Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1705531 razy)

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Nic. Od jakiegoś czasu mam może nie tyle wyjebane na wszystko, co jakiś taki wewnętrzny spokój. Ktoś potrafi to wytłumaczyć? ;)

Zauważyłem, że przestałeś odwiedzać regularnie ss.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nic. Od jakiegoś czasu mam może nie tyle wyjebane na wszystko, co jakiś taki wewnętrzny spokój. Ktoś potrafi to wytłumaczyć? ;)

Tak   :P ;D

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Urzad Skarbowy, PIT i jebana doplata :/
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Byłem wczoraj na domówce klasowej znajomej. Kiedy spałem napierdolony ktoś zapierdolił mi ~70 złotych z portfela :evil: Już nawet chuj z tą kasą, bo jakaś wielka kabona to to nie jest, przeboleje kurwa, ale sam fakt, że znajdzie się taki skurwysyn, który w gronie znajomych ojebie gościa który praktycznie nikogo nie zna. Naprawdę, super fajne jest to, że na jakieś 20 osób znałem tylko jakieś cztery. KURWA MAĆ.

Offline Maciek

• Pr0
dlatego na takich imprezach pije sie do rana a nie idzie spać ośle

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Ewentualnie się nie pije by nie zasnąć ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Maciek

• Pr0

bandit112

• Gość

Wtedy się na imprezy nie chodzi, przed kompem nic nie zginie :D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Amatorzy...

Spoiler

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline sylkis

• Pr0
Kumpel by to nazwał "oświeceniem" (i okrasił to ezoterycznym wyjaśnieniem), ja to nazywam zdrowym podejściem i stabilnością emocjonalną (którą można wypracować) ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
Aaaa... ;)  To dziś dla odmiany wkurwił mnie jeden typ, najpierw jedzie 20km/h i gada przez telefon, potem wbija kierunek w prawo, to go zaczynam wyprzedzać, a ten skręca w lewo! Uciekłem już całkiem na lewą stronę, trąbię, wszystkie samochody stanęły na obu pasach, a ten dalej gada, jakiś dziad ze wsi. No naprawdę nie wiem, dlaczego mu nie wyjebałem w zęby. Może dlatego, że i on i ja jechaliśmy z dziećmi w foteliku, a dzieciaki nie powinny widzieć takich rzeczy, ale ten fakt jednocześnie mnie jeszcze bardziej wnerwił...
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Szymonio uratował gościowi życie jakby nie patrzeć ;)

Offline sylkis

• Pr0
Aaaa... ;)  To dziś dla odmiany wkurwił mnie jeden typ, najpierw jedzie 20km/h i gada przez telefon, potem wbija kierunek w prawo, to go zaczynam wyprzedzać, a ten skręca w lewo! Uciekłem już całkiem na lewą stronę, trąbię, wszystkie samochody stanęły na obu pasach, a ten dalej gada, jakiś dziad ze wsi. No naprawdę nie wiem, dlaczego mu nie wyjebałem w zęby. Może dlatego, że i on i ja jechaliśmy z dziećmi w foteliku, a dzieciaki nie powinny widzieć takich rzeczy, ale ten fakt jednocześnie mnie jeszcze bardziej wnerwił...
Nie no, w takiej sytuacji to jednak zdrowy objaw, że adrenalina skoczyła :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Aaaa...   To dziś dla odmiany wkurwił mnie jeden typ, najpierw jedzie 20km/h i gada przez telefon, potem wbija kierunek w prawo, to go zaczynam wyprzedzać, a ten skręca w lewo! Uciekłem już całkiem na lewą stronę, trąbię, wszystkie samochody stanęły na obu pasach, a ten dalej gada, jakiś dziad ze wsi. No naprawdę nie wiem, dlaczego mu nie wyjebałem w zęby. Może dlatego, że i on i ja jechaliśmy z dziećmi w foteliku, a dzieciaki nie powinny widzieć takich rzeczy, ale ten fakt jednocześnie mnie jeszcze bardziej wnerwił...

