Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 323962 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
No bo są pierdolnięci tylko po co to "gówno zawijać w papierek i twierdzic ze cukierek", tego nie pojmuję. Bo za daleko to zaszło i wyjdzie ze to był gruby błąd ze trzeba no kurde nie wiem. Ale jak ostatnio przeczytałem ze min.ON niemiec zaprosiła i chcetnie by widziała uchodźców a bundeswerze to mię kapcie spadły.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Właśnie Niemcy chcą sobie zbudować armię najemników. Europa jest teraz jak Cesarstwo Zachodniorzymskie, niby jest unia krajów itp, ale żaden Holender nie będzie walczył za Lublin. Społeczeństwo nastawione na konsumpcjonizm, rozpasane i gnuśne, nie nadaje się do walki. Historia lubi się powtarzać, do Europy wchodzą barbarzyńcy, to już kiedyś było i wiadomo jak się skończy :)
« Ostatnia zmiana: 25 Lip, 2016, 11:41:15 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Jest coś takiego jak samobójstwo rozszerzone. Nie wiem czy to się wpisuje w tą nomenklaturę. Ale...
http://youtube.com/watch?v=54SQtcvKtsc
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
"Naukowcy z Polskiej Akademii Nauk udowodnili, że codzienne spożywanie alkoholu i wieprzowiny o 100% zmniejsza ryzyko zostania islamskim terrorystą."

Offline Algiz

• Gaduła
Jest coś takiego jak samobójstwo rozszerzone. Nie wiem czy to się wpisuje w tą nomenklaturę. Ale...

Pewnie, że jest, ale dotyczy zazwyczaj desperata który zabija siebie i kogoś z rodziny, a nie gościa który strzelał do obcych ludzi jak do kaczek, spierdolił z miejsca zbrodni, a jak poczuł, że jest osaczony i nie ma szans palnął sobie w łeb. Tym bardziej, że dzień wcześniej
na FB zamieścił fałszywe ogłoszenie , żeby zwabić ludzi do Mc donalda rzekomo tańszym żarciem i gratisami. To raczej nie wyczerpuje definicji rozszerzonego samobójstwa.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła

Pewnie, że jest, ale dotyczy zazwyczaj desperata który zabija siebie i kogoś z rodziny, a nie gościa który strzelał do obcych ludzi jak do kaczek, spierdolił z miejsca zbrodni, a jak poczuł, że jest osaczony i nie ma szans palnął sobie w łeb. Tym bardziej, że dzień wcześniej
na FB zamieścił fałszywe ogłoszenie , żeby zwabić ludzi do Mc donalda rzekomo tańszym żarciem i gratisami. To raczej nie wyczerpuje definicji rozszerzonego samobójstwa.
No właśnie coś mi tu nie gra.
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars

Refren zdumiewająco dobrze opisuje sytuację Niemiec/Skandynawii ;)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 O co chodzi w tym żarcie z parą Niemców przy drodze?

http://ec05.luz1.cache.orange.pl/interia/v.iplsc.com/ktos-w-krakowie-robi-sobie-glupie-zarty-z-sdm/0005QIHAY9HMOM2F-V2.mp4

* * *
U nas już "patrioci" pobili Sitha

Dziwne, że nie użył w samoobronie Ciemnej Mocy...
« Ostatnia zmiana: 25 Lip, 2016, 19:34:04 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline blendamed

• Gaduła
No strzeli mnie co zara
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/bangladesz-10-latek-zamordowany-w-bestialski-sposob,663450.html
Reutlingen - syryjczyk
Ansbach - syryjczyk
Monachium - irańczyk
Wymachiwanie siekierką w pociągu - afgańczyk
...lista rzecz jasna jest dużo dłuższa ale rozpisywać wszystkiego nie ma sensu, schemat ten sam. Lewactwo oczywiście dalej nie widzi żadnych korelacji i nagle każdy kolejny incydent to wybryk jakiegoś zwykłego psychola któremu na czambuł jebło. Już jasny chuj mnie strzelił jak bodajże na onecie też musieli dopisać na koniec artykułu o tym typie co się wysadził w Ansbach, że gościu przecież miał po prostu nie po kolei w głowie i leczył się w psychiatryku. No bez gówna szerloku :l powoli mi to zaczyna wyglądać jak tłumaczenie każdego przypadku otyłości przez chorobę bo się jeszcze grubas zasmuci.

