Autor Wątek: GEJ PARTY - odsłona WARSZAWSKA  (Przeczytany 82504 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
"wiecej sobie ponabijajcie chlopaki postow kurwa"

To wtedy jest +2 do charyzmy?

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
tak, będzie mógł łatwiej przekonywać strażników i mieszczan
 nabijanie postów po ostrzeżeniu

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
dobra chopy, ja pewnie bede wbijal w sobote wieczorem razem z Maro. W razie gdybym byl wczesniej wolny, to bede dzwonil ;)
No pain No gain !

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Dobra panowie,
wszystko juz ustalone, od siebie dodam, ze chcialbym tylko zobaczyc sejm, palac prezydencki i Utopie.

Offline Tolein

• Pr0
A ja bym prosił o całkiem przydatne info czy ktoś do mnie w końcu wpada na noc, bo nie wiem czy mam dupę myć i chałupę sprzątać.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline wysek

• Gaduła
  • elektrogumonapawacz
Jako, że wolny będę dopiero sobotnim popołudniem, proszę (na pw) o adres, pod którym mam się zmaterializować. ;)
Senkju
likmapusy

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Spierdalam spać, bo jutro mam obiadek u Zorra :) Do zobaczenia w Wawce chuje, nie zapomnijcie swoich ballendów :)

e; przygotowałem kilka fajnych utworów na g.party, spodobają się wam geje!
« Ostatnia zmiana: 20 Maj, 2009, 22:17:20 wysłana przez Sinner »

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
ej, a do ktorej ogrywamy graty? bo ja nie wiem czy wbijac ze swoimi i kombinowac z transportejszyn? Bylbym dopiero kolo 20 jak sadze, bo sie dowiedzialem ze z tej Spaly jeden autoban dziennie dowawy jezdzi, i to grubo po poludniu.
No pain No gain !

Offline shitol

• Gaduła
jak tam idzie wam party geje??
przykro mi ze nie moglem z wami się spotkać ale cóż...

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Zbiórka jutro o 12:00 pod Hard Rock Cafe, zgadza się?

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Jutro impreza u Wrobelsparrowa, co do reszty to nie wiem.
Nie ma propozycji w grupie.
« Ostatnia zmiana: 22 Maj, 2009, 23:40:54 wysłana przez James Dean »

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Hofiman, gdzie jesteś? Szczerze się martwimy... Nie odwołałeś wizyty, więc wnioskujemy, że jesteś w Wawce. Ziąą daj cynk, że żyjesz. Nawet jeśli nie dojechałeś do Wawki. Jesteśmy pod telefonem
« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2009, 07:24:27 wysłana przez Sinner »

Offline hofiman

• Gaduła
no nie dojechałem,hajsu mi zabrakło bo musze ciułać na LB w szczecinie.a pomyślałem sobie ,że nikt nie będzie płakał jak nie przyjade to nawet nie pisałem.
mój pies,jest spoko i wie o co chodzi,mówi elo mojej mamie zawsze gdy wychodzi.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
antygej :( głupi jesteś ziąą, szczerze się martwiliśmy. Bawimy się owocowo :) Zadzwoń, dam Cię na głośno mówiący i przepraszaj

Offline Tolein

• Pr0
Ej, on ma EMO-Atitude... ;(
Nie bierz nas na cierpa, miała być integracja, tyle nowych ryjów zobaczyłem.. *-* Będę miał o kim śnić przez najbliższy czas...

Więc tak:

Sory że tak wcześnie wyszedłem! Bez pożegnania i fogel.

Poza tym było fajnie, z tym że:
- brakowało mi kilku osób
- znowu wpędzili mnie w kompleksy i nie dali pograć na wieśle (Tolein! Oddaj mie ten kabel natychmiast! Na chwile mie go oddaj!)

A tak serio, było przezajebiście, miło było was poznać gejuchy, mam nadzieję, że wyjechaliście (zakładając, że czytacie to już po) albo wyjeżdżacie z dobrymi wspomnieniami o warszawce i warszawskich gejuchach.

Sinnerq (bo wiem że czytasz to jusz teraz) :* Pozdruff chłopcuff! :*

P.S. Wróbel, jakby coś, to ten czarny pasek z jakiegoś poligówna w deseń "razorwire" ze straplockami schallera to mój jest.

P.P.S. Dlaczego łeb mnie tak napierdala.... x_X
« Ostatnia zmiana: 24 Maj, 2009, 02:44:44 wysłana przez Tolein »
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
G.Party dobiega końca. Przemek jest w ubikacji (od 2h ;) ) Sparrow jak zwykle gdzieś zniknął, reszta wybyła. Na placu zostałem tylko ja i Radek M, który uparcie ogrywa mojego MM ;) Było miło, fotorelacja w swoim czasie :*

Offline wysek

• Gaduła
  • elektrogumonapawacz
gejparty było przekozak:) Pozdrowienia i dziękówka za zorganizowanie tej wspaniałej masowej onanizacji:)
P.S. Sinner, czekam na PW z adresem :)
likmapusy

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
OK, a zatem bylo tak...

