Autor Wątek: SERIALE czyli co oglądamy w odcinkach  (Przeczytany 184800 razy)

Offline Zomballo

• Gaduła
Do tych co polecali The Bear. Proszę oddajcie mi prawie 3h życia. Jestem po piątym odcinku i jedna z najbardziej mrożących krew w żyłach scen to zawał miksera. Nosz kuwa...!

Offline wuj Bat

• Pr0
"The Penguin". Cyk i już trzy odcinki za nami. Nooo, 9/10 jak nie lepiej!

https://youtube.com/shorts/Wx_xQMJEdLA

ED:
przemyślałem swoje zachowanie. Ten odcinek, nawet nie jak na TV show, o który nikt nie prosił - był 10/10!!

A Colin wjechał w rejony aktorskiego geniuszu.

« Ostatnia zmiana: 07 Paź, 2024, 22:19:23 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Online Skibodeptak

• Gaduła
Nowe na Apple TV+ - "Disclaimer" z Cate Blanchett - po pierwszym odcinku zapowiada się ciekawie.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Slow Horses / Kulawe Konie
Warto włączyć sobie AppleTV na miesiąc i obczaić. Jestem na początku III sezonu serial jest genialny! To inne 10/10 niż Shogun, ale robi to na swój sposób. Im dalej, tym lepiej. Polecam na full!

Ależ sztos serial. Włączyłem i nie mogłem wyłączyć. Trzyma równy poziom przez 4 sezony.

A jak ktoś się zastanawia jeszcze nad Apple TV, to oprócz Slow Horses są jeszcze takie perełki:
1. Severance - śmiem twierdzić, że lepszy niż wyżej wymieniony wyśmienity Slow Horses. Ale to się okaże w kolejnych sezonach.
2. The Silo

Offline Zomballo

• Gaduła
Andor - serio? Po recenzjach spodziewałem się czegoś - no nie wiem? Odcinek 6 można obejrzeć poza kolejnością i tyle. Cały sezon w jednym odcinku, reszta to teatr TV, takie gadanie o dupiemarynie. Fajna muza i klimat ale jak zobaczyłem AK47 to mi cringometer wyjebał wskazówką okno sąsiadom.

Offline wuj Bat

• Pr0
AK47 always and forever
Paczki z głów!