Nie patrząc na film nie jestem w stanie wyśledzić zmian między urządzeniami. Patrząc na to co się dzieje na ekranie przyfarciłem i zgadłem które to Kemper.
Gdzie jest Mesa?
Zgadzam się! też nie jestem w stanie
@Lothar mało mnie obchodzi twoje zdanie i puste słowa! też nie pozdrawiam!
Każdy kto ma choć skrawek wyobraźni wie, że nie jest możliwe użycie dwóch różnych sprzętów i uzyskania tego samego efektu.
no popatrz a Andy zrobił to z real wzmaka i ezmixa
@DUN wszystko jest jak najbardziej oki, min takie porównania skłoniły mnie do zakupu Kempera, Cały czas jednak stoimy w miejscu.
Nie robiłem jeszcze swojego profilu i w tej chwili nie mogę się z Wami podzielić przykładami Oczywiście że głównym zadaniem Kempera jest "piracenie" określonego rigu.
No chyba nikt nie wierzy w to że:1. mam DI swojej gitary,
2. reampuje ga na 6505 paczce mesy i sm57
3. ściągam/kupuje profil 6505 do Kempera
4. reampuje ten DI na Kemperze
i mam 2 identyczne brzmiące ślady z 6505? Hahahaha, to chyba tak oczywiste że nie ma co o tym pisać.
To co zrobiłem było na zasadzie czy uda się wykorzystując PROFESJONALNY profil 6505 z paczką 1960 na V30 z sm57 zbliżyć do brzmienia real wzmaka. Wiadomo że się nie uda
Dlatego cały czas czekam na swoją sesje profilowania. Zamieszczę przykłady wav, a nie filmy na YT.
W tej chwili słychać dla mnie cyfrę i w przykładach Muszy i w moich. To jest Fakt! Dla jednych to plus dla innych minus. Nie ważne, jak napisał Stivo w innym wątku "co kto lubi" przecież to tak oczywiste w swej prostocie stwierdzenie.
Ślad DI dam wieczorem!
Pozdrawiam tych którzy chcą być pozdrowieni!
Do usłyszenia.