Autor Wątek: GEJ PARTY - odsłona WARSZAWSKA  (Przeczytany 82872 razy)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
gdzie sa te Juwenalia?

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
na jakimś Podzamczu, gdzie to konkretnie jest to nie wiem
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Jak coś to kogoś z trasy Rzeszów - Wawa mogę zgarnąć. Mamy niby 2 wolne miejsce, ale 2 osob nie wezme, bo może być ciasno.
A jedziecie przez Lublin? Jeśli tak to chętnie się zabiorę. Piątek czy sobota? Chętnie bym wyhaczył te Juwenalia.

Z tego co pamiętam, to u Zorra jest zaklepany dla mnie nocleg, rajt? Wezmę śpiworek oczywiście ze sobą.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Jak coś to kogoś z trasy Rzeszów - Wawa mogę zgarnąć. Mamy niby 2 wolne miejsce, ale 2 osob nie wezme, bo może być ciasno.
A jedziecie przez Lublin? Jeśli tak to chętnie się zabiorę. Piątek czy sobota? Chętnie bym wyhaczył te Juwenalia.
Normalnie jechalibyśmy przez Radom, ale możemy jechać przez Lublin, jakieś 40km nadrobimy. W piątek jedziemy, też mamy zamiar być na juwnaliach :)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline primer

• Gaduła
ja podtrzymuje zaproszenie do progresji w sobote wieczorem, chociazby na Disperse.

Looknijcie na ich stronke  - kolesie maja po 18-20lat a posluchajcie jak grają.

http://www.myspace.com/disperseband

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Normalnie jechalibyśmy przez Radom, ale możemy jechać przez Lublin, jakieś 40km nadrobimy. W piątek jedziemy, też mamy zamiar być na juwnaliach :)
Ślicznie, w takim razie na gg się odezwę i się dogadamy.

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
ja podtrzymuje zaproszenie do progresji w sobote wieczorem, chociazby na Disperse.

Looknijcie na ich stronke  - kolesie maja po 18-20lat a posluchajcie jak grają.

http://www.myspace.com/disperseband

Starsi są. Graliśmy z nimi na przeglądzie "Scena" w Rzeszowie (grałem wówczas sesyjnie). Grają naprawdę nieźle, a z tego, co widziałem niedawno będą grać jeszcze lepiej.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline Tolein

• Pr0
Kto przynosi jakie rozmiary buttplugów?!?!?!

Juwenalia, z tego co mi wiadomo, to som wszendzie, tzn. cała warszafka opanowana jest, starówka, pola mokotowskie, etc, nie tylko zresztą warszafka. Gdzie dokładnie mają się odbyć interesujące was koncerty, to myślę można sprawdzić choćby i na gejspejsie, czy oficjalnych stronach zespołów.
Ja na juwenalia się nie wybieram, średniom zainteresowany, a kumpel gra koncert (jakiś tam thrash), więc do niego pójdę (może się ktoś przyłączyć, choć wątpię by ktoś chciał :P), a potem go przywiozę ze sobą na gejobranie. Tzn. z tego co na razie rozumiem, przywieźć go mam dopiero w sobotę (bo w pt. się nie bawimy razem, dobrze rozumuję?).
Co do noclegów - Musza jak na razie jest dość enigmatyczny. Jakby coś to mam dwuosobową kanapę, plus mnóstwo miejsca na podłodze, w wannie, na balkonie, na stole, pod stołem, etc.
Zainteresowanych mogę oprowadzać po warszafce do woli, w piątek do późniejszych godzin popołudniowych oraz w sobotę i niedzielę od rana, aż urwieje mi się film.
To tak z mojej strony chyba tyle.
Ofkorz jak ktoś chce u mnie pomieszkać, to niech organizuje jakieś żarcie, albo jakiś hajs, na łikend chyba dużo nie potrzeba, a że mam ostatnio ze starszymi dziwne trochę akcje, wolę z góry unikać wszelkich nieporozumień. Ofkorz z Muszą się dogadamy na boczq. (on płaci inaczej ;))
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Ok, proponuję powymieniac sie numerami telefonow komorkowych jakby co, zeby nie publikowac ich na forum, wysylajcie je do mnie, ja wszystkie zbiore, to wysle wszystkim z temzatu... wiadomo, nie kazdy bedzie pod telefonem w wawie, a kontakt moze byc potrzebny.

