Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 377779 razy)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #625 14 Kwi, 2012, 14:17:07 »
Jakby kogoś interesowało jak wygląda chudnięcie.

Tak wyglądałem w styczniu:
Spoiler
Tak teraz:
Spoiler

Zgubiłem do tej pory 5kg :)

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
« Odpowiedź #626 14 Kwi, 2012, 14:33:52 »
Widać efekty LG, Brzuszek się ładny robi, gratsy :P
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #627 14 Kwi, 2012, 15:06:13 »
Niedziak co Ty jesz, żeby Tyle kalorii narobić?

Ryż biały. Najuboższy w wszelkie składniki odżywcze, ale najtańszy. Zjadam go dziennie blisko 400g przyrządzanego na najróżniejsze sposoby, bo po prostu uwielbiam ryż. Do tego staram się dodawać do potraw tłuszcze roślinne, oleje itd. Na własność mam ogromny orzech, z którego mam darmowe orzechy włoskie, które bardzo lubię i też są bogate w kalorie. Prócz tego wszystkiego dochodzą jeszcze normalne posiłki, w których zwracam uwagę na białko, carbo z odżywek i czasami kupuje czyste krabo, by uzupełnić dietę, ale to bardzo sporadycznie. No i owoce, warzywa itd ;)
Generalnie moja dieta jest bardzo monotonna i od kilku lat praktycznie jem to samo. Skoro jest tanie i mi smakuje, to nie będę wydziwiać ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Turgon

• Gaduła
« Odpowiedź #628 14 Kwi, 2012, 16:13:06 »
Niedziak, widzę, że mam podobny typ budowy do Ciebie ;)
Ssiecie.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #629 14 Kwi, 2012, 18:14:32 »
Źle, że wymagam by laska prezentowała przyzwoity poziom jeżeli chodzi także o wygląd zewnętrzny?

Nie to nie jest źle, złem się staje jeśli to jest nadrzędne, lub celem samym w sobie, i tylko z tego powodu bys ją olał.

ja tam lubie jak pani ma na czym usiąśc i czym oddychać... i za bardzo zył nie widać na bicepsie :P

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #630 14 Kwi, 2012, 18:24:59 »
Aż tak próżny to ja jeszcze nie jestem ;)

Niedziak, widzę, że mam podobny typ budowy do Ciebie ;)

Ahhh, myślałem, że tylko ja muszę nosić to ciężkie brzemię bycia zajebiście seksownym ;D ;D ;D ;D

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #631 14 Kwi, 2012, 18:42:52 »

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #632 14 Kwi, 2012, 19:47:59 »
Uważaj, mądą, bo może nie tylko moja kobieta przegląda wpisy na forum.

Nie przegląda, a nawet jeśli - nie dbam o to.

@ Niedziak - już wiem, z kim śpię w Poznaniu.

Ull pisze:

Nie ma skutecznej diety, trzeba mniej wpierdalać po prostu. Przywiąż jej ciastko na patyku, ją do roweru, a ty masz darmowe jeżdżenie bez wysiłku :)

Ull:
Jeśli chcesz, żeby wzięła się za siebie idź z nią na zakupy (trochę poświęcenia), powiedz, że widziałeś coś super i przynieś jej rozmiar za małe z przekonaniem w głosie "byłem przekonany, że nosisz S!"
ewentualnie sprawdzony sposób Astona - oglądaj się za każdą inną na ulicy i poczekaj aż zacznie ją to wkurwiać, po miesiącu będzie widać rezultaty.

Ona nie je dużo, ale je gówniane rzeczy i się dziwi, że choruje non-stop. Bardziej mi chodzi o ćwiczenia, bo nie jest gruba, ale mogłaby śmiało wyglądać lepiej, gdyby trochę tłuszczu zgubiła. Ja zresztą też nie wyglądam idealnie, no ale ćwiczę trzy razy w tygodniu intensywnie, a codziennie dojeżdżam na uczelnię rowerem 14km, w tym jakieś 3km pod górkę, nie wspominając o dużo zdrowszych nawykach żywieniowych, którymi ona nie potrafi się ode mnie zarazić.

Na zakupy chodzimy bez problemów, ale jej rozmiar po siedmiu latach związku powinienem raczej znać ;) Takie teksty nic by nie dały oprócz irytacji i odbijania sobie na mnie. To samo z innymi dziewczynami - jeśli cokolwiek wspomnę, pokażę (na żywo, czy w necie) to się obrusza, że bardziej mi się inne kobiety podobają i że to tylko moja wina (to typ takiej, która nigdy się do własnej winy nie przyzna w tak "nieobiektywnych" sprawach).

