Autor Wątek: Bash sidewinder MKV - przeciek prawie kontrolowany  (Przeczytany 148250 razy)

Offline Pneumonia2

• Pr0
Prawda jest taka, że jak osiągniemy pewien poziom to jakoś już nie potrzebujemy tylu gałek i nie wiadomo jak rozbudowanego wzmaka żeby zabrzmieć. 

Powiedział koleś z rackiem 10u ;D
Pisałem tylko o wzmaku, poza tym racka odchudziłem do 6U :D ale efekty to jest osobna sprawa.
nie wiem, moze to dlatego, ze jestem chujowym gitarzysta, ale mnie sie wydawalo, ze taki milion przelacznikow nie rozbija sie o to, zeby brzmiec dobrze (bo brzmiec dobrze - jak sami na to zwrociliscie uwage - mozna i z czyms do bolu prostym), a raczej o to, aby mozna bylo to brzmienie spersonalizowac pod swoje widzimisie*... i zamiast 10 prostych urzadzen, kazde z drobna roznica w brzmieniu, mamy jeden duzy kombajn. z reszta czy wlasnie dorico ma nie byc czyms, co mozna zamowic w kilku odmianach gdzie to bedzie okrojony MK5, gdzie wiekszosc ustawien wgledem tegoz trzeba bedzie sprecyzowac przy zamowieniu, bo jak bedzie zbudowany to juz wiecej sie tego przelaczyc nie bedzie dalo?:P

*powiedzial linuksiarz ;)
Ja zawsze miałem problem z uzyskaniem dobrego soundu samego wzmaka. Kupowałem te potwory z 28 gałkami i co grałem to kręciłem, raz mi się wydawało, że tak jest super innym, że tak. Tu nagle pstryczek ruszyłem o znowu lepiej ale za mało tego to kręcę i takie błędne koło. Jak nie mamy tych wszystkich pierdolników tylko dobrego prostego lampiaka to łapą działamy tak aby było jak najlepiej i z własnego doświadczenia wiem, że to się sprawdza. Jasne, że ktoś będzie wolał mieć te 1000 kombinacji i ustawień i jak potrafi to raz a dobrze ustawić a potem skupić się na graniu to super.