Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424127 razy)

Offline sylkis

• Pr0
wewnętrznym, emocjonalnym, uniwersalnym dla każdego człowieka (a chuj wie czy i nawet nie innych ssaków)
jeść, kopulować, spać?
;D
Sądzę, że niektóre zwierzęta są jednak bardziej złożone ;) ale nie mam zamiaru wnikać w to jakie zwierze co i w jaki sposób myśli, bo nie mam jak tego sprawdzić.

ED: gejowski jest IMO neutralny ;) a co do zabarwienia słów - to tylko słowa, ot co...

Dobra, widzę, że włączyłeś tryb "WHATEVER, DUDE..." i się nie dogadamy. Jednak z Twojej wypowiedzi wynika, że nie miałbyś nic przeciwko, gdyby ktoś Cię obrażał słownie. Znosiłbyś to godnie, bo to "Problem jest W TOBIE"?
W najgorszym wypadku uznałbym kogoś takiego za buraka nie wartego utrzymywania z nim kontaktów, o czym wcześniej pisałem (ogłada, wychowanie itp - odpowiednie zachowanie wystawia każdemu pewne świadectwo). Ewentualnie po drodze złapałbym się na tym, że niepotrzebnie dałem się sprowokować i po co te nerwy? ;) Trzeba pracować nad sobą w pierwszej kolejności i chuj wyjebać na innych.
« Ostatnia zmiana: 17 Sty, 2012, 18:49:32 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
No to życzę stoickiego spokoju panie Budda, zwłaszcza, kiedy przyjdą Ci zabrać wszystko, co masz. Herp derp.

Offline sylkis

• Pr0
kiedy przyjdą Ci zabrać wszystko, co masz. Herp derp.
No i znowu minęliśmy się przy moim pierwszym zdaniu wypowiedzianym w tej kwestii ;)
Ale fakt, nie ma co tego ciągnąć, bo wiem, że się nie przekonasz :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Semantyka.

Spoiler

Offline sylkis

• Pr0
Jeśli coś ci sprawia ból, to znaczy, że sobie z tym nie radzisz.
Unikanie problemu nie jest rozwiązaniem ;)

Gdyby każdy był na tyle otwarty, aby to rozumieć (czuć), to relacje międzyludzkie w naszej kulturze wyglądałyby zupełnie inaczej. Lepiej.
« Ostatnia zmiana: 17 Sty, 2012, 19:00:37 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Tak, sprawiasz mi ból swoimi filozofiami i sobie z tym nie radzę. Pozwolisz jednak, że będę Cię unikał dzisiejszego wieczoru.

Offline selfslave

• Gaduła
Raczej czym innym jest powiedzenie do kolegi per "geju", a czym innym do obcego człowieka "chcesz w ryj, pedale?!", więc taka dyskusja o tym czy dane określenie jest obraźliwe, nie podając kontekstu w jakim pada, jest bez sensu.

Jak na to pierwsze ktoś się obrazi to już świadczy o jakimś osobistym kompleksie albo o "kołku w dupie", zwanym również "brakiem dystansu" ;]

Offline sylkis

• Pr0
O, o, o, o właśnie.
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Jeśli coś ci sprawia ból, to znaczy, że sobie z tym nie radzisz.
Unikanie problemu nie jest rozwiązaniem ;)

Mam wrażenie, że gdzieś to już słyszałem.
Czy wtedy, kiedy zapinał mnie Semedi? Może jednak to było wtedy, gdy ostatni raz w życiu byłem u spowiedzi?...
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
(... )to chuj. Z zewnątrz nie da się tego włożyć do środka.

BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Dmaligator

• Pr0
A no oglądałem. To myślisz ze on podpływając pod te wyspę tirówkę chciał wy-haczyć :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Tych pewnie miałby wystarczająco pod pokładem. Raczej o podejście i "organizację" mi chodzi.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Czyny i życie Charlesa Mansona inspirują wielu muzyków wywodzących się głównie z nurtów muzycznych takich jak: rock, metal, nu-metal. Najbardziej znani z nich to: Marilyn Manson, Rob Zombie, Korn, System of a Down, Limp Bizkit, Guns N' Roses oraz Decapitated
wtf?!

Offline blackdahlia

• Pr0
Skąd to? :D

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
wiki!
SOAD podobno ATWA maiła jakiś związek. Ale LB? Korn? !

Offline hcXkid

• Prawie użytkownik
    • VVOODS
Charlie jest trochę wykręcony, ale jest spoko ogólnie
Ostatnio wyszła jego 12" i chyba 7" w Holy Terror i bodajże Magic Bullet.

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
W książeczce którejś płyty SOADu był cytat z Mansona.
ore ore na traktore

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie mam innych słów: hcXkid - czy Ciebie dokumentnie popierdoliło?? ?? ?? Kolo zabija m.in. kobietę w 8smym miesiąciu ciąży i pisze jej krwią napisy na ścianie - "ale jest spoko ogólnie"?? Mam Cię, kurwa, zabrać, żebyś mi to pokazał na chomiku, kurze albo świni i się nie zrzygał??

Zszokowałeś mnie, kolo.
Paczki z głów!

Offline hcXkid

• Prawie użytkownik
    • VVOODS
Nie żebym był jakimś jego zwolennikiem czy coś. Ludzie oglądają seriale o mordercach, przemoc jest wszechobecna w grach komputerowych. Charlie jest postacią "ciekawą" i tyle. Został mocno zdemonizowany, ale jest też sobie sam sporo winny.
Bynajmniej nie uważam, że zabijanie ludzie czy zwierząt jest uzasadnione.

Ale trzymając się faktów to on nie dokonał morderstwa Sharon Tate i jej znajomych, tylko jego "grupa".

Może trochę nie doprecyzowałem poprzedniego posta.

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
W sumie w wymienionym cytacie zszokowało mnie słowo "inspirują". Myślę, że to spore nadużycie.

Offline wuj Bat

• Pr0
Uspokoiliście mnie.

Ale trzymajcie się z daleka ;).
Paczki z głów!

Offline selfslave

• Gaduła
No Czarek Manson dziwna postać. Miał zarzut podżegania, a skazano go za morderstwo. Czyli bezprawnie. Są nawet jakieś teorie, że zrobiono z niego kozła ofiarnego, bo w ogóle miał mało z tą grupą wspólnego. Ale kto tam teraz do tego dojdzie.
« Ostatnia zmiana: 19 Sty, 2012, 14:57:09 wysłana przez selfslave »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jako świecki humanista też nie śpieszyłbym się z osądzaniem Mansona, tylko po prostu wykonał profilaktyczny strzał w tył głowy. Po chuj tu jakieś sądy?

Offline Algiz

• Gaduła
Co za pojebańcy ,wypchali szarika i jego dublera  z czterech pancernych. http://www.psy24.pl/1035-Legendarny-Szarik-z-serialu-telewizyjnego8222Czterej-pancerni-i-pies8221.html

Ciekawe czy Klosa też wypchają ?