Cóż, kocham ją, choć mieliśmy swoje dość poważne przejścia, i boli mnie, że marnuje sobie zdrowie. Kiedyś będzie matką moich dzieci, więc mi na tym zależy ;) Wygląd oczywiście też jest ważny, zwłaszcza, że ona jest świadoma tego, jak wygląda i przez to celowo nosi "worowate" ciuchy, nic, co by uwydatniało w jakiś sposób kobiece kształty.

A Ty Omlet się nie odzywaj, widziałem Twoją dziewczynę i jest nie dość, że ładna, to i zgrabna :)

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
« Odpowiedź #633 14 Kwi, 2012, 21:38:24 »
Mądu, Ull miał natchnienie. Poniekąd na temat:

uważam, że jeśli kobieta o siebie faktycznie dba, nie jest brzydka itd. to jej facet oglądając się za innymi, czy jak mondo napisał "pokazując" wykazuje się nadzwyczajnym brakiem taktu, wychowania i jakichkolwiek zasad moralnych, no i do tego nie szanuje jej

ale fakt, to działa, gdybym ważyła 70kg, a mój mężczyzna by się oglądał za innymi to byłoby coś na rzeczy, jednak jeśli wyglądam jak wyglądam, i facet nie marudzi - a nie marudzi - to musi być totalnym idiotą i dupkiem, że robi to co robi

i nadaje się do odstrzału w trybie natychmiastowym - szczególnie jeśli nic nie robi ze sobą w tym kierunku, w którym każe kobiecie

kilka ładnych, kobiecych rzeczy, które podkreślają kształty - nawet jeśli nie są idealne 90-60-60 robi naprawdę wiele, wiem to z własnego przykładu, że ubierając się w coś ładnego, w czym wyjątkowo podobam się mojemu panu - działa cuda w umyśle
jeśli chodzi o spalanie tłuszczyku to u mnie sprawdziły się aeroby - A6W, bo brzuszek pomimo nieznacznej ilości fat'u nabiera ładniejszego kształtu

Offline selfslave

• Gaduła
« Odpowiedź #634 14 Kwi, 2012, 23:42:55 »
Bez obrazy Panowie, ale trochę tu pierdolicie bez sensu, jak gdyby dziewczyna przekraczająca 70kg była potworem, którego się kijem odpycha. Pewnie, że nie każdy wygląda dobrze przy danej wadze, ale znam mnóstwo babek co ważą więcej, wyglądają bardzo seksownie i na powodzenie nie narzekają. A brak płaskiego brzucha ze zdrowiem nic wspólnego nie ma. Wręcz przeciwnie, kobiety tak są zbudowane, że trochę ciała tu i ówdzie zdrowiu tylko sprzyja.
Przykro się czyta to co niektórzy z was tu piszą, bo pachnie drobnomieszczańskim prostactwem i tak naprawdę wynika z waszych osobistych kompleksów, które przelewacie na kobiety. Myślałem, że to taki durny stereotyp na temat facetów dbających o sylwetkę, że leczą w ten sposób swoje kompleksy, ale niektórzy tutaj bardzo się starają, żeby ten głupi mit potwierdzić.

A ogólnie jak się nie lubi kobiet, które wyglądają kobieco to bez sensu jest samego siebie oszukiwać i lepiej już zapinać w dupę kolegę.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #635 14 Kwi, 2012, 23:56:48 »
Dlaczego po prostu nie napisałeś, że pijesz do mnie? :)
Kwestia gustu kto jakie kobiety lubi, ale chyba nikt mi nie powie, że obojętne mu czy kobieta o siebie dba czy nie, bo kurwa, ale o to rozchodziła się tutaj cała dyskusja. Jeżeli ktoś już nazywa mnie drobnomieszańskim zakompleksionym prostakiem, to niech sobie przeczyta dokładnie moje wypowiedzi w kontekście całego tematu, a następnie przestanie oceniać ludzi na podstawie kilku wypowiedzi na jakiś temat. Amen.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #636 15 Kwi, 2012, 00:06:44 »
Idealna kobieta:

wlascicielka sklepu monopolowego i z duzymi cyckami
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #637 15 Kwi, 2012, 00:06:58 »
Uważaj, mądą, bo może nie tylko moja kobieta przegląda wpisy na forum.

Nie przegląda, a nawet jeśli - nie dbam o to.

@ Niedziak - już wiem, z kim śpię w Poznaniu.

Ull pisze:

Nie ma skutecznej diety, trzeba mniej wpierdalać po prostu. Przywiąż jej ciastko na patyku, ją do roweru, a ty masz darmowe jeżdżenie bez wysiłku :)

Ull:
Jeśli chcesz, żeby wzięła się za siebie idź z nią na zakupy (trochę poświęcenia), powiedz, że widziałeś coś super i przynieś jej rozmiar za małe z przekonaniem w głosie "byłem przekonany, że nosisz S!"
ewentualnie sprawdzony sposób Astona - oglądaj się za każdą inną na ulicy i poczekaj aż zacznie ją to wkurwiać, po miesiącu będzie widać rezultaty.