Nagle polityczna poprawność wjechała na tyle, że już nawet typa co intencjonalnie chciał wysadzić w powietrze siebie i ileś tam osób starają się usprawiedliwić jakąś chorobą stawiając typa na równi z każdym innym niemcem, polakiem, francuzem i każdym obywatelem europy tylko no... ten po prostu był chory na łeb ;D Gdzieś już nawet w medialnym szumie zasłyszałem jak go przedstawili jako "obywatela niemiec" który po prostu targnął się na swoje życie...i w sumie to innych też. Słyszał ktoś ostatnio o jakimś niemcu co walił z automatu do ludzi w jakimś klubie? A może o polaku co wysadził się w powietrze przed wejściem na jakąś imprezę? Nie? Może jakiś francuz przegiął z GTA V i tak o sobie wjechał ciężarówą w tłum? Nikt mi nie wmówi, że poza sraniem, oddychaniem i koniecznością przyjmowania pokarmu mamy cokolwiek wspólnego z arabami. Ciekaw jestem ile jeszcze krwi niewinnych ludzi będzie musiało się przelać by te europomyleńce sobie uświadomiły że asymilacja arabów w europie, choćby się skały zesrały, nie ma prawa bytu.

Chyba, że oni celowo chcą nam w europie robić bliski wschód, w takim wypadku nawet bym nie płakał jakby któryś z tych "chorych na umysł" wjechał ciężarówką wypełnioną trotylem w europarlament, być może jeszcze ot tak dla symboliki, tratując po drodze jakąś grupkę proimigracyjnych eurokratów.
« Ostatnia zmiana: 26 Lip, 2016, 00:29:46 wysłana przez blendamed »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@theremin przeca wiesz ze chodziło mi o Sikha, i po co te złośliwości ;)
Dla mnie to nie jest takie proste a łaczenie tych wszystkich przypadków to głupota. Jedno co je łączy to przemoc.
Czy ktoś z Was zna przypadek aktu terrorystycznego bojowników islamskich skierowany na jedna bliżej nieznaną osobę ?
To facet bedzie miał sławe i chwałę i setki niewolni8c za tą jadne grzeszną , chwała i czesc za atak na kobiete w ciązy.
Czy ktoś z Was wie jak został zneutralizowany ? Czy którys prawicowy portal podał ta informację ze zabił go muzułmanin wjezdzając w niego swoim BMW ? Nie zdązył uratowac Polki.
O ile atak w pociągu i macu można połączyć w akcje gówniarzy desperatów i tego, ze widzą o,ni iz dane państwo nic z tym nie robi, ze są niemal nietykalni, ze ukrywajacy sie w swoich gettach są nie do ruszenia, pozwalają sobie no coraz więcej. Dla mnie to zaden terroryzm tylko jebana poprawność polityczna i głupota nie wiem czemu służaca, a to ze isis przyzna sie do tych ataków napisałem kilka postów wyzej.
Z tych kolesi tacy terroryści jak z koziej dupy trąba, gówniarze bez celu w zyciu i perspektyw, którym władze pobłażają.
Czy u nas koles który zajebał konkubninę i dzieciaki tez uznany zostanie za terrorystę bo i pewnie do tego przyznałoby sie isis, nie, bo on jest biały więc kurwa swój a jak swój i biały to patriota tak ?
Wrzucanie wszystkiego do jednego garnka to bzdet i bezmyślność, ale przyzwalanie na takie rzeczy to bezgraniczna głupota to ładunek z opóźnionym zapłonem a mam wrazenie iż władze niemieckie pokazały i uruchomiły ten lont w sylwestra. Młodzi ludzie szczególnie wiadome nam kultury zobaczyłi ze są bezkarni. Wg mnie od tego trzeba zacząć.

