Co do Puszczy Białowieskiej to robaczki robaczkami a fundacja ekologiczna popierająca wycinkę, dziwnym zbiegiem okoliczności jest wspierana i dotowana przez kumpla p.min Szyszki i ma powiązania poprzez tego kumpla w firmie produkującej galanterie drzewną. Taki drobiazg. Ja sie na robaczkach nie znam ale powiązanie takie jest dla mnie bardzo ciekawe i nie podoba mi sie.
Czy PIS zrobił mi coś złego ? czy przez nich mniej zarabiam ? Nie póki co nie, ale swoimi poczynaniami daja sygnały które ja osobiście odbieram jako złe na przyszłość według swojego wyczucia i postrzegania ekonomii i strategii rozwoju. Oczywiście ja jestem strategia mikro oni makro to czesto jest różnica, jednak nigdzie rozdawnictwo nie prowadzi do rozwoju tylko do konsumpcji. Tutaj nie daje sie wedki tylko rozdaje ryby, w dodatku nie swoje, tylko zajebane w postaci daniny.
Nie podoba mi sie i uderza juz w moich znajomych, w temacie spraw około poronnych, ciązowych, in vitro itd.
Wspiera ruchy nacjonalistyczne jak ONR. Przyznaje nie chce mi sie więcej wyliczac ale jest jeszcze tego troche.
Z przyziemnych i prozaicznych, ot zabrali kupe kasy lub inaczej zabronili i wycofali finansowanie na Materia Fest głównej kapeli
Miała być Gojira bedzie chuj wi co.
Tna kulture teatry, autorów a wspierają muzeum bursztynu np. Ja nie mówie już o dziwnej kulturze typu meskie genitali na krzyzu ale działania ludzi którzy nie są po ich linii.
Co zrobili dobrego ? Miałem nadzieje ze Antek zrobi ale już jej nie mam. Miałem nadzieje ze Ziobro zrobi porzadek z cięzkimi przestepcami ale zrobił z prokuratorami i sedziami.
Nie wiem, na serio nie wiem co zrobili takiego czemu bym przyklasnął , może ktoś mi podpowie lub powie co jemu pasuje, oprócz oczywiście standardowego : "oderwali swinie od koryta" .