Ona nie je dużo, ale je gówniane rzeczy i się dziwi, że choruje non-stop. Bardziej mi chodzi o ćwiczenia, bo nie jest gruba, ale mogłaby śmiało wyglądać lepiej, gdyby trochę tłuszczu zgubiła. Ja zresztą też nie wyglądam idealnie, no ale ćwiczę trzy razy w tygodniu intensywnie, a codziennie dojeżdżam na uczelnię rowerem 14km, w tym jakieś 3km pod górkę, nie wspominając o dużo zdrowszych nawykach żywieniowych, którymi ona nie potrafi się ode mnie zarazić.

Na zakupy chodzimy bez problemów, ale jej rozmiar po siedmiu latach związku powinienem raczej znać ;) Takie teksty nic by nie dały oprócz irytacji i odbijania sobie na mnie. To samo z innymi dziewczynami - jeśli cokolwiek wspomnę, pokażę (na żywo, czy w necie) to się obrusza, że bardziej mi się inne kobiety podobają i że to tylko moja wina (to typ takiej, która nigdy się do własnej winy nie przyzna w tak "nieobiektywnych" sprawach).

Cóż, kocham ją, choć mieliśmy swoje dość poważne przejścia, i boli mnie, że marnuje sobie zdrowie. Kiedyś będzie matką moich dzieci, więc mi na tym zależy ;) Wygląd oczywiście też jest ważny, zwłaszcza, że ona jest świadoma tego, jak wygląda i przez to celowo nosi "worowate" ciuchy, nic, co by uwydatniało w jakiś sposób kobiece kształty.

A Ty Omlet się nie odzywaj, widziałem Twoją dziewczynę i jest nie dość, że ładna, to i zgrabna :)

Hej mondo, cały sekret szczupłej sylwetki tkwi w odżywianiu, ćwiczenie może być użyteczne ale nie konieczne. Jak pisze ekspert żywnościowy Alan Aragon:
When speaking of nutrition for improving body composition or training performance, it's crucial to realize there's an underlying hierarchy of importance. At the top of the hierarchy is total amount of the macronutrients by the end of the day.
Trzymając się restrykcji kalorycznych nie trzeba w zasadzie się nawet "czysto" odżywiać. Problem w tym, że większość ludzi chce rezultatów na teraz, a bezpieczne zrzucenie sporej nadwagi może zająć nie miesiąc, a rok :)

Offline selfslave

• Gaduła
« Odpowiedź #638 15 Kwi, 2012, 00:16:58 »
Pewnie, że kwestia gustu, ale też kobiety (zresztą mężczyźni również) tak mają, że jedna lepiej wygląda gdy jest szczuplejsza i parę kilo więcej jej nie sprzyja, a inna odwrotnie.
A nie piję konkretnie do Ciebie, bo chodzi mi ogólnie o takie gadanie, że konkretna waga=atrakcyjny wygląd, co jest bzdurą, bo to kwestia indywidualna, a przewinęło mniej lub bardziej dosłownie w kilku postach różnych osób. I nie nazywam nikogo prostakiem tylko podkreślam, że to opinie o takim zabarwieniu, że się kojarzy z gadaniem, że dziewczyna musi być opalona i nosić tipsy, bo inaczej nie można się z nią pokazać. Więc dla ścisłości i jeśli tak sobie życzysz to prosto do Ciebie: uważam, że w tym temacie, w ostatnich postach wypowiadasz opinie na poziomie mentalności drobnomieszczańskie go, zakompleksionego prostaka, co jednak kontrastuje z innymi Twoimi wypowiedziami.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #639 15 Kwi, 2012, 00:51:42 »
Dobra, jeżeli chodzi o wygląd kobiet, to gustuję w wysportowanych typach sylwetki. Dwa przykłady uzasadniające moje 'kontrowersyjne' poglądy w temacie.
Pierwsza:
Spoiler

Druga:
Spoiler

Wnioski:
Spoiler

Tak, mimo wszystko wolę być drobnomieszczańskim prostakiem, ale przynajmniej nie mam potrzeby oglądania się za innymi.
« Ostatnia zmiana: 15 Kwi, 2012, 01:00:33 wysłana przez Niedziak »

