Marvel - sorry nie skumałem o co chodzi. Kurcze wagi raczej nie brałem pod uwagę. Cenę owszem ale wysokie hybrydy sięgają ceną głów lampowych, a czasem prześcigają.
Jesus -
combo 8080 pod moim Witkowskim 11 lat temu (nie oceniać mi tu zawartości) gówno graliśmy
w chuj czasu minęło
Pneumonia2 - wiedziałem, że tak będzie
nie chodzi o to co da lepszy efekt albo co zrobić żeby zastąpić takie a nie inne rozwiązanie. Ja mam Engl'a Powerball'a i dobrze mi z tym. Pytam się tylko czy jakakolwiek hybryda kogoś zwaliła z nóg - w sensie pozytywnym
Mam możliwość wyrwania zajebiście tanich głów hybrydowych co chwilę i nie będę jeździł wszędzie i ogrywał bo nie mam na to czasu. Głowa miałaby być dla mnie w niedalekiej przyszłości jako awaryjny sprzęt.
Randall sygnuje głowy Hammettem Metallica, Ammotem Carcass/Arch E, Dimebag'iem etc. i wszystko to hybrydy. Z sampli brzmi to do dupy w porównaniu do takiego 5150/Mesy D R/ Engl któregokolwiek. A ceny walą pod 4000zł za nówki gdzie nówkę np.Blackmore można wyrwać za 4500zł.
Czy ktoś ujeżdżał jakąś hybrydę z wyższej póły był zadowolony... ...mając porównanie do jakiejkolwiek dobrej lampy na której grał wcześniej??