Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Troll mode on.Dodaj se avatar.Troll mode off.A tak po prawdzie ja mam problem z przytyciem, zgubić 5 kilo w ciągu tygla to dla mnie pestka. Odrobić to już miesiąc, przemiana materii miljon pińcet. Opierdzielam kuraki, ryże, warzywa w ilościach kosmicznych, ale jak zacznę się ruszać to waga mi spada do standardowych 67kg. Lubię sport: rower, soccer, koszykówka, dużo chodzę bo lubię. Karma dla tuczników albo sterydy??? Inaczej nie pójdę na siłkę bo z żył tylko siła będzie, a i pewnie nie przybiorę na wadze. Jestem fanem podciągania, pompek, brzuszków i biegania, w pracy dźwigam ciężary, ale chudnę bo nie mam prawie tłuszczu i za cholerę nie mogę się go dorobić.
Zainspirowaliście mnie Panowie i wziąłem się za siebie. Od 3 tygodni ćwiczę, przybrałem prawie 2kg. Staram się chodzić 3x w tygodniu, czasem wyjdzie 4x. Robię klata + biceps; plecy + triceps; barki + przedramiona. W tzw. międzyczasie jeżdżę na rowerze, więc nogi sobie na siłowni daruję, zresztą biorę na nie maksymalnie ile można włożyć (nie wiem ile to tam jest) i nie mam najmniejszych problemów. Jakieś porady?
Ale na co bierzesz maksymalnie i gdzie można maksymalnie włożyć? Bardzo mnie to zainteresowało ; D
Cytat: Niedziak w 31 Mar, 2012, 12:37:47Ale na co bierzesz maksymalnie i gdzie można maksymalnie włożyć? Bardzo mnie to zainteresowało ; D( Obraz usunięty.) (rodzaj ćwiczenia poglądowo, wiem, że rodzaj obciążenia jest inny) Nie ma oznaczeń na obciążeniu, 18 tych większych sztabek - ile to może być? (Lord: uważasz, że rower nie jest w stanie zastąpić ćwiczeń na nogi? Robię treningi we wszystkich strefach pulsu + typowo siłowe na podjazdach. Pozdr
Lord co to za programik?
Lothar, też się tym Leangains katujesz czy nie?
Śliczne Tworzywo A do tematu: proste, niewymagające (i efektywne) ćwiczenia na klatę i łapy by mie się przydały. Z hantlami najlepiej, dla takiego lenia jak ja - poleci kto? Całego tematu wałkować mi się nie chce niestety, bo nie lubię oglądać męskich, nagich ciał