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #640 15 Kwi, 2012, 01:08:50 »
Spotykałem się z pewną laską przez dłuższy okres czasu. Fajna i mądra dziewczyna z fantastyczną figurą itd. Wszystko było ładnie i pięknie, ale później transformacja z Scarlett Johansson w Martę Grycan. Dosłownie, na wadze plus 21 kilo w kilka miesięcy. Nie było to spowodowane żadnymi problemami, tylko "lepiej sobie wieczorem oglądnąć nowy serial niż pójść na rower". Oczywiście ja musiałem wysłuchiwać za każdym razem jak moje mięśnie brzucha nie były widoczne. Do tego, moja ulubiona część historii, zrobienie mi awantury przy 150 gościach na weselu, że "ciągle jem a i tak już wyglądam jak spasiona świnia". Dodam tylko, że wyglądałem mniej więcej jak na zdjęciach, które dodałem kilka postów wyżej. Po czasie powiedziałem wprost, że przestała być dla mnie atrakcyjna i pociągająca, do tego wobec mnie stawia wysokie wymagania, więc powiedziałem, że albo katujemy się razem i dążymy do tego byśmy oboje byli zadowoleni, albo ja też chrzanię ciągłe katowanie się dietami i ćwiczeniami. W odpowiedzi usłyszałem, że jak tak bardzo podobają mi się inne, to mam wypierdalać. No i wypierdoliłem plując sobie w brodę dlaczego tak późno.

Dosłownie, na wadze plus 21 kilo w kilka miesięcy.

plus 21 kilo w kilka miesięcy.

plus 21 kilo

. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #641 15 Kwi, 2012, 01:16:20 »
Śmiej się śmiej, ważyła więcej niż ja :D

Offline Przychlast

• Pr0
« Odpowiedź #642 15 Kwi, 2012, 02:17:26 »
Boże, przytyć 21 kilo.....

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #643 15 Kwi, 2012, 10:39:59 »
Przytyć 21 kilo - masakra.

Ale, Niedziak, ubóstwiam Twoje, jakże proste, podejście do tego tematu! (no hate, srsly!) :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #644 15 Kwi, 2012, 11:13:14 »
A ogólnie jak się nie lubi kobiet, które wyglądają kobieco to bez sensu jest samego siebie oszukiwać i lepiej już zapinać w dupę kolegę.

TO jest dla mnie szczyt kretynizmu w podejściu. Co to jest niby "wygląd kobiecy"? Co to niby za wyznacznik? Na litość boską, najbardziej pociągają mnie niskie, szczuplutkie (nawet te "za bardzo") KRÓTKOWŁOSE brunetki. I co, w związku z tym jestem gejem, bo nie lecę na cycate milf'y? Kobiecość się wyraża w zachowaniu trzynaście razy bardziej niż w samym wyglądzie, o ile w ogóle można określić jeden typ kobiecości.

Ogarnijta się.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline mlodysatan

• Pr0
  • Graj to co czujesz, to jest najlepsze !
    • KOZI RECORDS
« Odpowiedź #645 15 Kwi, 2012, 11:15:33 »
ee tam 21 kilo w kilka miechow... mnie wywalilo 20kg wiecej w dwa miechy :) a wczesniejsze 10 szlo przez 2 lata :D wiec w ciagu okolo 2 lat przytylem 30kg :) z 65 na 95 :P

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #646 15 Kwi, 2012, 11:23:38 »

TO jest dla mnie szczyt kretynizmu w podejściu. Co to jest niby "wygląd kobiecy"? Co to niby za wyznacznik? Na litość boską, najbardziej pociągają mnie niskie, szczuplutkie (nawet te "za bardzo") KRÓTKOWŁOSE brunetki. I co, w związku z tym jestem gejem, bo nie lecę na cycate milf'y? Kobiecość się wyraża w zachowaniu trzynaście razy bardziej niż w samym wyglądzie, o ile w ogóle można określić jeden typ kobiecości.

Ogarnijta się.

Bo i w Twojej wypowiedzi i w wypowiedzi Niedziaka, na samym początku powinno być IMO. I problem rozwiązany :)
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #647 15 Kwi, 2012, 13:08:50 »
No gwoli ścisłości wg mojego spojrzenia na świat, IMO jest o tyle zbędnym co oczywistym ;) Ale masz rację, ejmen.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Turgon

• Gaduła
« Odpowiedź #648 15 Kwi, 2012, 14:22:26 »
Tak wcinając się w waszego flejma - Niedziak, jak przeczytałem twojego posta to nasunął mi się wczorajszy kwejk ->
:P

A co do flejma, to imho moim zdaniem wygląd kobiety jest kwestią gustu. A jeśli Ci nie pasuje, to jak słusznie mówi Niedziak wcale z nią nie trzeba być. To wszystko przecież jest dobrowolne.
Ssiecie.

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #649 15 Kwi, 2012, 18:17:17 »
Idealna kobieta:

wlascicielka sklepu monopolowego i z duzymi cyckami

Czy ja tylko lubię dziewczyny z małymi cyckami? :D