Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 323743 razy)

Offline Algiz

• Gaduła
A propos ciężarówek i euro kołchozu.

« Ostatnia zmiana: 15 Lip, 2016, 15:03:13 wysłana przez Algiz »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ja mam nadzieję, że chociaż Błaszczak w końcu poleci za te głupoty, które pieprzył na antenie Polsat Info.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@Algiz ale troche ci panowie pierdolą chyba. Gdzie oni łączą trasę z Rotterdamu do Włoch z Polską ze to alternatywna droga.
po za tym zeby nasze cięzarówki mogły wjechać do Szwajcarii tez trzeba troche sie pomeczyć. Kolejna sprawa to czas pracy kierowców dzisiaj w Polsce, i tak muszą robić pauzy i tak i wiele więcej jak 300km nie przejadą, ale faktycznie gdyby to weszło to z Gdańska do Wawy już by za dnia nie dojechał. Nie mniej jakieś naciągane dla mnie te teorie. Ilu naszych przewoźników jeżdzi do Szwajcarii lub przez, jak dla mnie trochę dramatyzują. Po za tym taki przepis walnie w nich ( zagranicznych przewoźników jezdżących do Rosjii ) na naszym terytorium, o czym oni już nie mówią, owszem jest  problem czy dobra zmiana bedzie umiała na tym zarobić.

Posty połączone: 15 Lip, 2016, 15:51:12
Ale co tam ciężarówki. Wczorajszy dzień zrobiła mi pani minister edukacji i ukochany minister środowiska.
Czy Ci ludzie a może bardziej ich przełozeni nie widzą z jakimi debilami pracują. Nie no wiem ze widzą i zastanawiam się czy Jarek faktycznie puścił się poręczy, czy może jest problem natury psychologicznej, czy swiadoma długofalowo zaplanowana akcja odwracania historii. Zaczał Jarek teraz ta madra pani, kto nastepny ?
Czekam również czy każde swieto, pasterka,  rozpoczecie roku szkolnego i inne podobne bedą musiały zaczynać sie apelem smoleńskim, nie ubliżając tragicznie zmarłym.
« Ostatnia zmiana: 15 Lip, 2016, 15:51:44 wysłana przez commelina »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
W przypadku Kaczyńskiego, skłaniam się do teorii "kontrolowanego chaosu". Zakłamywanie rzeczywistości wychodzi im bardzo dobrze od lat - najpierw pozwoliło ukształtować elektorat, który ich doniósł do rządzenia, gdy dotychczasowego nie stykało, a teraz ich utwardzi na tyle, by władzy nie stracili. Orban style. (choć na Wegrzech jeszcze mieli bonus w postaci poprzedniego, otwarcie skorumpowanego rządu - PO kryło się lepiej, ale PiSowskie media dopompowały sytuację na miarę oczekiwanego efektu). Za rok, gdy np. będzie bura o dopięcie budżetu, Kaczyński publicznie przeczołga - jak on to lubi - odpowiednich ministrów, podmieni kogo trzeba i karawana jedzie dalej.

BTW Zanim zapomnę, na Twitterze jest konkurs robienia z siebie większego buraka i znowu, jak przy każdym zamachu pada "gdyby ciężarówki były legalne, to dobry człowiek z ciężarówką zatrzymałby napastnika". Więc wklejam zabawnego i deprzystępnego debunka, jakby ktoś się na to łapał:

Offline Algiz

• Gaduła
@Algiz ale troche ci panowie pierdolą chyba. Gdzie oni łączą trasę z Rotterdamu do Włoch z Polską ze to alternatywna droga.
po za tym zeby nasze cięzarówki mogły wjechać do Szwajcarii tez trzeba troche sie pomeczyć. Kolejna sprawa to czas pracy kierowców dzisiaj w Polsce, i tak muszą robić pauzy i tak i wiele więcej jak 300km nie przejadą, ale faktycznie gdyby to weszło to z Gdańska do Wawy już by za dnia nie dojechał. Nie mniej jakieś naciągane dla mnie te teorie. Ilu naszych przewoźników jeżdzi do Szwajcarii lub przez, jak dla mnie trochę dramatyzują. Po za tym taki przepis walnie w nich ( zagranicznych przewoźników jezdżących do Rosjii ) na naszym terytorium, o czym oni już nie mówią, owszem jest  problem czy dobra zmiana bedzie umiała na tym zarobić.

