Autor Wątek: GEJ PARTY - odsłona WARSZAWSKA  (Przeczytany 82450 razy)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
taaa :D
Spoiler
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
dawaj wszystkie foty

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
men, ja nie robiłem fotków. Tylko kilka telefonem, z których wyszly ze 4. Domaś i Sinnero mają fotky ;)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg

I CZYJ KURWA JEST TEN ECHLOPEX? :D

Mój! ;) Sparrow zaatakował MusicToolz, zresztą przyniósł od nich worek efektów, ale od początku :)

W Wawce byłem już w czwartek, perfekcyjnie naprowadzony przez Zorra spotkaliśmy się na stacji benzynowej w... Markach :D Ten grubaśny jegoziom to jeden z najsympatyjniejszyc h hardkorów ever, uwaga, wypije wszystkie Twoje whiskey i jeszcze będzie miał siłę na dyskusje ze strażą miejską ;) Ponadto mistrz stawiania klocków w piaskownicy ;)

Spoiler

Drugi dzień, stał pod znakiem gigantów z Rzeszowa (chech Was ciężki chuj w dupe bez poślizgu! :D ) i wycieczki samochodem do Sparrowa, w zasadzie to jedyne co wtedy zrobiliśmy, niech się sami przyznają hardkorzy :D

Spoiler

Nie pamiętam w jaki to dzień, ale w pracy u Sparołka było inspirująco, pozdrowienia dla Pana Krzysia :*

Spoiler

Odnośnie tego co poniżej, to brak mi słów i nie tylko mi. Wszystkim mowę odjęło, więc twoja stara, żałuj, że nie byłeś

Spoiler

Zbiorcza fotka, brakuje Jamesa i Toleina, bo zwiedzali trójpoziomowego smyka i byli na tańcu z gwiazdami, BTW James to człowiek nie z tej ziemi, dosłownie, bez przenośni :D Tajemniczy donpedro, znikający z nienacka i odnajdujący się równie niespodziewanie :) Kapitalny ziąąąą

Spoiler

Z samej głównej imprezy nie ma wielu fot, bo Domas wyczerpał mi aparat fotografując swoją ukochaną sziszę, poza tym było zbyt zajebiście, by ktokolwiek zawracał sobie tym dupę

Spoiler

Happy end, czyli to co nie było z aluminium, lub się nie zbiło

Spoiler

Dzięki wszystkim chłopakom za klimat, szczególnie wielkie moim przyjaciołom za wszystko :* i tym co dali radę do świtu!

edit; JESTEM HARDKOREM :D
« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2009, 23:03:41 wysłana przez Sinner »

Offline Budzan

• Pr0
hah mistrz foty. Wrobel gdzie pracujesz ? wygląda przechuj jakbyś nie wiem w TVN pracował albo TV Trwam :D

tera edycja na pomorzu musi być i hui.

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Jesteś hardkorem, Sinnerku! Ja dałem dupy strasznie, bo zostawiłem aparat w innym samochodzie... i to taki z pełną baterią i świeżo formatowaną kartą... Także nie mam fot z głównej imprezy :(

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg

za rok, jak dojdę do siebie fizycznie ;)

Offline Budzan

• Pr0

za rok, jak dojdę do siebie fizycznie ;)

aj tam pjerdolisz.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Jesteś hardkorem, Sinnerku! Ja dałem dupy strasznie, bo zostawiłem aparat w innym samochodzie... i to taki z pełną baterią i świeżo formatowaną kartą... Także nie mam fot z głównej imprezy :(

Jutro w pracy właduje wszystkie (z wyjątkiem tych z moją gołą dupą) na RS i roześlę tym co byli, maile na PW proszę

Offline Budzan

• Pr0
zorro jesteś pewien ? :D

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
nie ma mnie na fotce :( ale przynajmniej uslyszalem Malenczuka i inne tanga na Saskiej Kepie :D

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Dobry wieczór!