Wysylac!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
spanie u sparrowa od kiedy aktualne?? od piatku czy soboty rano
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Tolein

• Pr0
Mój numer chyba masz?
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Gdzieś mam na PW, albo w mailu... nie mogę znaleść. Dawajcie numery nawet jeśli je mam, kto nie podeśle, uznam, że sobie nie życzy, by przekazywać dalej

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Starsi są. Graliśmy z nimi na przeglądzie "Scena" w Rzeszowie (grałem wówczas sesyjnie). Grają naprawdę nieźle, a z tego, co widziałem niedawno będą grać jeszcze lepiej.
No i chui strzelił moją karierę prog-metalucha. :D

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
dobra, to jaki jest plan? sinner, kiedy przyjezdzasz?

kazdy powinien miec identyfikator z nickiem i imieniem :)
« Ostatnia zmiana: 14 Maj, 2009, 10:24:28 wysłana przez James Dean »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Siemano!

Jestem, wiadomości o moim zejściu są przedwczesne.

Generalnie nie widzę sensu robienia u mnie zbiórki z rana, bo

1. Mieszkam 20 km od pałacu kultury, kolejką jedzie się 32 minuty spod pałacu. Szkoda czasu na wizytę u mnie tylko po to, żeby się zameldować. Wyjątek stanowią James, Nikt i Sinner, którzy jeśli wyrażają chęć, mogą wjechać na pełnej kurwie do mnie już w piątek. 
2. W promieniu 200m od centralnego są dwa sklepy muzyczne, można od razu atakować.
3. Tuż obok dworca jest Hard Rock Cafe, w środku są fajne gadżety z oryginalnymi gitarami słynnych grajków włącznie, warto zajrzeć dla hecy. Piwo drogie.
4. Proponuję przybywać do mnie małymi grupami z wieczorasa, lub późnym popołudniem, jak kogo zobaczę u mnie z plecakiem ze stelarzem w sobotę o 7.30 rano, to po prostu oszaleję i to nie ze szczęścia.
5. Przełamię wstręt i mogę po południu podjechać do centrum po 4 osoby, które nie są zainteresowane zwiedzaniem zabytków i podwieźć do mnie, no probs.

Chwilowo tyle.

Siła i honor! Żwirek i Muchomorek!
« Ostatnia zmiana: 14 Maj, 2009, 18:26:05 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ekipa z Wrocka, bedzie w piatek, poznym popoludniem, nie wiem ile zajmie podroz.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
ja chyba będę już w czwartek wieczorem, spotkam się z Zorrastym i po cichu, żeby nikt nie widział pogram na jego nowym stracie, zchleje się doszczętnie i zrobie mu footswitch, potem pomyślimy

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
i strzelać ze słomek do ludzi :D

wiatrówki nie masz? (tego posta piszęę od 15min ;])

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
zorro, na party tez danonki?

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
danonki to chyba na po-imprezie ;)
do widzenia.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Jak się okaże, że trzeba będzie gejostwo po metach rozwozić, to pewnie na danonkach się skończy :)

tylko sproobooy!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ja sie zaprawiam od jutra :D

Offline shitol

• Gaduła
zorro zwalnia sie po mnie miejsce bo sie właśnie okazało że nie dotrę do w-wy
oczywiście powodem jest rodzina a głównie baby, które zapomniały powiadomić mnie wcześniej o paru planach ;( ;(

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
pipa

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
:/ szkoda