Polska zarabia dużą kasę na tranzycie miedzy Rosją a Niemcami, a ten przepis to zniszczy, kto? będzie jechał np: z Litwy do Frankfurtu, skoro co 300km będzie musiał odczekać dobę, taki przejazd przez Polskę zajmie mu cztery dni, czas to pieniądz, więc w ciągu 15 godzin przepłynie promem z Kaliningradu do Dani, a  stamtąd do Niemiec. Samochód z towarem wysłany z Gdańska do Warszawy wróci po min 3 dobach! Jakie to będzie miało konsekwencje w związku umową handlową podpisaną z Chinami o tzw nowym jedwabnym szlaku. Europa chce nas wyjebać z rynku transportowego!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A czy to problem zrobić na kolei specjalne pociągi ? Być tanszym do promów ? Cóż jest pseudo wolny rynek, trzeba myśleć i walczyc o swoje, jako i oni walczą i kombinują. Wiesz, możemy zawsze wyjść z unii i sie na to wszystko obrazić.

Offline szu

• Gaduła
If you are able to drift properly, you simply look much cooler than your mates.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
4 co najwyżej, bo w ostatniej odpowiedzi brak Macierewicza.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
« Ostatnia zmiana: 19 Lip, 2016, 23:30:49 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sejm-przyjal-uchwale-dotyczaca-wolynia-ze-stwierdzeniem-o-ludobojstwie/pgd2b2

musieli swoje dorzucić psiesyny
W uchwale Sejm wyrażą też "solidarność z Ukrainą walczącą z zewnętrzną agresją o zachowanie integralności terytorialnej".

Nóż mi się w kieszeni otwiera
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Teraz biadolicie na patologie PiSu, które były do przewidzenia.
Większość z Was na nich głosowała, więc macie co chcecie  :devil:
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sejm-przyjal-uchwale-dotyczaca-wolynia-ze-stwierdzeniem-o-ludobojstwie/pgd2b2

W uchwale Sejm wyrażą też "solidarność z Ukrainą walczącą z zewnętrzną agresją o zachowanie integralności terytorialnej".

W sumie to dziwie sie ze nie włączyli w to apelu smoleńskiego.
Z drugiej  strony nie wiem czy to tylko ja tak obserwuje czy faktycznie jest cos na rzeczy, ale więcej widzę ostatnio wkurwu na Ukraińców za Wołyń niż na Niemców za II WS.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Większość z Was na nich głosowała, więc macie co chcecie  :devil:
Ustawę przyjęto głosami wszystkich opcji politycznych a nie tylko PiS. To raz. Dwa. Przynajmniej pierwsza część tej ustawy w końcu nazwała rzeczy po imieniu. Tego PO się bało za swoich rządów. Na PiS nie głosowałem. :P

W sumie to dziwie sie ze nie włączyli w to apelu smoleńskiego.
Z drugiej  strony nie wiem czy to tylko ja tak obserwuje czy faktycznie jest cos na rzeczy, ale więcej widzę ostatnio wkurwu na Ukraińców za Wołyń niż na Niemców za II WS.

Ależ tak właśnie jest. Bo IIWŚ Niemcy się nie wypierali, byli osądzeni, przeprosili i zadośćuczynili w zasądzonym zakresie. Ukraińcy za to stawiają pomniki oprawcom a "polskie" władze wchodzą im w d... i jeszcze zapraszają w nagrodę do pracy w PL albo pozwalają na polityczne przemarsze po Przemyślu. Ale czego się spodziewać skoro Kaczor stał na Majdanie i potrafił wołać "Herojam Sława!"