Dzięki Wam wszystkim za fantastyczną imprezę, pięknie się zresetowałem! Bardzo grzeczne z Was dzieci, tylko Sinner wisi mi 3,5pln za talerz:) Radek w podzięce zostawił mi swojego Bognera, więc musiało być fajnie (co nie Radeo? Mówiłeś, że na zawsze?)

Wasz 4zawsze Wróbel

P.S.

Budzan - jestem sekserem w ubojni kurcząt. Fajna praca, ciekawych ludzi się poznaje;)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ja tez dziekuje. Jestes hardkorem, godzina 4-5 rano w centrum Warszawy z Toba to lepsze niz certyfikaty kaskaderskie :D

Offline Budzan

• Pr0
Budzan - jestem sekserem w ubojni kurcząt. Fajna praca, ciekawych ludzi się poznaje;)

tak właśnie wygląda. tylko wszystkie kury ze strachu już spierdolić zdążyły bo na fotce ich nie zdążyło chwycić ;)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Sinner wisi mi 3,5pln za talerz:)

Jakoś umknęło mi to z pamięci :)

Offline wuj Bat

• Pr0

I chuuujj!!!  8)
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
No to może i ja wrzucę trochę zdjęć. Niestety, z mojej marnej fotokomóry, więc jakościowo się do sinnerowych nie umywają, ale coś tam widać.

Wizyta u Pana Mechanika z Wielkim i Groźnym Jakjapierdole Psem
Spoiler

Kilka zbiorowych fotek ogólnego całokształtu
Spoiler

Sollo
Spoiler

Mój nowiusieńki nałóg
Spoiler

Gwoździe programu
Spoiler

Który był na gparty, a chce więcej i w wyższej rozdzielczości, niechajże odezwie się na PeWu. Dziękuję. Za uwagę.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
O do hujenki, zapomniałem o Hymnie :D

Offline Tolein

• Pr0
Warto nadmienić że na 10 zdjęciu z sekcji Sollo śpi Tadeo, a co w sumie najważniejsze, podczas ostrego nakurwiania przez dwóch osobników, oczywiście grali nie do rymu, nie do taktu i fogle, jedna wielka kakofonia, co jednak nie przeszkadzało Tadkowi złapać Morfiego za jajka. Skończyło się, o ile dobrze pamiętam, wizytą Sinnera na Tadeowych kolankach... xD

Z kolei na 11 fotce z tej samej sekcji, Zorro jarał się najnowszym modelem SZTYROPIANA, do którego mieliśmy zaraz przyspawowywać druty i wkładać w emg, nie wspominając już o obserwacji i analizie na wykresie. Z tego co pamiętam, ktoś w końcu wyjechał mu (SZTYROPIANOWI, nie Zorrowi) z bańki... ^^
No i skończył w końcu jako efekt.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
ja Wam powiem, Tolein to super zią :D

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Sam wyjebał i mówi że ktoś ;)

Offline Tolein

• Pr0
Dobra, grajmy otwarte karty - wszyscy wyjebali, za wyjątkiem Ciebie, gejuchu.. :P :-*

James, wbijaj do wawki jakoś w trakcie, albo po wakacjach, pochodzimy po saskiej kępie... xD Może będzie trochę mniej ludzi.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Musza

• Pr0
ja Wam powiem, Tolein to super zią :D

agree

trochę szkoda, że nie udało mi się wyrwać (jak zapowiadałem), ale czekam na kolejne :)
« Ostatnia zmiana: 27 Maj, 2009, 09:52:58 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline BartekL

• Pr0
  • "Ryjem will not play"

James, wbijaj do wawki jakoś w trakcie, albo po wakacjach, pochodzimy po saskiej kępie... xD Może będzie trochę mniej ludzi.

lol, ale to urocze :D Spacerek we dwoje...

Niezła bibka tam była, ale mi sie przegapiło, bo na necie nie bywałem. Mysle ze na któryś zlot sie wbiję :)
moze nawet paczke ze soba zabiore :)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
No ja juz wstepnie sie umowilem na replay po egzaminach :D