Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324254 razy)

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Spoiler
@Algiz, widzę, że masz różowe okulary. Wszystko co złe jesteś w stanie interpretować po swojemu. To jest skutek biasu. Ja niestety jestem krytyczny - zarówno wobec PiSu jak i PO.
Wiem jak POwcy potrafili być obciachowi, ale do pięt nie dorastają PiSowi.
O wycince drzew wspomniałem, bo jest tam spory konflikt interesów, nieprawdaż?
Ale wierni wszystko wytłumaczą, nawet patologię księży ;) Takie wyparcie na prawdę.

Na prowadzeniu biznesu znasz się jak mało kto i podstawy ekonomii masz w małym palcu ;)
To taka uwaga personalna na poziomie Twoich powyższych i zakończona oczywiście emotką " ;) "
Każdy ekonomista z dostateczną wiedzą wie czym się kończy socjal i rozdawnictwo. To jest właśnie to Twoje "lewactwo" i komunizm (dodaj kult jednostki). "Chęć" spotkań z innymi partiami- tja. Za krótko żyjesz, żeby wiedzieć/pamiętać jak było za komuny.
Odnośnie aspektu ekonomicznego:
Zastanów się jak te pieniądze mają wrócić do budżetu? Ludzie będą kupować obligacje?
Odnośnie szkolnictwa i likwidacji gimnazjów:
Jest burdel na resorach. Drogi burdel i jego posprzątanie też będzie kosztowało. Pewnie nawet się nie zastanawiali po co te gimnazja utworzono. Mimo, że mi się ten system nie podobał, to uważam, że był potrzebny dla kompatybilności z innymi krajami. Młodzi mieli możliwość wyjazdów "na wymianę". Teraz jest burdel. Polska lubi rozpierdalać kasę, bo jest nieudacznym rozrzutnym biedakiem.
Odnośnie polityki zagranicznej PiSu:
Trzeba umieć robić biznes nawet z ludźmi, których się nie lubi. Gówno nam daje machanie szabelką. Tak samo gówno nam daje lizanie dupy (docinek do PO).
Odnośnie uwag do mojej pracy:
Teraz siedzę sobie na Karaibach (a nie w pracy) i w okolicach jedzenia sobię internecę. W tygodniu mam dwa dni luźne i pracuję kompie i m.in. zaglądam tutaj. Jak Ciebie to boli, to weź maść na ból dupy ;)
Regres w firmie (który definiuję spadkem dochodu na godzinę pracy) zależy od pierdyliona czynników, których nawyraźniej nie ogarniasz i nie chce mi się tego tłumaczyć. Wszystko jest echem gospodarki i sytuacji politycznej. Tak już to zdążyłem zauważyć, bo robię statystyki firmy od 10 lat.
BTW nikt z Plaków tu na wyspie obecnych nie lubi PiSu. Przypadek? Nie sądzę ;) PiS wspiera bałtyckich parawaniarzy ;)
BTW zacząłem dyskusję z Wróblem...

Posty połączone: 28 Lip, 2016, 13:22:06
Jak powstrzymać nienawiść leukocytów do wirusa?
Zablokować CD4 ;)
« Ostatnia zmiana: 28 Lip, 2016, 15:10:41 wysłana przez Wolfhorsky »
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.