Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318212 razy)

Offline selfslave

• Gaduła
Temat dęty, sztuczny, dotyczący promila społeczeństwa, chuj wie po co wypłynął akurat teraz. Mam nadzieję, że chłopcy nie majstrują nad czymś bardziej przykrym.

Po drugie, jak sam słusznie zauważyłeś - nie ma żadnej ustawy, a jej projekt był projektem "obywatelskim", który pis uwalił, co było zabiegiem mistrzowskim.
Otóż to. Powiedzieli, że projekt zostanie odrzucony zanim jeszcze zaczęły się marsze. Osobiście jestem zupełnie przekonany, że miało to odciągnąć uwagę od innych spraw i/lub pokazać twardemu elektoratowi PiS, że walczą o zaostrzenie ustawy, ale nastroje społeczne nie pozwalają na działanie.

A od czego mogli odciągać uwagę? Akurat w tym samym czasie pojawił się np. temat CETA albo podniesienia podatku dochodowego dla przedsiębiorców od 2018. Oczywiście te tematy nie zostały zupełnie pominięte, pisano o tym, ale jednak cała para poszła w "aborcję". A gdy już trochę się nastroje uspokoiły to nagle Jarek dojebał o tych zdeformowanych dzieciach.
Jak dla mnie Jarek nie jest idiotą, który znowu coś pierdoli, tylko pierdoli w jakimś celu. I tak jak wspomniałem wyżej, może wcale nie odciągają uwagi, tylko uśmiechają się do betonowej części swojego elektoratu i kleru.