I troche z naszego podwórka , jeszcze troche i na serio zaczne myśleć ze Antek Kaczynski i reszta to jakieś ludzie moskwy.

https://oko.press/zielone-ludziki-ministra-szyszki/

Posty połączone: 26 Lip, 2016, 08:56:54
@blendamed  słyszałem o polaku który napierdalał z kałacha w klubie, słyszałem o polaku który z kałacha zajebał swoją dziewczyne i jej faceta bo odeszła od niego, słyszałem słyszałem o desperacie który wjebał sie samochodem w klub bo tam była jego laska mi chciał ich wszystkich ukarac. To było w Polsce. Słyszałem o niemcach którzy pobili i zmasakrowali polaków którzy przeprowdzili sie do wschodnich landów, słyszałem o podpaleniach ich mieszkań przez bojówki nacjonalistyczne. Słyszałem o polaku co zajebał nożem w Anglii kolesi , mam wyliczac dalej ? A Breivik ? cos jeszcz Tobie trzeba byś zrozumiał ze kolor skóry nie jest problemem ? Owszem asymilacja z góry narzucona jest bez sensu i nie ma na co liczyć, to tak trochę jakby tygrysa wyrwac z jego srodowiska i kazac zyc w miescie, bedzie mocno zdezorientowany.
« Ostatnia zmiana: 26 Lip, 2016, 09:00:54 wysłana przez commelina »

Offline Algiz

• Gaduła
Ten świr od maczety, co zabił polkę żyje, został tylko potrącony,
A łączy ich wszystkich islam.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Hm islam, no tak, to powazny zarzut. A przepraszam ilu morderców chrześcijan/katolików aktualnie mamy w więzieniach ?

Offline Algiz

• Gaduła
Hm islam, no tak, to powazny zarzut. A przepraszam ilu morderców chrześcijan/katolików aktualnie mamy w więzieniach ?

Takich co cieli maczetą ciężarne kobiety, albo wysadzali się przed dyskoteką to chyba niewielu.

Offline jaco

• Gaduła
Akurat maczetowców to u nas chyba nie brakuje. Mojego kumpla pocięli jak był z dziewczyną na wczasach w Zakopanem. Kibole z Krakowa. Prawie odcięli mu nogę, 600 szwów, ma się już dobrze.

Offline blendamed

• Gaduła
@commelina polak który nawalał z kałacha w klubie? :D podaj linka bo guglowanie pokazuje mi tylko ostatnią strzelaninę na florydzie. Reszta przypadków? Żaden kontrargument. Nie żyjemy w utopii gdzie poziom przestępczości wynosi 0%, to raz, a dwa, pokaż mi polaków katolików, którzy wysadzali się w powietrze lub w jakikolwiek inny sposób mordowali dzięsiątki jeżeli nie setki niewinnych ludzi w imię jakiejś ideologii. Breivik? Dobry przykład, ale gdyby araby nie robiły takiego burdelu w europie to nikt by o nim w życiu nie usłyszał. Owszem brzmi jak usprawiedliwianie ale trudno tego nie zauważyć w przypadku gdy gość deklaruje islam jako swojego głównego wroga. No i tak czy owak nie zmienia to faktu, że w naszym przypadku jest to ewenement. Masowe mordy przez arabów to już niestety chleb powszedni.
Jak najbardziej, masz rację, kolor skóry nie ma znaczenia, to pochodzenie, wychowanie i kultura mają.

