac ale jest jeszcze tego troche.
Z przyziemnych i prozaicznych, ot zabrali kupe kasy lub inaczej zabronili i wycofali finansowanie na Materia Fest głównej kapeli
Miała być Gojira bedzie chuj wi co.
Tna kulture teatry, autorów a wspierają muzeum bursztynu np. Ja nie mówie już o dziwnej kulturze typu meskie genitali na krzyzu  ale działania ludzi którzy nie są po ich linii.
Co zrobili dobrego ? Miałem nadzieje ze Antek zrobi ale już jej nie mam. Miałem nadzieje ze Ziobro zrobi porzadek z cięzkimi przestepcami ale zrobił z prokuratorami i sedziami.
Nie wiem, na serio nie wiem co zrobili takiego czemu bym przyklasnął , może ktoś mi podpowie lub powie co jemu pasuje, oprócz oczywiście standardowego : "oderwali swinie od koryta" .

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur

Spokojnie, tak ma być

Posty połączone: 28 Lip, 2016, 19:32:37
Oooo, jest coś o robakach w puszczy, nareszcie moja dziedzina :D Muszę poczytać co pisaliście :p
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 19:32:37 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Co do Puszczy Białowieskiej to robaczki robaczkami a fundacja ekologiczna popierająca wycinkę, dziwnym zbiegiem okoliczności jest  wspierana i dotowana przez kumpla p.min Szyszki i ma powiązania poprzez tego kumpla w firmie produkującej galanterie drzewną. Taki drobiazg. Ja sie na robaczkach nie znam ale powiązanie takie jest dla mnie bardzo ciekawe i nie podoba mi sie.

To nie żadne powiązanie tylko zwyczajna hucpa: to pseudoekologiczne stowarzyszenie Santa założył Walenty Wasiluk jeden z największych producentów parkietów (Wasbel) w okolicach Puszczy.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Powiązanie bardzo ciekawe, ale przypadkowe. Chociaż może nie, kij wie. :D W każdym razie wymieranie puszcz i powstawanie nowych jest jak najbardziej procesem naturalnym. Mamy do wyboru dwie rzeczy, albo zostawić naturę samą sobie i dać puszczy umrzeć śmiercią naturalną, albo wejść "z siekierami" i spróbować coś uratować. To tyle w temacie, nie będę się wymądrzał, chyba że ktoś chce.

Wycinka lasów w Polsce nie jest zbyt duża a zbyt mała. Cały czas lesistość Polski się zwiększa, ale w sumie już nie ma miejsca na nowe młodniki. Polskie lasy się starzeją i jest masa drzew, które przekroczyły już wiek rębny i do niczego się nie nadają. Efekt jest taki, że zaraz zostaniemy z masą starych lasów, które do niczego się nie będą nadawać i zostaniemy pozbawieni jednego z ważniejszych surowców strategicznych dla Polski (tak, jesteśmy światową potęgą jeżeli chodzi o przemysł drzewny, szczególnie tworzywa drewnopochodne). Potem nagle wszystkie lasy same umrą naturalnie i będzie chuj, puste pola.
Leśnicy od lat błagają wszystkich kolejnych ministrów o zwiększenie wycinki lasów, ale podobno "zielone kurwy" ich blokują, a bardziej niż na lasach zależy im na wizerunku - co z tego, że ograniczenie wycinki drzew rozpierdoli lasy jeszcze bardziej, głupi lud o tym nie wie i myśli, że jest odwrotnie. Także nic nie jest takie oczywiste. Szkoda, że w Polsce bardzo popularne jest zachowanie "Nie znam się, to się wypowiem", przez co wszystko stoi na głowie. :/
Ale nie wytłumaczysz takiemu debilowi, bo on jest "ekologiczny" i wie lepiej, bo tak mówili w TV.
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 20:15:46 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
http://www.wykop.pl/ramka/3290327/na-ukrainie-zadaja-od-polski-zwrotu-ziem-ambasador-oskarza-nas-o-ludobojstwo/

Wiem źródło najsłabsze z możliwych. I tak jestem ciekawy czy coś się w mediach przebije w najbliższym czasie.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan