U mnie to jest o tyle kłopotliwe ze sam nie zaglądam po radykalnych prawicowych źródłach bo zwyczajnie im nie wierze. Ja chce suchych mocnych faktów a nie spekulacji i domysłów ew "logicznych wywodów" . Tak biorac np Komorowskiego i to co próbował tutaj forsować 13ty o tym ze były przyjaciel Bronka zeznawał przeciwko niemu i to już wg niego jest prawda. Otóż dla mnie to nie jest 100% prawda ponieważ ów przyjaciel Bronka był szpiegiem a jeśli szpieg i przyaciel nagle odwraca sie i tak po prostu sprzedaje przyjaciela ze niby nie może już znieść zakłamania to ja w to zwyczajnie nie uwierza ot tak bo szpieg i jego zycie to jedno wielkie kłamstwo więc sorry ale nie. Owszem to ze jest cos na rzeczy jest pewne ale pytanie co. Do dzisiaj PIS jakos nic konkretnie z tym nie robi, nie nagłaśnia jak teczek Wałęsi i Amber Gold, a ja byn na serio chciał wyjasnień dlaczego FSB było tutaj jak u siebie i kto do tego dopuścił i co wspólnego miał z tym Bronek. Skonczyć wreszcie z domysłami i oczywistą oczywistościa i podać suche fakty a wnioski sobie sam wyciągnę, duzy chłopiec jestem, poradze sobie.