Od przemocy jeszcze nikt nie umarł...  ;)

Offline Leswar

• Gaduła
Pierwsza stłuczka, w piątek o 22:27. Wracamy z próby (ja byłem jedynym trzeźwym :( Wczoraj rano musiałem o 6 wstawać i do szkoły gnać), podjeżdżamy przez stację benzynową do McDonalda, jedziemy powoli, bo ludzi pełno. Gościu, który stał w niedozwolonym miejscu włącza wsteczny, a kiedy byłem na jego wysokości jak gdyby nigdy nic cofa - prosto w moje tylne nadkole. Wysiadamy z auta, wołam do niego, żeby zobaczył, co zrobił, a gość spokojnie przejeżdża obok mnie, patrzy się i jedzie w swoją stronę, uciekł. Moje auto ma obtarty bok i małe wgniecenie. 

Numery spisane, policja była na miejscu, a wszystko działo się pod okiem kamery na stacji. Moja Skoda Felicia 1999 vs jego VW Golf 5, lol. Gość to jakiś dres 25-30 lat, jechał ze swoją dziunią.

Taka nauczka, żeby nie jeść w Maku. Już 2 razy się tam zatrułem, ale dalej się nie nauczyłem, to teraz mam :D
« Ostatnia zmiana: 21 Kwi, 2013, 19:26:58 wysłana przez Leswar »

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Wkurwiają mnie baby i ich jebane porządki. Taki porządek porobiła w papierach że wszystko można znaleźć, tylko nie to czego akurat potrzebuję.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Kiedyś koleżanka do mnie napisała bym zrobił jej projekt dziary. Maksymalnie prosta pierdoła. Zrobiłem, wysłałem i kontakt się urywa, zero odpowiedzi czy w ogóle się podoba czy coś zmienić/poprawić, nic. Wczoraj znów się odzywa i pyta czy jej zaprojektuję coś nowego, kolejna drobna pierdoła. Grzecznie nawiązałem do poprzedniej sytuacji, a potem napisałem kwotę za jaką zrobię drugi projekt. Wielce oburzona mi napisała, że jak to tak mogę brać pieniądze od znajomych, co ja sobie w ogóle wyobrażam, że za to samo to ona woli zapłacić w studio (! ;D ). Wkurwia mnie coś takiego, a jeszcze bardziej mnie wkurwia, że wszystkie kwasy tego typu miałem tylko i wyłącznie ze znajomymi.
Ja rozumiem, że jak się robi jakiś interes ze znajomym to można mieć cichutką nadzieję na jakiś drobny bonusik, ale nie wychodzić z założenia, że coś nam się należy za free. Nosz kurwa mać!

Offline sylkis

• Pr0
http://action.sumofus.org/a/nestle-nigella-sativa/5/2/?sub=fb
To ja opatentuję np. psy jako zwierzątka domowe. Mogę?
(\__/)    This is Bunny.

Offline Pronounce

• Pr0
Niedziak - przecież to klasyka :) Takim trzeba jak najszybciej powiedzieć: "spierdalać" i tyle.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Wielce oburzona mi napisała, że jak to tak mogę brać pieniądze od znajomych, co ja sobie w ogóle wyobrażam
Może myślała o innej formie zapłaty :P
synkopy to guwno

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wielce oburzona mi napisała, że jak to tak mogę brać pieniądze od znajomych, co ja sobie w ogóle wyobrażam
Może myślała o innej formie zapłaty :P

Nie przepadam za baleronem pod żadną postacią ;)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Nie przepadam za baleronem pod żadną postacią ;)
znaczy się brzydka, ale za to ma wredny charakter? ;D

Przeciwieństwo mojego ideału jakim jest ładna i miła ;)

Offline Dmaligator

• Pr0
Baleron jak się szturcha to się fajnie trzęsie  :-*
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Niedziu - cóż, zrobienie czegoś "dla znajomych" jest zawsze dość śliską sprawą. Ja zwykle nie brałem pieniędzy jeśli były to jakieś drobiazgi, tylko... ekwiwalent za nie, np. w formie jakiś dobrych czekoladek, czasem wina, a raz się trafiła nawet skrzynka pączków ;D Zawsze to jakoś inaczej wygląda "za białe martini" niż "za 20 zeta". Aczkolwiek zdarzało się zarobić i kilka stówek za jakieś "prace po godzinach".

PS. Co wy macie do baleronu? :P
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.