Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Inny jej tekst, który mi się spodobał jakiś czas temu, 'Moja ulubiona pozycja? 71!' (...) 'klasyczne 69 i dwa palce w dupie'
Lubisz jak Ci się wtyka palce w tyłek? O fu.
Facet mówi do żony:- Kochanie, przynieś mi piwo.Na to żona:- Może jakieś magiczne słowo?Facet:- Hokus pokus czary mary, zapierdalaj po browary! He, he, he!!A na to żona:- Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!!Podobno autentyk.
Ten film jest imo chujowy. Tzn bardzo fajny, zajebisty, ale w dalszym ciągu to kiepski film
Idziemy w górę... pod górę
Fanned frets dla tak niezdecydowanej baby byłoby najlepsze, ale to jak proponowanie anala dziewicy: niby zachowa to, co chce - ale jednocześnie będzie musiała zmierzyć się z czymś, czego nawet większość bardziej doświadczonych nie miała...
Epickie.
Ale zgadzam się też z Raczetem
Turgon - i majk i interfejs mają swe zalety. Ten drugi do nagrywania w domu - bezcenny. Natomiast mikrofon - polecam najbardziej dynamiczny i przestrzenny brzmieniowo Sennheiser e-845S!!! - daje autentyzm brzmienia i nie wali cyfrą! I wcale nie trzeba mieszać za wiele z pomieszczeniem. Nie wyobrażam sobie dobrych gitar nagranych tylko po kablu!