Ale ja tam przeczulony jestem bo mi i mojej lepszej połowie większość rodziny w czasie IIWŚ wycięli właśnie ukraińcy a nie szwaby z kacapami.
« Ostatnia zmiana: 22 Lip, 2016, 19:21:49 wysłana przez nikt »
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Większość z Was na nich głosowała, więc macie co chcecie 
Większość? A kto to taki z tego forum?
007

Offline Algiz

• Gaduła

Mnie wkurwia jeszcze coś, cytat .... uchwała wskazuje na ukraińskich nacjonalistów jako odpowiedzialnych za ludobójstwo.
Jednocześnie zaznaczył on, że to nie naród ukraiński dopuszczał się zbrodni.

Z Niemcami też tak było,..... to nie naród niemiecki mordował ludzi, to niemieccy naziści.
Kurwa co za zakłamanie, przecież każda zbrodnia (zwłaszcza) wojenna ma swoją narodowość !
Nie potrafimy walczyć o swoje, dlatego pół świata pierdoli o polskich obozach koncentracyjnych.
Może powinniśmy pójść tą samą drogą ? i oświadczyć, że pogromu kieleckiego nie dokonali Polacy, tylko kieleccy antysemici.
« Ostatnia zmiana: 22 Lip, 2016, 20:07:36 wysłana przez Algiz »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
19.00 RTL: "Multi-Kulti" - zwariowana niemiecka tragikomedia. Frau Markela zaprasza do domu dziwnych przybyszów. Wszyscy zastanawiają się co z tego wyniknie. W roli głupiego żyda Martin Schulz.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Niech teraz prawacy naprawiają to co sami zaczeli, poczawszy od swojego wielkiego przyjaciela zza wielkiej wody.
Dzięki komu mamy ten syf, kto rozpierdolił system na Bliskim wschodzie i zachciało sie wprowadzanie demokracji na siłe i wbrew logice.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Niech teraz prawacy naprawiają to co sami zaczeli, poczawszy od swojego wielkiego przyjaciela zza wielkiej wody.
Dzięki komu mamy ten syf, kto rozpierdolił system na Bliskim wschodzie i zachciało sie wprowadzanie demokracji na siłe i wbrew logice.

Jacy prawacy? Oni do tej sytuacji nie przyczynili się akurat w żaden sposób. Za to ciekawa informacja, że w paru województwach wstrzymano wypłaty zasiłków dla osób z trwałą niepełnosprawnością, żeby było na 500+. Do tego program koryto+ dla miłościwie panujących. Jakoś nawet najwięksi miłośnicy "Prawa" i "Sprawiedliwości", jakoś ostatnio przestali być orędownikami jakże dobrej zmiany.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@lwronk kto rozpoczał rozpierdol bliskiego wschodu ? Prawicowy Bush, co madrego tam zrobili ? Co Ty myślisz ze ten aktualny burdel zaczął sie rok temu ?

A z koryto+ wycofali sie więc bądź na bieżąco.

A wracając do Monachium, wg mnie dzisiaj nawet trujące pierdnięcie pingwinów za kołem podbiegunowym isis wezmie na siebie, wiec na bank stwierdza ze to ich brat i wojownik swietej wojny z niewiernymi dokonał zamachu. Tym gnojom zależy na tym by prawicowe .. wróć, prawackie ruchy rosły w siłe by była destabilizacja ... by była pozywka dla ich nauk. I tak sie dzieje bo my niby mądrzy cywilizowani europejczycy zamiast robić cos konkretnego to albo "kochajmy sie wszyscy" albo "zajebać wszystkich ciapatych"  nic tylko pogratulować.
« Ostatnia zmiana: 23 Lip, 2016, 10:46:21 wysłana przez commelina »

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
@lwronk kto rozpoczał rozpierdol bliskiego wschodu ? Prawicowy Bush, co madrego tam zrobili ? Co Ty myślisz ze ten aktualny burdel zaczął sie rok temu ?

A z koryto+ wycofali sie więc bądź na bieżąco.

Jestem na wyjeździe i szczerze mówiąc, ostatnie, na co mam ochotę to czytanie o tych debilach.