Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 378390 razy)

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #600 13 Kwi, 2012, 13:09:51 »
Patrzcie, jaki ze mnie dobry trener:
( Obraz usunięty.)
8)

Lothar, sukinkotu - zazdrosny jestem.

To ja zepsuję zabawę i ostudzę zapał większości fapowiczów - to oto szanowne "Tworzywo" ma to samo w uszach, co i szanowny Trener ;)

JK, lubię tunele, jeszcze bardziej się jaram przez to. Niemniej, zazdroszczę i podziwiam, że udało Ci się zmusić dziewczynę do ćwiczeń, choć pewnie zawsze była szczupła. Moja na pewno szczupła nie jest, a do tego leniwa i chorowita - jakakolwiek dieta kończy się po tygodniu, a do tego uważa, że obniży poziom tłuszczu w organizmie samymi brzuszkami.

Jest jakiś sposób na zachęcenie kobiety do ćwiczeń? Nawet wspólnych? bo ja też swoje trenuję. Jak jej pokażę jakieś babeczki w necie, to zaraz, że to fotoszop (tak twierdzi graficzka, lol), jak jakieś ćwiczenia, to że to tylko dla facetów, a jak znajdę takie dla kobiet to że głupie.

Da się przemówić do rozsądku, żeby dbała o zdrowie organizmu, czy od razu zmienić tworzywo?

Ull pisze:

Nie ma skutecznej diety, trzeba mniej wpierdalać po prostu. Przywiąż jej ciastko na patyku, ją do roweru, a ty masz darmowe jeżdżenie bez wysiłku :)
A co do tuneli - to nie to samo, tylko prawie 2x większe. No i szumi trochę głośniej jak wieje.
Haters gonna hate!