Autor Wątek: [NGD] Les Paul Supreme made in China :)  (Przeczytany 52662 razy)

Offline glowa-glowa

• Gaduła
QRCZE Panowie to miał być zwykły NDG a nie przepychanka kto od kogo, na wzór czego i dlaczego ...

Fajnie, że dyskusja, genialnie, że każdy ma swoje zdanie i argumenty, super, że konkretnie to znaczy tylko jedno INTELIGENTNI LUDZIE, którzy myślą ... chyba nie warto przepychać się czy ktoś, coś albo nikt nic dla kogoś ...

Celem tego tematu było pokazanie, że jest takie wiosło, że jest MiCh i że nie jest to jakaś lipa, którą kupuje się tylko dla sprzedania z zyskiem ... chciałem napisać elaborat adresując wiele z waszych postów, smarowałem go z 2 dni :), ale chyba tylko podniesie ogień, a nie tego chcę ...

Powiem tylko tyle: zgadzam się z 99,9% wypowiedzi każdej ze stron - to dziwne ale tak jest: kopie tak to dupa, logo taż dupa, kradzież to mega dupa, ale i ceny kawałka drewna z logo dupa, kopia PRS u lutnika ok, ale w Chinach już dupa :) - każdy ma swoją rację i to przyznaję ... przyznaję też, że większość zostały już zrobiona, 1:1 czy podobnie ale była jest i będzie ...

Reasumując zapraszam na testy jeśli ktoś chce się przekonać jak to wygląda, gra itd. może Wam dupy nie urwie, może powiecie, AHA tak jak myślałem, a może ktoś powie jest poprawnie, dobrze, fajnie, albo nie dałbym 1 USD za to wiosło - tak też może być ... teraz nic nie zmieniałem w tym wiosłe ... niedługo poleci cała elektronika do wymiany (może zostawię tylko przystawy od Epi, ale jest też opcja na set Merlinów Sabotage + PAF).

Panowie wdech głęboki ...