Autor Wątek: GEJ PARTY - odsłona WARSZAWSKA  (Przeczytany 82753 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Sinner - a propos - przywieź no Pan jakieś kabelki do lutowania jamy, muszę w końcu zrobić swojego tele, bo leży biedaczek już kilka lat chyba.

polutuję tę kurwę z przyjemnością...

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
Niestety,  z niekłamaną przykrością zawiadamiam, że mnie również na zlocie nie będzie. Liczyłem, że się uda, ale życie napierdala swoim torem i wybiera za mnie. Po krótce sprawa wygląda w ten sposób, że od niecałych dwóch miesięcy moja rodzina sprawuje opiekę nad umierającym dziadkiem, który jest po amputacji lewej nogi i zawale serca. Żeby było miło, jego żona, a moja babcia w tym samym czasie złamała sobie rękę, a w niecały tydzień po powrocie dziadka do domu dostała zapalenia trzustki i w dniu dzisiejszym ma operację. Oczywiście, jak to zwykle bywa, pomocną dłoń do dziadków wyciągnęła tylko moja gałąź rodu (opiekujemy się nimi z resztą od kiedy pamiętam), inni wujkowie, ciotki, czy kuzynki (wnuczęta) mają to w dupie czekając na rozwój wydarzeń. Od kilku tygodni życie w moim domu przypomina ostry dyżur połączony z portiernią, jadłodajnią i sraczem. Myślałem, że uda mi się wyrwać choć na dwa dni do Was, ale sytuacja zagęszcza się coraz bardziej i wszyscy jesteśmy tak wypompowani, także:
1. zachowałbym się jak chuj, zostawiając rodzinę samym sobie, bo pięć par rąk to i tak za mało;
2. muszę być prawie cały weekend u dziadka (o ile on dożyje do weekendu).
Przepraszam, mam nadzieję, że następnym razem się zjawię.
Jednocześnie informuję, że jeśli tylko chłopaki zgodzą się wziąć mojego Defila, to dotrze on do Sinnera :). Duchem będę z Wami.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Trzymaj sie. Rodzina jest najwazniejsza. Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie pomyslnie.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
martens nie ma co sie tlumaczyc w takiej sytuacji. mam nadzieje ze wszystko sie pouklada i bedzie OK. z nami zapewne bedzie jeszcze mnostwo okazji sie spotkac

trzymaj sie i wszystkiego dobrego dla rodzinki zycze
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
poobrażać Hofiman'a i Az'a

Ja ogólnie bardzo spokojny człowiek jestem i mnie ciężko, oj ciężko sprowokować, ale dawnoś chyba w ryj nie dostał ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Az, a bedziesz?

Offline hofiman

• Gaduła
poobrażać Hofiman'a i Az'a- poleczyć kompleksy mieszkania w Toruniu i masy drogiego sprzętu na którym nie umiesz grać.
mój pies,jest spoko i wie o co chodzi,mówi elo mojej mamie zawsze gdy wychodzi.

Offline 7th

• Pr0
poobrażać Hofiman'a i Az'a- poleczyć kompleksy mieszkania w Toruniu i masy drogiego sprzętu na którym nie umiesz grać.

Dobrze powiedziane hahaha.  :dobre: :dobre: :dobre:
power to a being never dies

Offline Bjørn

• Pr0
Az, a bedziesz?

Nie za bardzo, mam mnóstwo pierdół do załatwiania i nie lubie ludziom się zwalać na łeb (ale na twarz czemu nie), bo noclegu to ja w wawie nie mam. ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Szkoda Martens :| ale trzymaj się :*
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Martensik, kumam o co cho, nawet bardziej niż myślisz! Keep your cheen up!

Hofi, chętnie popodziwiam twoją wirtuozerię :)

Offline Bjørn

• Pr0

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
wiedziałem, że to się tak pisze :/

Offline hofiman

• Gaduła
to sie tyczyło Twojego opisu
 :lambanan:

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
Dzięki chłopaki :*.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Martens i Yony, trzymajcie się. Rozumiem i współczuję.

A reszta - uspokoić się. nie po to się spotykamy, żeby na siebie wrzucać, tylko żeby w miarę przyjemnie spędzić czas. noże zostawić w domu (nie tyczy się szefa kuchni Dżejmsa).
Zresztą, znając Sinnera, to on i tak żartował.

Offline hofiman

• Gaduła
proste,że spotykamy się dla miłej atmosfery.Ja np musze 350 km pokonać i nie bardzo chce mi się jechac żeby użądzać ślizgi i zjazdy z sinnerem. To samo moge na miejscu wyczarować.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Nie wątpię.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
No jasne, że żrtuję :D ja też nie jadę chlastać się kosą po klacie, tymbardziej, że w pipę mnie nie stać na ten wyjazd. Mimo to jadę i jestem pewien, że będzie ZAJEBISCIE!!! Jutro rano schodzę z dyżuru, jak tylko się ogarnę i umyję dupę, jadę odebrać mój sprzęt do ludzi (popożyczałem wszystko), wsiadam do mojego bolida i wypierdalam na spotkanie z Zorrastym :) Dziś roześlę numery telefonu - chyba nie mogę osobiście, bo jest jakaś zapora antyspamerska w PW, jeśli dobrze pamiętam, więc poproszę Harvesta. Jeśli komuś przyjdzie do głowy do mnie dziś zadzwonić, to odpada, bo mam konrtolę ISO, ale od jutra, jeśli tylko będę mógł ruszyć kończyną to ok

Edit; Numery telefonów rozesłane! :)
« Ostatnia zmiana: 20 Maj, 2009, 13:03:36 wysłana przez Sinner »

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
W sobotę mam próbę, więc porozwalam się z wami kilka godzin po czym zniknę, żeby pojawić się znów, kiedy wszyscy dotrą na miejscówkę.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
W sobotę mam próbę, więc porozwalam się z wami kilka godzin po czym zniknę, żeby pojawić się znów, kiedy wszyscy dotrą na miejscówkę.( Obraz usunięty.)

idziemy z Tobą :D

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ja np musze 350 km pokonać

z Suwałk?
« Ostatnia zmiana: 20 Maj, 2009, 13:31:05 wysłana przez James Dean »

Offline hofiman

• Gaduła
tia.suwałki - wawa 340 przez białystok.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
tia.suwałki - wawa 340 przez białystok.

Moje miasto to Białystok ;) :D

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
wiecej sobie ponabijajcie chlopaki postow kurwa :-\
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan