Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318592 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Jacy dziennkarze? To było wiadomo zanim Petru zaczął wyskakiwać z lodówki jeszcze przed wyborami. Petru to tratwa ratunkowa dla szczurów z PO i nigdy nie miało być inaczej.

Leszełe Balcerowicz ogłosił, że zakłada partię i godzinę później pieńkowskie donoszą, że partia bez nazwy, lidera, oficjalnego budżetu, planu, ładu i składu ma 12% poparcia. Myślałem wtedy, że się spierdolę ze śmiechu ze stołka. Te pijawki są jednak dramatcznie bezczelne. :D

Też to widziałem. Czułem się strasznie głupi, że przegapiłem coming out jakiejś istotnej partii :facepalm:

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Potwierdzam lwronk nie ma TV ;)  . A tak poważniej  to irytujący styl rozmowy " wyłącz TV włącz myślenie" .
Także bardzo lubię teksty : "doszły mnie słuchy że" , zajebiste są nic nie musisz udpwadniać nic ci za to nie zrobią a zamet sięją ze aż. Zawsze w takiej stuacji przypomina mi sie dyskusja na gdańskim uniwerku gdy któraś z profesorek była stwierdziła : Panie dziekanie słyszała ze wzią pan łapówke za .... czy może pan to wytłumaczyć.
facet sie wkurwił wstał i rzekł : Ja miła pani słyszałem ze pani jest dziwką, oczywiście ja w to nie wierzę ale czy może to pani wyjaśnić ?

Co do Petru jeśli tak zrobi to stanie sie dla mnie największym politycznym idiotą jakiego spotkałem. To ze ludzie o liberalnych poglądach, niezgadzający sie z tym co odpierdalała ostatnio PO, no dobra nie tylko ostatnio, przejdą do niego jak juz pisałm nic mnie nie zdziwi i jest to całkiem naturalna dla mnie sytuacja, o tyle połączenie struktur byłoby dla mnie jego samobójstwem.
Wbrew temu co twierdzo 13 wg mnie PIS nie zbierze wszystkiego oprócz twardego elektoratu. Choćby ja, szybciej oddam nieważny głos skreślając wszystkich niż zagłosuję na Macierewicza i jemu podobnych. Do Cymańskiego co ciekawe tez nic nie mam, ma swoje poglądy ale potrafi rozmawiać jak człowiek bez obrażania i plucia.
Problem w tym ze znam wiele osób z gdańskiego otoczenia które są w PO i wiem ile tutaj zrobiły dobrego dla Gdańska np pani Chmiel. Dobry człowiek nie umoczony i jest wielu takich, nie wiem może gmach sejmu ma złe fluidy ;)
Jeszcze to co zauważył lwronk o um. Gdyni , potwierdza sie to o czym trabie zacznijmy od dołu zacznijmy nawet tutaj, od siebie dla siebie być kulturalni to może sie coś zmieni, dalej może bedzie promieniować, bez tego tylko bicie piany.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ależ musiało tego biednego Petru telepać wewnętrznie przez ostatnie dwadzieścia lat. Antysystemowy tak bardzo :D
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2015, 09:06:10 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
 :google:
Ależ musiało tego biednego Petru telepać wewnętrznie przez ostatnie dwadzieścia lat. Antysystemowy tak bardzo :D
( Obraz usunięty.)
Przecież to takie oczywiste, Kukiz mówił o tym, zanim jeszcze ktokolwiek usłyszał Petru.
Wyłącz TV włącz myślenie, to nie jest moje hasło.
@lwronk powiedz mi zatem, co skłoniło cię do głosowania na nowoczesną, skoro Petru wyskoczył jak Filip z konopi, skąd czerpałeś informacje o powstaniu i poczynaniach takiej partii politycznej?
Wróżenie z fusów? Namówił cię kolega?
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2015, 09:53:22 wysłana przez 13 »
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odpowiem za siebie. Mnie do głosowania na Petru skłoniło to ze znam kilka godnych osób które działały w Gdańsku i przyłączył sie do niego, że jego opinie na temat gospodarki były zgodne z moimi. Opcja PIS Korwin i Kukiz odpadały dla mnie z miejsca. O lewicy nie wspominam. Kukiz nie miał nic po za jowami i populizmem w postraci rozbicia układu. Niestety to dla mnie za mało, bo jako naród wspaniale rozbijamy, gorzej z budowaniem, wspólnym budowaniem. PIS i jego obsesyjna walka non stop walka Wojna itd , nie, nie chce tego słuchać nie chce takiego podejścia. Korwina właściwie też pominę. PO odpadła u mnie w przedbiegach. Skoro nic nie zrobili przez 8 lat to i nie spodziewam sie niczego innego teraz, ze Schetyną i jemu podobnymi.

Wracając do Petru nie wiem gdzie on jest anty systemowy nawet jesli sam to mówi to chyba sam w to nie wierzy. Widzę jednak Piotr pewną niekonsekwencję u Ciebie. Tzn wiem skąd ona sie bierze ale. Pamietasz co PIS robił 2005 2007 no bo pamietasz, ale uważasz ze było ok skoro teraz mówisz czego sie boicie co tak sracie po gaciach itd. Dlaczego zatem nie dajesz szansy Petru na zmienę ? Bo on jest ze zgniłego systemu a PIS chciał z tym walczyc tylko mu nie pozwolili ? PIS jest tym kryształowym dobrem, zbawieniem dla Polski ?

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce
Chyba trzeci raz Ci piszę, że nie mam nawet telewizora w domu, zacznij czytać ze zrozumieniem  :P

Miałem na myśli przede wszystkim to, że za TV relatywnie spora grupa ludzi pójdzie do urn jak im kineskop kazał. Uwierz mi, że gdyby ta propaganda nie była skuteczna, to by nie marnowali czasu antenowego, w którym można kosić za reklamy.

Mam takie same pytanie co 13 Łukasz, a co do cytatu wyżej, to skończ już z tym argumentem, że nie masz TV.
Niestety brutalnie się obnażyłeś będąc u mnie.
Scenka: żegnamy się, jesteśmy przy drzwiach, lecą w tle 'Fakty' (a jak kurwa- antysystem !) :)
Łukasz zaszłyszał, że podają najnowszy sondaż, że Petrusy znowu w górę bla bla i nagle... szybki sprint do pokoju przed telewizor i wielka duma w oczach :) Że Petru tak szybko rośnie, że będą szybsze wybory i weźmie wszystko itd itd. :) W domu nie mam, ale gdzie się da paczę na wodza :)
Sorry bro, musiałem <3 To było takie lemi :)

A co do moich przemyśleń. To petru jest właśnie przedłużeniem idei partii Leszele (<3 Wru). Leszele wykapowal, że nie ma szans ze swoim nazwiskiem, mimo % poparcia z powietrza z dnia na dzień, więc wystawił swojego pokemona swetra i grzeje się w cieniu i czeka na rozwój sytuacji.
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl

Offline Saint2013

• Gaduła
  • Jupi aj ej madafaka !
News z dzisiaj. "Poroszenko po spotkaniu z Dudą: linia kredytowa dla Ukrainy wys. 4 mld zł"
I teraz tak...w/g mnie to dowód na to, że robimy nadal laskę USraelowi. Pytanie czy nadal za darmo jak za PO czy wreszcie za kasę (i inne) tak jak to robią Turcy.Ktoś dużo mądrzejszy ode mnie w tych sprawach powiedział..."Polska musi mieć jakiegoś patrona, sama jest zbyt słaba i do pogrążenia (różnymi narzędziami) w bardzo krótkim okresie czasu."Opcje są 2, albo Niemcy/Rosja tak jak już było przez ostatnich 8 lat albo powrót do Wielkiego Brata zza wielkiej wody. W/g mnie oba rozwiązania są do dupy i destrukcyjne dla Polski. Będziemy teraz przyczółkiem USraela do wymachiwania szabelką przed "Niedźwiedziem". No chyba ,że będziemy dalej robili tą laskę ale jak bardzo mądra "córa Koryntu", która za swoje usługi jest się w stanie dobrze ustawić. Do tego są potrzebni mądrzy politycy.
A ja myślę o jeszcze jednym rozwiązaniu. Oddajmy się Chinom. Są bez wątpienia w stanie pomóc nam w odparciu ataków (przede wszystkim ekonomicznych) zawiedzionych adoratorów. Bardzo zależy im na stworzeniu nowego Jedwabnego Szlaku. Zaczyn już jest, wizyta AD w Chinach. Ale coś mi tu nie gra bo jak zapewne większość wie USrael z Chinami toczą ostrą napierdalankę ekonomiczną.A może to właśnie jest ta umiejętna gra polityczna...?Ja życzę powodzenia nowej ekipie i obserwuję.
Miało być jak zawsze a wyszło...zajebiście :-)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Niestety nasza sytuacja geopolityczna jest lekko skurwiała i czy nam sie podoba czy nie z kimś musimy sie "bratać"
To jak to zrobimy-robimy to juz inna sprawa. Gdy uzyłeś porównania do "panienki" przypomniał mi sie mój przypadek gdy zmeczyli mnie klienci od mebli swoją bezczelnością i roszczeniowością typu "cena za malucha jakośc merca no bo w brw jest to i to" uznałem, ze jeśli mam sie sprzedawać, a usługi to nic innego jak pewna forma sprzedaży siebie, to chociaż chce na tym konkretnie zarobić i zachować resztki godności dla samego siebie. Niestety za czasów PO lekko zmarnowany został Układ Wyszehradzki, kontakty z Państwami Bałtyckimi też są słabe a jak wiadomo w kupie siła i osobiście tego bym sie trzymał i od tego budował opinię o Polsce jak o solidnym partnerze. Jeśli tu bedziemy mieć szacunek to i łatwiej bedzie z większymi. Jeśli sami dla siebie szacunku nie mamy nie oczekujmy ze inni bedą mieć.
Niestety przynajmniej dla mnie nowa ekipa nie jest jakoś szczegolnie przewidywalna, a we wszelakich układach kompromisach to jest dość istotne. Z resztą Kaczyński jeszcze nigdy nie poszedł na żaden kompromis. Robienie interesów z Rosją to dla mnie proszenie sie o kłopoty, robienie z siebie idioty dla US tez jest głupotą. Kaczynski mówi o tych co to pluja na Polskę za granicą OK tez mi sie to nie podoba, mam jednak pytanie po jakie poparcie jechał Antoni z Fotygą do USA i co tam nawijali na sytuację w Polsce. Czymś to sie różni ?
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2015, 10:51:18 wysłana przez commelina »

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
:google:
( Obraz usunięty.)
Przecież to takie oczywiste, Kukiz mówił o tym, zanim jeszcze ktokolwiek usłyszał Petru.
Wyłącz TV włącz myślenie, to nie jest moje hasło.
@lwronk powiedz mi zatem, co skłoniło cię do głosowania na nowoczesną, skoro Petru wyskoczył jak Filip z konopi, skąd czerpałeś informacje o powstaniu i poczynaniach takiej partii politycznej?
Wróżenie z fusów? Namówił cię kolega?

Chyba trzeci raz Ci piszę, że nie mam nawet telewizora w domu, zacznij czytać ze zrozumieniem  :P

Miałem na myśli przede wszystkim to, że za TV relatywnie spora grupa ludzi pójdzie do urn jak im kineskop kazał. Uwierz mi, że gdyby ta propaganda nie była skuteczna, to by nie marnowali czasu antenowego, w którym można kosić za reklamy.

Mam takie same pytanie co 13 Łukasz, a co do cytatu wyżej, to skończ już z tym argumentem, że nie masz TV.
Niestety brutalnie się obnażyłeś będąc u mnie.
Scenka: żegnamy się, jesteśmy przy drzwiach, lecą w tle 'Fakty' (a jak kurwa- antysystem !) :)
Łukasz zaszłyszał, że podają najnowszy sondaż, że Petrusy znowu w górę bla bla i nagle... szybki sprint do pokoju przed telewizor i wielka duma w oczach :) Że Petru tak szybko rośnie, że będą szybsze wybory i weźmie wszystko itd itd. :) W domu nie mam, ale gdzie się da paczę na wodza :)
Sorry bro, musiałem <3 To było takie lemi :)

A co do moich przemyśleń. To petru jest właśnie przedłużeniem idei partii Leszele (<3 Wru). Leszele wykapowal, że nie ma szans ze swoim nazwiskiem, mimo % poparcia z powietrza z dnia na dzień, więc wystawił swojego pokemona swetra i grzeje się w cieniu i czeka na rozwój sytuacji.

Przeczytałem program wszystkich partii i wybrałem tę, z którą było mi najbardziej po drodze.
@Guitar Spot trochę od tego czasu ostudził się mój zapał względem Nowoczesnej, bo fakt, na początku patrzyłem na nich dość bezkrytycznie. Dalej uważam, że cała władza w rękach PiSu nie jest dobrym pomysłem i ucieszyłbym się z balansu.

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl

@Guitar Spot trochę od tego czasu ostudził się mój zapał względem Nowoczesnej, bo fakt, na początku patrzyłem na nich dość bezkrytycznie.
Minęło całe 2 tygodnie :> Więc spora zmiana :) Ale spoko, mam nadzieję, że przejżysz na oczy :) Szkoda, że już po oddaniu głosu :P Ale chociaż jest się z kogo pośmiać przy TV.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars

@Guitar Spot trochę od tego czasu ostudził się mój zapał względem Nowoczesnej, bo fakt, na początku patrzyłem na nich dość bezkrytycznie.
Minęło całe 2 tygodnie :> Więc spora zmiana :) Ale spoko, mam nadzieję, że przejżysz na oczy :) Szkoda, że już po oddaniu głosu :P Ale chociaż jest się z kogo pośmiać przy TV.

Ostatnie dwa tygodnie trochę wydarzeń też przyniosły, także wiesz.

Offline selfslave

• Gaduła
PIS i jego obsesyjna walka non stop walka Wojna itd , nie, nie chce tego słuchać nie chce takiego podejścia.

Wracając do Petru nie wiem gdzie on jest anty systemowy nawet jesli sam to mówi to chyba sam w to nie wierzy. Widzę jednak Piotr pewną niekonsekwencję u Ciebie. Tzn wiem skąd ona sie bierze ale. Pamietasz co PIS robił 2005 2007 no bo pamietasz, ale uważasz ze było ok skoro teraz mówisz czego sie boicie co tak sracie po gaciach itd. Dlaczego zatem nie dajesz szansy Petru na zmienę ? Bo on jest ze zgniłego systemu a PIS chciał z tym walczyc tylko mu nie pozwolili ? PIS jest tym kryształowym dobrem, zbawieniem dla Polski ?
Pozwolę sobie wtrącić kilka słów. Wydaje mi się, że obsesyjna walka PISu to bardziej narracja części mediów niż rzeczywistość. Oczywiście coś w tym jest, ale na pewno obraz w mediach jest odpowiednio przerysowany.

Natomiast co do rządów PISu z okresu 2005-2007. W tych latach byłem studentem i podobnie jak większość osób w moim wieku byłem mocno przeciwny PISowi. Z obecnej perspektywy uważam jednak, że nie do końca słusznie, albo raczej ze złych powodów. Posłowie PISu mieli często głupie pomysły (najgorszy przykład to chyba "Jezus królem Polski"), które rzucali w eter, a media oczywiście szybko podchwytywały i "wzmacniały" przekaz. Nie ma co się oszukiwać, po prostu ich wypowiedzi i pomysły były bardzo często żenujące. Dla wielu osób, a chyba szczególnie dla osób młodych było to nie do przyjęcia. Również byłem w tym gronie.

Jednak pamiętam, że nawet wtedy docierało do mnie, że pomimo tej całej żenującej atmosfery (którą nie zapominajmy tworzyły też w dużej mierze Samoobrona i LPR) , wprowadzane są całkiem niegłupie ustawy, w tym trochę ułatwień dla przedsiębiorców. To pamiętam bardzo dobrze, bo mojemu ojcu ułatwiło to kilka spraw z przetargami, czym był co prawda zaskoczony, ale nienawiści do PISu to nie zniwelowało ;). W moim przypadku wyniknął z tego wtedy taki pogląd, że PIS to ogólnie takie poczciwe głupki, co może i chcą dobrze, ale nie są odpowiednią partią, aby rządzić w nowoczesnym, europejskim kraju. Teraz pogląd ten się zmienił, bo obserwując co się dzieje na świecie, a także nabierając doświadczenie życiowego, nie bardzo już chcę żyć w nowoczesnym, europejskim kraju. Wolałbym mieszkać w wolnej Polsce. Co nie znaczy, że przekonałem się do PISu ;)
Znalazłem takie niestety nieco propagandowy, ale jednak jakoś informujący tekst o tym co zrobił PIS w okresie rządzenia: http://pokazywarka.pl/ivrp/
Trochę tam jest zasług niesłusznie przypisanych rządowi, bo są od niego niezależne, ale to oczywiście można sobie przefiltrować. W każdym razie nie można stwierdzić, że nic dobrego nie zrobili.

A co do tej krystaliczności to oczywiście nie przesadzajmy, ale co by nie mówić, nie mamy informacji jakoby PIS działał na rzecz prywatnych biznesów, interesów oligarchów lub innych Państw. O PO, Petru i SLD mamy takie informacje i dlatego są "spaleni".

Dlatego nie podoba mi się obecne panikowanie i nie uważam, aby PIS był zbawieniem dla Polski, ale staram się obiektywnie obserwować czy te poczciwe głupki to nadal te same poczciwe głupki pomimo braku obciążenia w postaci Samoobrony i LPRu. Bo jeśli nie to może w końcu będzie lepiej, a wtedy może nawet na nich zagłosuję za 4 lata, chociaż zupełnie nie odpowiada mi ich program. A jeśli to nadal głupki to pozostaje liczyć, że niczego strasznie nie spierdolą. Bo programowo też odpowiadałby mi Petru, ale co z tego skoro to kłamliwy chujek, więc i tak tego programu nie wprowadzi.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nie podoba mi sie wychodzenie na ulice bo nie ma poki co powodu, zasługi PIS dla gospodarki w tamtych latach to to rozpedzona kula snieżna hossy dwóch lat wczesniej. PO wziela władze jak jebnął kryzys za oceanem no ale to wiemy.
Z biadoleniem i paniką poczekam aż przejdą do konkretów. Jednym takim konkretem z którym sie nie zgadzam mimo iż jestę katolikiem jest invitro. Uważam ze powinno zostać a każdy w swoim sumieniu niech robi co uzna za słuszne. To przecież tez jest pro rodzinne. Brak takich kompromisów nie podoba mi sie. Narzucanie zasad nie liczenie sie z poglądami innych. Ziobro i jego wieczna wojna, do tego by to widzieć nie potrzebuję tvn. To "ich gazety" wielkimi nagłówkami pokazuja co mówi : "wygramy ta wojnę", byle znowu przy okazji rykoszetem nie dostała słuzba zdrowia która i tak jest w nieciekawym stanie.
Jestem za rozpierduchą w układach umoczonych, ale za cholere nie podoba mi sie, ze wystarczy jedno stwierdzenie typu " a ja słyszałem" lub " " czy to prawda że.." by kogoś uwalić.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Przecie Lepper już lata temu zapowiadał, ze przyjdzie Leszeue Balcereue ze swoją partia i będzie robić rozpizdziel :D Oto Petru, zakłamana gnida wypełzła z Nicości z 12% poparciem. :D Leppereue prorok jaki czy jak... :D

Spoko ziomki, kłóćcie się, popierajcie złodzieja Petru, szkodzicie samym sobie. ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Nigdy nie sądziłem, że będę bił Pani Premier bravo, ale poświęciłem te 9 min. życia, i powiem szczerze... jestem w szoku... zwłaszcza kiedy wyartykułowała wszystkie wałki PO... nadaje się do szoków, ale była umowa ;)

Edyta: Mam gorącą prośbę. Przestańcie z tymi Piotrami, Łukaszami, Wojciechami i Czesławami.
Jesteśmy na forum i obowiązują nicki. Ja nie wiem kto do kogo się zwraca, jeśli robi to po imieniu. Bardzo proszę.
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2015, 15:14:20 wysłana przez 13 »
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Nigdy nie sądziłem, że będę bił Pani Premier bravo, ale poświęciłem te 9 min. życia, i powiem szczerze... jestem w szoku... zwłaszcza kiedy wyartykułowała wszystkie wałki PO... nadaje się do szoków, ale była umowa ;)

Edyta: Mam gorącą prośbę. Przestańcie z tymi Piotrami, Łukaszami, Wojciechami i Czesławami.
Jesteśmy na forum i obowiązują nicki. Ja nie wiem kto do kogo się zwraca, jeśli robi to po imieniu. Bardzo proszę.

Czyli co? Teraz kolejny marsz, bo to jednak zagranie PO złamało konstytucję? ;)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

W sumie przyłączam się z jednym dodatkiem, szanujmy sie nawzajem i innych także i zaprzestańmy przekrecania imion, nazwisk i uzywania innych dziwnych okresleń. Taka moja mała prośba.

Posty połączone: 16 Gru, 2015, 16:26:34

Czyli co? Teraz kolejny marsz, bo to jednak zagranie PO złamało konstytucję? ;)

No raczej !

Posty połączone: 16 Gru, 2015, 16:42:06
Przemowienie faktycznie bardzo dobre tylko argumenty tak troche dla ciemnego ludu cytując klasyka. 500zł na dziecko i niższy wiek emerytalny ni jak sie nie ma do TK i układów ciemnych konszachtów, więc nie bardzo rozumiem jak ktokolwiek miałby sie tego bać, ale fakt, brzmi nośnie. Niech zmieniają niech pokażą jak dbają o polski przemysł.
Byle nie ignorowali niemal połowy społeczeństwa narzucając swoją wolę jak przy okazji in vitro, bo będzie ze przyganiał kocioł garnkowi.
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2015, 16:42:07 wysłana przez commelina »

Offline selfslave

• Gaduła
(...) szanujmy sie nawzajem i innych także i zaprzestańmy przekrecania imion, nazwisk i uzywania innych dziwnych okresleń. Taka moja mała prośba.
Nawet Swetru? :(

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2015, 17:57:39 wysłana przez pivovarit »

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
Ciekawe czy będzie sobie kupował nowy co miesiąc przez kolejne 4 lata :)
Jakąś prenumeratę pewnie wykupi żeby za dużo szekli nie uciekło z konta żony z którą sobie zrobił rozdzielność majątkową po wyborach :>

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
P.S. Doinformowałem się właśnie na temat decyzji TK o zezwoleniu publikacji aneksu o WSI za czasów prezydentury LK. Tylko pod warunkiem wymazania danych osobowych :D
To przestaje być śmieszne.

Posty połączone: 16 Gru, 2015, 20:01:49
Coś w GW za cicho o RAZEM...

Zostawmy ich w spokoju. To idioci a nie skurwysyny
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2015, 20:01:49 wysłana przez pivovarit »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ciekawe czy będzie sobie kupował nowy co miesiąc przez kolejne 4 lata :)
Jakąś prenumeratę pewnie wykupi żeby za dużo szekli nie uciekło z konta żony z którą sobie zrobił rozdzielność majątkową po wyborach :>

Powiedz mi co to ma do rzeczy wg Ciebie ? Jeśli myślisz ze kasa na koncie żony nie bedzie dzieki rozdzielności uchwytna dla komorników i prokuratury to jesteś w wielkm błędzie lub próbujesz dorobić ideologie jeno lekko nie trafioną.  Otóż dla banków, dla prokuratorów itd. nie ma to znaczenia do około dwóch lat wstecz, więc nie martw sie jak bedą chcieli to się dobiorą. Skąd wiem ? bo sam jestem teraz w takiej sytuacji, ze względu na moje szczesliwie minione  przeboje, na niepewnośc sytuacji na rynku,  by nie zabrali nam mieszkania itp po wyczyszczeniu zus robimy z żoną rozdzielność. W tym doprawdy nie ma nic dziwnego ani sensacyjnego i też bym tak zrobił na jego miejscu, w tym kraju. Prawnik uświadomił mnie ze dwa lata muszę wytrzymać zeby rozdzielnośc nabrała mocy na 100%