Autor Wątek: GEJ PARTY - odsłona WARSZAWSKA  (Przeczytany 82668 razy)

Offline Maro

• Użytkownik
E bo mi Radek przypomniał że jest ten zlot, to ja też mogę być. Jak taszczymy tam sprzęty to mogę przyjechać z 5150 BL, 1960AV, DimeWah, BBE SS i Bossem CE-5 jakby ktoś chciał ograć. A no i Rocktron Intellifex też może być i nawet sprzedać od razu mogę :D

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Maro sie zadeklarowal a nie ma go na liscie. Autochton.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
My, czyli ja, domas, martens i mondomg lądujemy w piątek :)

Chopacy napiszcie co bierzecie, znaczy jakie zabawki do ogrania :D
albo co możecie wziąć.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Ode mnie to niestety niewiele, bo się nie pomieścimy. Mogę wziąć wah Morley Mark Tremonti i Electro-Harmonix Metal Muff w kieszenie.

Offline wysek

• Gaduła
  • elektrogumonapawacz
Przybędę w sobotę z szekterem helrajzerem (o ile w ogóle ktoś go będzie chciał polizać) i z domowym bimbrem. Muszę tylko poznać dokładny adres wrobelsparrow'a. Bardzo bym chciał kogoś przenocować, ale mieszkam ze starymi, którzy nikogo "obcego" nie chcą :/
likmapusy

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Zbiórka o 12 i tour the warsowia ma ten minus, że przyjezdni nie będą mieli co z gratami zrobić, trzeba to przemyśleć..

Ja ze sobą biore dwie gitarki, MusicMana JP7 i kopię gibola 335 by Coxx :D poza tym BB Preamp, Fulltone SoulBender, MXR Phase100, Boss DD-2 i DD-3 i zobaczymy co jeszcze mam, bo nie pamiętam

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Zbiórka o 12 i tour the warsowia ma ten minus, że przyjezdni nie będą mieli co z gratami zrobić, trzeba to przemyśleć..

W samochdach mogą graty zostawić.(żartowałem :P )
Ja biorę Axisa, kaczke Fulltona(o ile do tej pory nie sprzedam), trremulusa mojego, moge zabrac EHX MemoryMan with hazarai i Sd-1 jak go zreanimuje.
« Ostatnia zmiana: 16 Maj, 2009, 21:26:15 wysłana przez purple_h »

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
chyba ocipiałeś :D

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
tfu, racja :D

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Będziemy się tarzać w tych dilejach, czy co? Ja mam sam ze dwa.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
DD-2 biore jako ciekawostkę, DD-3 to już w zasadzie własność Zorra

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Ja chyba opylę dd-6 jeśli kto reflektuje. Poza tym wezmę worek fulltone'ów, może moogi jeszcze od Musictoolsów, łami digitecha mam, starego tubescreamera, ds1, fejzera 90 dunlopa, satchuratora, time machine'a (nowy dilej satcha), krajbejbi nie pamiętam jaką... oj kurwa, będzie tych rupieci. Wzmaka nie mam żadnego sensownego. Tylko jcm 900 i as100 d do akustyka (o! możemy Sinner Twoją podłaczyć z piezo do tego przez dileja, może być czad). Także liczę na jakąś miłą paczkę i łeb, bo muszę swój naprawić najpierw. Pomogę przywieżć w razie wó.

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
ja wracam w sobote ze zgrupowania AZS odbywajacego sie w spale, i nie wiem dokladnie na ktora mi sie uda dotrzec. Chce przytargc Bognera z paka i o ile sie jakos sensownie dogadamy albo z Jamesem, albo z Maro albo z kimkolwiek odnosnie transportu. Tyle tylko ze nie wiem o ktorej bede w wawie i czy wtedy gra bedzie dalej warta swieczki. W razie czego Skar sie juz zadeklarowal ze jak bedzie podwozka to bedzie napewno hellstone(o ile juz wrocil z moda) i savage. Maro cos mowi ze moglby wziac 5150, a Yony zdaje sie wspominal cos o swojej mesce. Takze wzmakow bedzie raczej tez pod dostatkiem.
No pain No gain !