A i jeszcze apropo szwabów i breivika, ekstremizm w jakiejkolwiek postaci jest godny potępienia. Sęk w tym, że u nas w większości przypadków kończy się on na mazaniu krzyży celtyckich, swastyk, falang itp. symboli i hasełek po murach i na ewentualnej rozróbie na marszu niepodległości. Nikt nie urządza masowych rzezi, zamachów bombowych czy dekapitacji z jakichś tam swoich rasistowskich pobudek. Breivikowi pękła żyłka no i murzyńska pyta mu w odbyt. My też mamy pojedyncze przypadki "polaków" którzy pojechali robić gałe brodatym w tzw. państwie islamskim. Mimo to te pojedyncze przypadki w żadnym stopniu nie mówią, że powinniśmy się czuć na równi z terrorystami jak nam perswadują kosmopolici.
Swoją drogą, trzeba być poważnie ślepym by porównywać naszych łysoli czy jakieś pojedyncze przypadki nacjonalistycznych wystepków do arabów.
« Ostatnia zmiana: 26 Lip, 2016, 12:55:05 wysłana przez blendamed »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Oj biedaku :P a bez googla to juz nic tak ? To poszukaj info z Gdańska z lat 80-tych zeszłego wieku a właściwie z Gdyni z klubu las vegas ul. chyba Witomińska ale pewności mi brak czy akurat ta ulica. Wjazd BMW w sopocie i nie ten rajd kola a moze o właśnie kolo wjechał na monciak i rozjebał kilku ludzi.. kolo z kałachem co zajebał swoją laskę, to kolo z jednostki wojskowej Z Braniewa tez z lat 80tych . A aa nie było fb i googla o oo, jak mi przykro :P

Ty na serio wierzysz ze oni to robią z powodów ideologicznych ? A czy jest róznica mordu z powodów ideologicznych lub bez powodu. W jakiś sposób potrafisz usprawiedliwić zabijanie bez ideologii ? To jest ten brak kontr argumentu i sprowadzanie jedynego zła do islamu.
Wiesz, w takim razie wg Twoich założen możesz uznać mnie za powaznie ślepego, dla mnie kibole nie różnia sie niczym. Koleś zaszlachtował maczetą dziewczynę, kibole uzyli noża i siekiery zadając młodziakowi kilkadzisiąt ciosów nożem, kilkadziesiąt !
Jaką Ty widzisz różnicę ? :o
To akurat łatwo powinieneś znaleźć gdy gonili kolesia po całym osiedlu, sławna akcja.
Cóż absolutnie nie podzielam Twoich poglądów w tym temacie, gdyż imo spłyca problem i zgarnia wszystko do jednego wora a to jest wg mnie bardzo złe.

Nie doczytałem, masz przykład u jaco. Potrzebujesz więcej to wygoogluj sobie kartoteki policjii znajdziesz nie takie smaczki.
« Ostatnia zmiana: 26 Lip, 2016, 13:08:34 wysłana przez commelina »

Offline blendamed

• Gaduła
A aa nie było fb i googla o oo, jak mi przykro :P
O łał...serio? :facepalm: I po co to ;)
Podajesz jakieś przypadki archiwalnych strzelanin sprzed 30-stu lat i jakieś pojedyncze incydenty typu wjazd na molo, kolo zajebał laskę czy, jeżeli dobrze wyczytałem, gangsterzy się wzajemnie pomordowali w jakimś klubie podczas gdy na przestrzeni bagatela kilku lat wstecz mieliśmy już kilka tragedii na znacznie większą skalę gdzie nie poginęli sami zainteresowani a mnóstwo bogu ducha winnych ludzi.
Oczywiście, jak sobie przejrzę policyjne kartoteki to pewnie na pęczki mógłbym sobie wyciągać historie gdzie jakiś sebix zarżnął karyne wsadzając jej 20 razy kosę pod żebra bo mu lutnęła dzide jak jej niechcący laczki opluł na chodniku. Tylko co mają jakieś pojedyncze błahe występki do notorycznie popełnianych masowych mordów? Sam fakt, że ktoś z zimną krwią może targnąć się na czyjeś życie jest przerażający ale w porównaniu do ostatnich wydarzeń takie pojedyncze przypadki dewiacji to kaszka z mleczkiem.

