Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 323865 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Do aktualnej sytuacji w Europie bardziej to pasuje:

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jebłem :D

https://pbs.twimg.com/media/CoRjy5UUMAEQzSz.jpg

Posty połączone: 26 Lip, 2016, 22:36:16
Czy oni są normalni, pany czy to jakis fejk, czy on tak na serio.

https://www.facebook.com/oko.press/videos/1737756443152565/?pnref=story

Posty połączone: 27 Lip, 2016, 09:46:13
Bez komentarza, brak słów.

« Ostatnia zmiana: 27 Lip, 2016, 09:46:13 wysłana przez commelina »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Bartoszewski został zwolniony z powodów zdrowotnych, by mógł dalej walczyć o dobre imię Polski wśród Niemców. Na szczęście pałeczkę przejął Kijowski wraz z Petru.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Otóż to nie jest żart. Poczytaj sobie.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Otóż to nie jest żart. Poczytaj sobie.
Pierdolita.
http://ciekawostkihistoryczne.pl/2016/04/28/l4-z-obozu-smierci-wyjasniamy-dlaczego-wladyslaw-bartoszewski-wyszedl-z-auschwitz/
Oświęcim mam blisko i znam jego historię. Ty znasz domysły i pomówienia internetowe.
Poza tym, cały czas się zastanawiam jak odczuwasz lepszą zmianę. Napisz dokładnie co Ciebie osobiście złego dotknęło przez PO i co dobrego przez PiS. Proszę o merytoryczną odpowiedź.
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Sok Z Raka? To już bardziej wiarygodny jest pudelek.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Sok Z Raka? To już bardziej wiarygodny jest pudelek.
To poszukaj sobie informacji w książkach lub archiwach obozu. Auschwitz inaczej działało na początku, a inaczej na końcu. Byliście tam? Mieszkacie niedaleko? Dużo informacji na temat obozu miałem ze strony dziadków żony i mojego dziadka.
Podajcie faktycznie wiarygodne informacje, że kolaborował. Dlaczego mieliby zwolnic wygodnego wyrobnika z obozu, gdyby kolaborował? To robienie kurtyzany z logiki. Po uwolnieniu z obozu zrobił jednak trochę więcej na naszego kraju niż my tutaj razem wzięci. Co jest kurwa z tym krajem, że nie szanujemy autorytetów? Jakby umarł w trakcie powstania, to wtedy byłby cool? Fuck logic. Kurwa puknijcie się w te zryte rakiem internetu łby. Zastanówcie się, a nie powielajcie teksty z banialukami teorii spiskowych. Dalej czekam na merytoryczną odpowiedź wróbla.

Offline Algiz

• Gaduła

Oświęcim mam blisko i znam jego historię. Ty znasz domysły i pomówienia internetowe.

To pewnie też wiesz czemu Bartoszewski razem z Geremkiem blokowali przyznanie orderu orła białego rotmistrzowi Pileckiemu ?

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ja myślę ze Dżony pije do mojego wpisu o pośle Pięta , niech więc sprawdzi w sejmowych zapisach, czy to fejk i naciagana informacja. I to ze Kempa ma pakt z Janem Pawłem II i to dlaczego stary Kaczyńskich dostał mieszkanie na Żoliborzu a nie na Rakowieckiej.

Posty połączone: 27 Lip, 2016, 13:59:13

To pewnie też wiesz czemu Bartoszewski razem z Geremkiem blokowali przyznanie orderu orła białego rotmistrzowi Pileckiemu ?

Ja nie ale sądze ze Ty na pewno, podziel się, prawda boli ale wyzwoli ;)

Offline Algiz

• Gaduła
Ja wiem, a jak sam sprawdzisz to łatwiej zapamiętasz :) poza tym to pytanie do Wolfa.
« Ostatnia zmiana: 27 Lip, 2016, 14:10:15 wysłana przez Algiz »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
U mnie to jest o tyle kłopotliwe ze sam nie zaglądam po radykalnych prawicowych źródłach bo zwyczajnie im nie wierze. Ja chce suchych mocnych faktów a nie spekulacji i domysłów ew "logicznych wywodów" . Tak biorac np Komorowskiego i to co próbował tutaj forsować 13ty o tym ze były przyjaciel Bronka zeznawał przeciwko niemu i to już wg niego jest prawda. Otóż dla mnie to nie jest 100% prawda ponieważ ów przyjaciel Bronka był szpiegiem a jeśli szpieg i przyaciel nagle odwraca sie i tak po prostu sprzedaje przyjaciela ze niby nie może już znieść zakłamania to ja w to zwyczajnie nie uwierza ot tak bo szpieg i jego zycie to jedno wielkie kłamstwo więc sorry ale nie. Owszem to ze jest cos na rzeczy jest pewne ale pytanie co. Do dzisiaj PIS jakos nic konkretnie z tym nie robi, nie nagłaśnia jak teczek Wałęsi i Amber Gold, a ja byn na serio chciał wyjasnień dlaczego FSB było tutaj jak u siebie i kto do tego dopuścił i co wspólnego miał z tym Bronek. Skonczyć wreszcie z domysłami i oczywistą oczywistościa i podać suche fakty a wnioski sobie sam wyciągnę, duzy chłopiec jestem, poradze sobie.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Ja wiem, a jak sam sprawdzisz to łatwiej zapamiętasz :) poza tym to pytanie do Wolfa.
Oświeć mnie, ale nie bazując na prawicowo-nacjonalistycznych źródłach "wiedzy". Jestem właśnie po śniadaniu i odpoczywam - chętnie poczytam. Tylko nie srakę internetu a fakty. Proszę napisz.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Dalej czekam na merytoryczną odpowiedź wróbla.
To se czekaj :D

Offline selfslave

• Gaduła
U mnie to jest o tyle kłopotliwe ze sam nie zaglądam po radykalnych prawicowych źródłach bo zwyczajnie im nie wierze.
(...)ale nie bazując na prawicowo-nacjonalistycznych źródłach "wiedzy".
Ale, że nie kłamią tylko mainstreamowe i lewicowe media? ;)
Wiadomo, że takie informacje będą tylko w prawicowych źródłach. Skoro mainstream jest establishmentowy, tak samo jak prof. Bartoszewski to jeśli byłyby jakieś negatywne wątki w jego biografii to gdzie miałyby się pojawić?
Nie staję tu po żadnej stronie, bo nie czytałem i nie wiem czy takie wątki w jego biografii są, ale czytać chyba trzeba różne rzeczy. Oczywiście z dystansem, ale jednak się zaznajomić.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Dalej czekam na merytoryczną odpowiedź wróbla.
To se czekaj :D
Ta odpowiedź potwierdza pewien wzorzec zachowań..
  ;D

Posty połączone: 27 Lip, 2016, 16:37:52
U mnie to jest o tyle kłopotliwe ze sam nie zaglądam po radykalnych prawicowych źródłach bo zwyczajnie im nie wierze.
(...)ale nie bazując na prawicowo-nacjonalistycznych źródłach "wiedzy".
Ale, że nie kłamią tylko mainstreamowe i lewicowe media? ;)
Wiadomo, że takie informacje będą tylko w prawicowych źródłach. Skoro mainstream jest establishmentowy, tak samo jak prof. Bartoszewski to jeśli byłyby jakieś negatywne wątki w jego biografii to gdzie miałyby się pojawić?
Nie staję tu po żadnej stronie, bo nie czytałem i nie wiem czy takie wątki w jego biografii są, ale czytać chyba trzeba różne rzeczy. Oczywiście z dystansem, ale jednak się zaznajomić.
Słowa "z dystansem" są kluczowe  :D Dlatego poparłę.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Szkoda mi czasu na takie rzeczy, po prostu. I tak powiesz, że Ci źródło nie pasuje, bo "za bardzo prawicowe" ;)

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Szkoda mi czasu na takie rzeczy, po prostu. I tak powiesz, że Ci źródło nie pasuje, bo "za bardzo prawicowe" ;)
Widzę, że Ty i popierający Twoją wypowiedź nie zrozumieliście mojego pytania. Powtórzę zatem:
Napisz dokładnie co Ciebie osobiście złego dotknęło przez PO i co dobrego przez PiS.

Tu nie chodzi o źródła tylko o Twoje życie. Takie to trudne do zrozumienia, czy celowo wywracasz kota do góry ogonem, żeby uniknąć odpowiedzi, której nie ma?

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Ile mam czasu na odpowiedź Szanowny Trybunale? A na szybko - muszę donieść fiskusowi 15k, bo mi rzutem na taśmę podczas ostatniej kadencji łapczywe złodziejaszki zmieniły prawo, o czym nie wiedział człowiek, który mnie rozlicza.
« Ostatnia zmiana: 27 Lip, 2016, 17:25:39 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Napisz dokładnie co Ciebie osobiście złego dotknęło przez PO i co dobrego przez PiS.
Zajebano mi pieniądze z OFE.
Zablokowano idiotyczną instytucję zwaną TK.

;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Algiz

• Gaduła
Oświeć mnie, ale nie bazując na prawicowo-nacjonalistycznych źródłach "wiedzy". Jestem właśnie po śniadaniu i odpoczywam - chętnie poczytam. Tylko nie srakę internetu a fakty. Proszę napisz.

Nie będę się produkował, to w końcu Ty nazwałeś go autorytetem, więc powinieneś wiedzieć, że jego historia którą sam napisał i na którą nigdy nie miał świadków jest tak dęta jak jego profesorski tytuł.
Tu masz parę filmików i sam wybierz który jest, a który nie jest prawicowy.
https://www.youtube.com/results?search_query=o+Bartoszewskim

A tu trochę prawdy o Auschwitz ale to pewnie też zbyt prawicowe jak dla was.
« Ostatnia zmiana: 27 Lip, 2016, 17:37:34 wysłana przez Algiz »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
A ja mam wrażenie, że niektórym nienawiść do PiSu trochę przyćmiewa całą resztę.

Offline Algiz

• Gaduła
A ja mam wrażenie, że niektórym nienawiść do PiSu trochę przyćmiewa całą resztę.

Jak na marszach KODu, nawet autorytety te same.

Widzę, że Ty i popierający Twoją wypowiedź nie zrozumieliście mojego pytania. Powtórzę zatem:

Tu nie chodzi o źródła tylko o Twoje życie.

Aż idę obejrzę sobie scenkę z  Monty Pythona pt " Co nam dali Rzymianie " ;)
« Ostatnia zmiana: 27 Lip, 2016, 18:08:25 wysłana przez Algiz »

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Ja myślę ze Dżony pije do mojego wpisu o pośle Pięta , niech więc sprawdzi w sejmowych zapisach, czy to fejk i naciagana informacja
No ja sprawdziłem i nic takiego nie powiedział.
To co powiedział to to, że gdyby to zależało od niego to nie zgodził by sie na wyczytanie nazwiska Bartoszewskiego, bo Bartoszewski był uprzejmy wyrażać sie o nim i wyborcach pisu per pisowskie bydło. I dalej powiedzial: jego wyjście z powodów zdrowotnych to zaskakująca historia. Zwracam tylko uwagę, że miało miejsce takie zdarzenie i ono pozostawia pole do domysłów.
Mniej więcej tak, nie jest słowo w słowo, jak chcesz sprawdzić to: http://www.rp.pl/RZECZoPOLITYCE/160729461-Stanislaw-Pieta-o-komisji-Amber-Gold.html od 16:25
No jest to zgoła inny sens wypowiedzi niż przedstawia sok z buraka.

Piszesz Jarku, że nie wierzysz prawicowym źródłom informacji a sięgasz po rynsztokowe dno jakim jest sponsorowany "Sok z buraka".
Przykład z dzisiaj:

a zdjęcie pochodzi z woodstocku:
https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:2010_przystanek_woo dstock_DSCF7034.JPG
Resztę proszę sobie samemu dopowiedzieć.

"grałeś kiedyś w samoloty?"