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ja moge wziasc EC1000, jak beda chetni. Do tego Vox 848 McCoy, jeszcze nie otwarty ;)

Radek, niestety paczki nie dam rady bo nie mam juz tyle miejsca w bagazniku, ale head czy gitare nie ma problemu.

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Ja niestety wzmaka i paki nie dam rady wziąć. Wezmę mojego Schecterka BJ-bardzo chętnie porównam z hellraiserem;) LTDa SC607B, fajkę Safa Lissom i walizkę melasy.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
ja paczke mogę przewieźć jakąś :)

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Kurde, chyba mnie nie będzie chłopaki. Mam w piątek pogrzeb mojego najlepszego przyjaciela i mogę nie być po prostu w stanie... :(

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Kurde, chyba mnie nie będzie chłopaki. Mam w piątek pogrzeb mojego najlepszego przyjaciela i mogę nie być po prostu w stanie... :(

Przykro mi ziąą podwójnie :(

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Bardzo mi przykro, trzymaj się.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
ech, mi również... :(

heh, wracając do spraw noclegu - jeśli mimo wszystko ktoś by zmienił zdanie i chciałbym sobie pokimać u mnie (tym bardziej, jeśli Zorro oferuje podwózkę) to prosiłbym, żeby poinformować mnie tak do środy max, też chciałbym jakoś to sobie ułożyć. i jeśli ktoś by reflektował, to mógłbym udostępnić łóżeczka etc, ale tak do południa, bo prawdopodobnie będę sam się musiał zwijać.

jeszcze dwa pytania, po pierwsze o której planujemy skończyć zwiedzanie i przenieść się do Wróbla? pewnie odpuściłbym część krajoznawczą, bo będziemy mieć próbę, więc chciałbym wiedzieć na którą mam dotrzeć na miejsce docelowego party. :) a po drugie, o której zamierzamy się przepakowywać i transportować do noclegowni? bo mam nadzieję, że do tej 11-12 w niedzielę to starczy odpoczynku ;)
do widzenia.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
W666, jeden chuj co postanowimy, nie kumasz? Po pierwszym piwie i tak wszyscy o planach zapomnimy, a po echnastym będą nam rozpiski wisieć do kolan. Jeśli o mnie chodzi to mam wysyp gdzie mnie zabierzecie, czy gdzie popłyniemy, byle bym mogł się jak człowiek najebać i poobrażać Hofiman'a i Az'a, jak już padniecie na ryj to razem z Niktem i Zorrem spuścimy wszystkim wpierdal z mokrych ręczników i obsiuramy co fajniejsze klocki. Ja mam plany na czwartek, jeśli Arturek mi pozwoli, ewentualnie będzie mógł, to ja chce do Mulata, ewentualnie wpadniemy do Tulsów (choć jeszcze się nie zapowiedziałem)... Zresztą whatever, Yo Mama!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
poobrażać Hofiman'a i Az'a

AZ nie ma na liscie, to jak go chcesz obrazic?

Ja jak tylko dojade do Wrobla to zostawiam Nikta i jade do mlodych chlopakow z Rzeszowa, a pozniej na juwenalia. Taki mam piatek ;)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Słuchajcie - ja siedzę na dupie w sobotę, bo od piątku będzie Nikt z Jamesem. James ma ciśnienie krajoznawcze, więc możemy sobie pojeździć po wawce w piątek. Dajcie nam czas w sobotę żeby się zwlec, jak kto ma ochotę to zapraszam jeśli Wam się zwiedzanie znudzi, ja się w sobotę raczej nie ruszam, chyba że van Halen z Satrianim będą grali kowery w ogródkach. Ja tam faszysta nie jestem, każdy robi co chce, chcecie do mnie - ok, chcecie na koncert - spoko.

EDIT: Czyli już wiadomo co lubi James. Kup czarne kondony!
« Ostatnia zmiana: 17 Maj, 2009, 18:17:26 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
I git, to jakos to wszystko w piatek skoordynujemy. W sobote kolo poludnia w miasto, a pozniej juz sie nie ruszam od Wrobla.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Sinner - a propos - przywieź no Pan jakieś kabelki do lutowania jamy, muszę w końcu zrobić swojego tele, bo leży biedaczek już kilka lat chyba.