Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1705467 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Przeszedłem przesiew cv, testy kompetencyjne a na rozmowie o pracę poradziłem sobie świetnie a i tak jej nie dostałem. Fuuu.

Zapytali ile chcesz zarabiać i nie odpowiedziałeś że twarda prycza i miska ryżu nie wystarczy?

Stawki akurat były jasno określone z góry i to całkiem przyzwoite

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
no way. w Polsce?? ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
no way. w Polsce?? ;)
Da się ;)

Generalnie nie jestem w stanie powiedzieć nic złego o tej firmie, bo proponują zajebiste warunki, ale wkurwia mnie to, że prawdopodobnie jakiś idiotyczny czynnik zaważył na tym, że odpadłem. Prawdopodobnie to, że powiedziałem, że po inżynierce od razu chcę robić magisterkę, bo wtedy koleś coś pokręcił nosem i zapisał sobie coś w notatniku.

Offline sylkis

• Pr0
O bo by ci pewnie czas magisterka zjadała, no i po jej ukończeniu wyższe kwalifikacje = chęć wyższej stawki ;D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Zelman

• Gaduła
  • http://trylionband.com
    • Trylion
Wkurwia mnie coś takiego - dlaczego większośc sklepów muzycznych w Polsce to wieśniactwo?

https://www.facebook.com/keith.merrow1/posts/144103769105620

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Prawdopodobnie to, że powiedziałem, że po inżynierce od razu chcę robić magisterkę, bo wtedy koleś coś pokręcił nosem i zapisał sobie coś w notatniku.
Czyżby Comarch? :D

Offline Zelman

• Gaduła
  • http://trylionband.com
    • Trylion
Prawdopodobnie to, że powiedziałem, że po inżynierce od razu chcę robić magisterkę, bo wtedy koleś coś pokręcił nosem i zapisał sobie coś w notatniku.

Comarch... oprogramowanie za 250 tysięcy PLN o funcjonalności mniejszej niż programy za 1000zł...

Offline blackdahlia

• Pr0

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Ostatnia zmiana: 16 Kwi, 2013, 12:26:25 wysłana przez youshy »
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Dziś do mojej krótkiej listy zawodów przeznaczonych do nuklearnej anihilacji dołączyli kąputerowcy z ich zjebanym windowsem 8.
Strzeżcie się kurwy srogiej zemsty prostego juzera, albowiem kiedyś "hakowanie" miało zgoła inne znaczenie:

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
To, że najlepiej gra mi się gdy wszyscy w mieszkaniu już śpią, następnego dnia trzeba wstać przed 6 i czeka mnie bardzo ciężki i pracowity dzień.
return to monke

bandit112

• Gość
To, że najlepiej gra mi się gdy wszyscy w mieszkaniu już śpią, następnego dnia trzeba wstać przed 6 i czeka mnie bardzo ciężki i pracowity dzień.

Podzielam wkurw! A teraz pomyśl sobie, ile zajebistych riffów przez to przepada.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
to się wyprowadźcie na swoje i problem zniknie.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Tylko współlokatorzy, jestę studentę.
return to monke

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
eee, to ich olej i graj :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal

No, oni nie mieli by takiego dylematu ;]

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wkurwia mnie to, że mam dzisiaj wolne i chciałem odespac kilka nieprzespanych nocy, ale oczywiście mam od piątej oczy jak żarówki, jestem mega styrany i ni chuja dzisiaj nie zasne...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie to, że mam dzisiaj wolne i chciałem odespac kilka nieprzespanych nocy, ale oczywiście mam od piątej oczy jak żarówki, jestem mega styrany i ni chuja dzisiaj nie zasne...

Mam to samo, mogłem spać spokojnie do 10 bo dopiero później mam jakieś załatwienia, ale od 6 się przewracałem już tylko z boku na bok, chuj z wyspania się. Bo zasnąłem w nocy.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Ta firma to legenda. Uwielbiam historie o całych działach przechodzących do konkurencji, czy o prezentacjach dla klientów, gdzie oprogramowanie kładzie się już na początku...

Posty połączone: 19 Kwi, 2013, 11:07:52
Przeszedłem przesiew cv, testy kompetencyjne a na rozmowie o pracę poradziłem sobie świetnie a i tak jej nie dostałem. Fuuu.

Zapytali ile chcesz zarabiać i nie odpowiedziałeś że twarda prycza i miska ryżu nie wystarczy?

Stawki akurat były jasno określone z góry i to całkiem przyzwoite

Zauważyłem, że w ogłoszeniach coraz częściej zaczynają pojawiać się widełki płacowe. Taka tendencja niesamowicie cieszy :)
« Ostatnia zmiana: 19 Kwi, 2013, 11:07:53 wysłana przez lord_awesomeguy »

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!

Ta firma to legenda. Uwielbiam historie o całych działach przechodzących do konkurencji, czy o prezentacjach dla klientów, gdzie oprogramowanie kładzie się już na początku...

A pomyslec ze sa notowani na gieldzie, tak dlugo sie trzymaja:D Dobry PR na szajs widac dziala cuda...
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Tak zrobiłem. I co dziwniejsze, powiedzieli mi, że ładnie grałem :D
return to monke

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

A pomyslec ze sa notowani na gieldzie, tak dlugo sie trzymaja:D Dobry PR na szajs widac dziala cuda...

Jak byłem na targach pracy i zobaczyłem stoisko firmy w której pracuję to też byłem pod wrażeniem. Do tego stopnia, że chciałbym przystąpić do procesu rekrutacji.
Siedząc jakiś czas w firmie widzę, jakim jest korporacyjnym bagnem. Stagnacja i nikłe szanse na rozwój zawodowy. Próg wynagrodzenia natomiast sprytnie ustawiony na jakiejś psychologicznej granicy, która pozwala pracownikom akceptować ten fakt.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
Klienci mnie wkurwiają. Od początku tygodnia. Wszystko w dupie, a jak coś nie pójdzie po ich myśli to ciekawe do kogo będą pretensje. Eh...

bandit112

• Gość

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, lecz realia są niestety inne.

Offline wuj Bat

• Pr0
Nic. Od jakiegoś czasu mam może nie tyle wyjebane na wszystko, co jakiś taki wewnętrzny spokój. Ktoś potrafi to wytłumaczyć? ;)
Paczki z głów!