Atal właśnie upycha mieszkania z wykończeniem w cenie. Miejsca garażowe zaczynają dorzucać w cenie mieszkania lub z bardzo dużą przeceną rzędu 30k w centrum Wrocka. Przeceny ruszyły, za parę miesięcy będzie wyścig kto nie sprzeda ten zostanie z rozgrzebaną inwestycją.
Kto nie robił remontu w kamienicy albo nie bruzdował wielkiej płyty ten nic o wkurwie nie wie 
Łoooo proszę, za moich czasow takich rzeczy nie było u nas na prowincji. Z resztą parę osób kupuje u mnie w robocie teraz mieszkania i dalej deweloperka stan surowy i wszystko to nowe inwestycje jeszcze w trakcie. Co do remontów to rodzice mieszkanie w kamienicy po babci musieli odnowić. Zaczęli jak miałem jakieś 13 lat, wprowadzili się jak miałem 32

Wymiana okien, całego pionu kanalizacyjnego, montaż instalacji CO, rozbiórka pieców kaflowych, przestawianie ścian i tak takie tam

Dlatego my jak się trafiła okazja kupić wielką płytę ale już zrobioną, tak żeby tylko ewentulanie parę rzeczy pod siebie pozmieniać to się nie wahaliśmy

Z deweloperką fajnie jak mieszkasz se u starych i umiesz i masz kogoś do pomocy żeby wykończyć ją. Jazda się zaczyna jak musisz wynajmowac jedno mieszkanie a drugie spłacać dopóki nie będzie na tyle zrobione aby się wprowadzić, a sam nie umiesz nic za bardzo zrobić (np. płytki, łazienka, elektryka, kuchnia, oświetlenie) i nie masz nikogo do pomocy.