Widzę, że strasznie lubisz wybiórczo sobie czytać. Ideologia radykalnego islamu to świetne narzędzie do usprawiedliwienia sobie swoich czynów a z jakich głównie powodów oni to robią? No cóż, na pewno nie dlatego bo jakiś abdullah nie kibicuje arce gdynia :v tam już dzieci uczą jak obcinać głowy niewiernym, skąd się potem biorą tacy degeneraci? No przecież, że stricte z psychicznego upośledzenia, zupełnie jak każdy nasz polski morderca a już w szczególności ten kolo co się wpakował na molo ;)

Że ja spłycam problem i wrzucam wszystkich do jednego wora? Przecież cały czas prawię, że właśnie to mnie wkurwia, że tak wszyscy dookoła robią :D przypinanie plakietki każdemu terroryście "chory psychicznie" i zamiatanie sprawy pod dywan typu "spoko, to tylko kolejny psychol, nie mamy problemu z terroryzmem a merkel to jednak fajna i dobra babka jest" ;D

Rozumiem, że się możemy nie zgadzać ale już nie gadaj głupot typu, że całe zło świata sprowadzam do islamu. Kwadratowe dziury pod okrągłe pipaki to jednak nie jest wina ciapatych ;D

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/nozownicy-zabarykadowali-sie-w-kosciele-we-francji,663645.html
To tak, żeby dolać oliwy do ognia.
Oczywiście, to że "co najmniej jeden z napastników miał brodę i charakterystyczną dla muzułmanów małą wełnianą czapkę, a w chwili ataku mieli wykrzykiwać islamistyczne hasła" jest przypadkiem i nie ma związku z innymi "incydentami".
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Panowie zeby było jasne, Oczywiście ze wiele z tych akcji było aktami terroru kolesi z wypranymi mózgami mułlów którym w większości chodzi o panowanie nad swiatem i jego finansami. Zabijający kibol zabijający fanatyczny muzułmanin to dla mnie takie samo zło i tak samo bym to wybijał. Jak swiat swiatem takie rzeczy istniały i zapewne niestty istnieć beda. Stany miały swoich czarnuchów których sobie sprowadzili ( wczesniej wpierdalając sie rdzennym amerykanom w parade, co chyba do dzisiaj nie zostało uznane jako najwieksze ludobójstwo na swiecie ) do pracy i my mamy jako europa. Tyle ze tutaj mamy jeszcze religie i to w tej złej odmianie. Jak wiadomo kazdy radykalizm to zło tak samo katolicki jak i islamski. Odchodząc od tematu zna ktoś radykalnych buddystów i skutki takiego radykalizmu ?
Gdy popatrze z własnej perspektywy miałbym takie same obawy przyjecia do pracy muzułmanina z bliskiego wschodu jak i kibola.
Z drugiej strony wiem ze nie kazdy muzułmanin to pojeb. Nie spotkałem kibola bez odchyłów. Mam klienta z Bremy jeszcze od mebli , Turek muzułmanin fantastyczny klient , mąz znajomej w Berlinie Turek muzułmanin architekt , złego słowa powiedziec nie można. Obydwaj kolesie pukają sie w czoło co sie odpierdala.
Dlatego wole byc ostrozny w osądach mając z tyłu głowy realizm sytuacji. I dalej, sprawa z maczetą to dla mnie akt terroru jak cała masa wystepków naszych kiboli, ale już reszta jak najbardziej do terroru sie kwalifikuje.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Ktoś już kupił popcorn na ŚDM? Nie wierzę że nic się nie będzie działo.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Ktoś już kupił popcorn na ŚDM? Nie wierzę że nic się nie będzie działo.

Na razie dzieje się tylko to, że żeby wyjść z lotniska trzeba dać się przetrzepać straży granicznej. Ponad 20 min in zeszło, bo paszportu mojej lubej nie rabotajet z ich tabletami.