Autor Wątek: [NGD] Les Paul Supreme made in China :)  (Przeczytany 52702 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Szczerze? Dla mnie jesteś marnym handlarzyną  i nikim więcej. A ten temat ma za zadanie pokazać jakie fajne są chińskie podróby.

Ktoś prędzej czy później ucierpi z powodu procederu który prowadzisz. Ja widzę w tym wszystkim nie jakieś kradzieże intelektualne, które są notabene skurwysyństwem, tylko człowieka który straci przez ciebie i tobie podobnych pieniądze bo się nie zna. I to właśnie ty jesteś za to moralnie odpowiedzialny - jak producent lsd jest odpowiedzialny za dzieciaki marnujące sobie zycie, pomimo że towar sprzedaje nie im bezpośrednio a mafii. Gdyby to ode mnie zależało wypierdalał byś stąd w podskochach.

Prawdopodobnie, sam kupił byś sobie oryginalnego supreme gdyby cię było stać..i może sprzedając chińskie ścierwa udające drogie gitary będzie...

Zrobienie sobie kopii u lutnika i podpisanie jej gibson, albo fender jest chujowe niezaleznie od tego skąd owy lutnik pochodzi.

Wciąganie do tematu commeliny to już moim skromnym zdaniem przęgięcie. Dlatego z całym szacunkiem dla Ciebie Przemek, dziwię się że wciągnałeś Jarka do tego szlamu. Zrobienie kopii, i podpisanie jej terrormachine to jednak co innego, niż zrobienie kopii giba i podpisanie jej gibson. Co do raptorów to kształt ala RG to jest tak mega ropowszechnionym kształtem, że w ogóle mowa o kopii to lekka przesada, chyba że w takim kontekście że każdy kopiuje każdego.
« Ostatnia zmiana: 05 Sty, 2013, 19:35:18 wysłana przez Radek M »
No pain No gain !