Wyjechalismy z Niktem z Wrocka kolo 8 rano w piatek. Podroz zajela 8 godzin - ograniczenia predkosci, fotoradary, patrole. Po 16 bylismy u Wrobelsparrowa. Byl grill i browarki. Mieli do nas dojechac chlopaki z Rzeszowa wraz z Sinnerem, jednak samochod im odmowil poslugi. Zanim do nich dojechalismy przez korki i zanim znalezlismy minelo troche czasu. Sinnera zabralismy ze soba. Wrocilismy na domu Wrobelsparrowa wieczorem, chyba jakos 21-22.

O 24 przyjechali Zorro wraz z chlopakami. Byli chyba ze dwie godzin. Pozniej ogladalismy koncerty - Wrobel, Nikt i ja, Sinner szybko odpadl. Poszlismy spac o 3.

W sobote wstalismy kolo 11. Po 12 przyszedl Tolein i pogralismy troche. Nastepnie kolo 15 pojechalismy wszyscy do centrum. Tam po wizycie w Hard Rock Cafe rozstale sie z chlopakami i poszedlem zwiedzac Warszawe.
Umowilem sie z Toleinem kolo 21 na Saskiej Kepie i pojechalismy na party.
Sama impreza byla extra. Duzo sie dzialo, duzo ladnego sprzetu. Najciekawsze byly efekty butikowe marki Fulltone, zwlaszcza echo tape. Zycie towarzyskie kwitlo.  Przed 4 rano rezem ze Sparrowem pojechalismy do centrum odwiesc Wyska i Tadeo. Pozniej jezdzilismy po miescie, Warszawa o wschodzie slona wyglada imponujaco. Wrocilismy po 5. W miedzyczasie wstepujac do fast fooda.
Poki co wszyscy leza i nikt nie wstaje. Chlopaki z Rzeszowa juz pewnie do domu dojezdzaja ;)

Podziekowania dla wszystkich, dla Wrobla za nocleg i dla Tolein za wskazowki krajoznawcze.
« Ostatnia zmiana: 24 Maj, 2009, 11:37:24 wysłana przez James Dean »

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
Co, już pojechali do domu ? :D W niedzielę? Chyba żeby na finał Carpathia Festiwal zdążyć, bo gwiazdą wieczoru jest Kombi :D.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
Sinner, Mondo - :fotki:

:D
do widzenia.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Mnie już jakiś czas temu Resorki wysadziły w Lublinie, zaraz pewnie dojadą do domu. Dajcie mi no trochę czasu na ogarnięcie, ochłonięcie, to wrzucę co normalniejsze fotki.

W skrócie: jestem w fantastycznym nastroju i dziękuję wszystkim za świetne towarzystwo, a zwłaszcza gospodarzom za gościnę, a ZWŁASZCZA Arturkowi :* cholera, kocham Cię jak syna.. tfu, jak ojca. Oj, już Ty wiesz najlepiej :)

Do tego dzianks Resorkom za wspólny trip i perypetie, Domaś słonko i PurpleH twardzielu, szykujcie się na znoszenie mojego towarzystwa za jakiś czas. Jesteście najlepsi!

Sinner, nie pij tyle misiaczku, bo mnie za bardzo podniecasz i się ledwo powstrzymuję. Przemo, RadekM, Sparoł, Wysek i cała reszta - przezajebiście bardzo było was wreszcie poznać, do paznokci wam nie dorastam.
Świetni ludzie, masa ekstraordinari gratów, obsrałem zbroję z tysiąc razy z podniety i ze śmiechu.

Z niecierpliwością wyczekuję poprawin, trzymajcie się wszyscy!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
joł, właśnie do domu wróciłem ;)
Jestem Hardkorem i wszedłem. POzatym czek łan dis.
Zajebiscie było Was poznać ziomy :*
mimo, że mi auto jebło to było zajebiście, ważne ze do domu udało się wrócić.
W ogóle to wszystkim, bez wyjątku chciałbym podziękować!

Dla tych co nie byli:
Spoiler
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Mi też było miło Was pozać, dziewczyny:)

Po tej podróży i przygodami z autem/w aucie jestem upierdolony jak stół Kamila Durczoka.

Czekłandys!

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
dobra dobra, przyznac sie ktore wioslo bylo najfajniejsze ;p
Łe tej.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie