Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: pivovarit w 15 Kwi, 2013, 14:53:22Przeszedłem przesiew cv, testy kompetencyjne a na rozmowie o pracę poradziłem sobie świetnie a i tak jej nie dostałem. Fuuu.Zapytali ile chcesz zarabiać i nie odpowiedziałeś że twarda prycza i miska ryżu nie wystarczy?
Przeszedłem przesiew cv, testy kompetencyjne a na rozmowie o pracę poradziłem sobie świetnie a i tak jej nie dostałem. Fuuu.
no way. w Polsce??
Prawdopodobnie to, że powiedziałem, że po inżynierce od razu chcę robić magisterkę, bo wtedy koleś coś pokręcił nosem i zapisał sobie coś w notatniku.
Cytat: pivovarit w 15 Kwi, 2013, 19:49:47Prawdopodobnie to, że powiedziałem, że po inżynierce od razu chcę robić magisterkę, bo wtedy koleś coś pokręcił nosem i zapisał sobie coś w notatniku.Czyżby Comarch?
( Obraz usunięty.)
To, że najlepiej gra mi się gdy wszyscy w mieszkaniu już śpią, następnego dnia trzeba wstać przed 6 i czeka mnie bardzo ciężki i pracowity dzień.
to się wyprowadźcie na swoje i problem zniknie.
eee, to ich olej i graj
Wkurwia mnie to, że mam dzisiaj wolne i chciałem odespac kilka nieprzespanych nocy, ale oczywiście mam od piątej oczy jak żarówki, jestem mega styrany i ni chuja dzisiaj nie zasne...
Cytat: nikt w 15 Kwi, 2013, 19:35:00Cytat: pivovarit w 15 Kwi, 2013, 14:53:22Przeszedłem przesiew cv, testy kompetencyjne a na rozmowie o pracę poradziłem sobie świetnie a i tak jej nie dostałem. Fuuu.Zapytali ile chcesz zarabiać i nie odpowiedziałeś że twarda prycza i miska ryżu nie wystarczy?Stawki akurat były jasno określone z góry i to całkiem przyzwoite
Cytat: Tadeo w 15 Kwi, 2013, 21:51:11Cytat: pivovarit w 15 Kwi, 2013, 19:49:47Prawdopodobnie to, że powiedziałem, że po inżynierce od razu chcę robić magisterkę, bo wtedy koleś coś pokręcił nosem i zapisał sobie coś w notatniku.Czyżby Comarch? Ta firma to legenda. Uwielbiam historie o całych działach przechodzących do konkurencji, czy o prezentacjach dla klientów, gdzie oprogramowanie kładzie się już na początku...
Cytat: lord_awesomeguy w 19 Kwi, 2013, 11:04:27Cytat: Tadeo w 15 Kwi, 2013, 21:51:11Cytat: pivovarit w 15 Kwi, 2013, 19:49:47Prawdopodobnie to, że powiedziałem, że po inżynierce od razu chcę robić magisterkę, bo wtedy koleś coś pokręcił nosem i zapisał sobie coś w notatniku.Czyżby Comarch? Ta firma to legenda. Uwielbiam historie o całych działach przechodzących do konkurencji, czy o prezentacjach dla klientów, gdzie oprogramowanie kładzie się już na początku...A pomyslec ze sa notowani na gieldzie, tak dlugo sie trzymaja:D Dobry PR na szajs widac dziala cuda...