Oto co przykładowo pojawia się po wpisaniu przeze mnie hasła "pgx 14". Jak widzisz jest to mój post w odpowiedzi na twoje rady. Mogę pokazać kolejne screeny, gdzie po wyszukiwaniu słów kluczowych pojawiają się tylko moje wiadomości.
Bardzo mi przykro, że musisz marnować swój czas na rozmowę z tak mało rozgarniętą osobą jak ja, ale naprawdę zależy mi na opiniach użytkowników, którzy być może spotkali się z tymi systemami lub podobnymi w tej klasie. Nie widzę powodu do przerzucania się postami na temat poprawności w konstruowaniu tematu. Używasz systemu bezprzewodowego? Jeśli tak, to jakiego? ile kosztował? jak się sprawuje w dużych salach prób i miejscach z dużą liczbą innego sprzętu bezprzewodowego/muzycznego itd?
EDIT: za twoją radą zmieniłem temat by już nikt nie miał wątpliwości jakie są moje dokładne intencje związane z wszelkimi pytaniami kierowanymi do innych użytkowników. Jeżeli chcesz, możemy wspólnie wypracować jakiś inny, lepszy tytuł tematu, lub w ogóle puśćmy wodze fantazji i olejmy wszelkie konwenanse, pobawmy się w Piotrusia Pana świata internetu i post dotyczący systemów bezprzewodowych nazwijmy "Uga, Cczaka, proszę Cię wielki szamanie o RADY na temat systemów bezprzewodowych o ja, maluczki, człowiek - trzcina myśląca która nie wie o istnieniu innych tematów ze słowami "shure" i "akg" jako słowa kluczowe".