@shitol Niestety wszystkie 5 miejsc jest już zajętych.
@sylkisDzięki za wiadomości i brawa za spostrzegawczość.
@commelina ,
@wuj Bat,
@sylkis,
@niedziak ,
@jaco Wszystkie słuchawki dotarły bezpiecznie. Dziękuję za sprawne wysyłki, solidne opakowania i opisanie słuchawek. Widać, że najwięcej korzystał ze swoich słuchawek Maciej

Słuchawki zostały posegregowane i rozebrane. Zabrałem się do pracy.
Jako pierwsze dotarły słuchawki od Kuby (
@sylkis) i kiedy założyłem je żeby osłuchać to kompletnie zgłupiałem. Czy to są na pewno słuchawki, które ja znam? Tak - wyglądają identycznie i okazało się, że wszystkie podzespoły są te same. Tylko dźwięk jakiś taki inny. Słuchawki Sławka (
@Aston) to słuchawki o odmiennym brzmieniu. Takim jak opisałem wcześniej – z małym twardym basem, chłodną, podkreśloną i jaskrawą średnicą oraz dużą, cykającą górą pasma. Słuchawki Kuby i jak się potem okazało, pozostałych Forumowiczów, grają dźwiękiem zupełnie innym. Jest to brzmienie z dużym i nazbyt wysokim, dudniącym basem, ciepławą średnicą i lekko schowaną, niezbyt wyartykułowaną górą pasma. SZOK, że takie różnice.
Chciałem Was uspokoić, że modyfikację prowadzę w taki sposób, żeby osiągnąć opisany wcześniej rezultat.
Będę Was informował o postępach prac na bieżąco. Pomyślałem też, że byłoby fajnie przedstawić poszczególne etapy na zdjęciach.
Chciałbym też wykonać jedną, wyjątkową wersję – Vintage Destroyed – taki słuchawkowy relic. Kto jest chętny niech pisze od razu, ponieważ będzie tylko jeden taki rodzynek.
@gizmi7,
@coin777 Pojawiły się pytania o inne słuchawki. Po zakończeniu tej modyfikacji wrócimy do tego tematu.
Posty połączone: 10 Paź, 2014, 17:23:02
Na wersję Vintage Destroyed załapuje się
@jaco