Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424044 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #625 23 Maj, 2011, 13:03:42 »
Zajebiście by też było, gdyby nie było na świecie głodu, wojen i chorób wenerycznych, ale wszystko to mżonki.
Rachet - pisze się "mrząki".

A na serio - nie dostrzegasz, że w imię właśnie powyższej idei peanlizuje się już prawie dokładnie wszystko? Za chwilę za przejście na czerwonym będzie groził obóz w Bieszczadach. Nie wolno robić nic ponadto, co jest wyszczególnione w ustawach, hodować bananów z niewłaściwym wygięciem, jeździć rowerem bez specjalistycznych ochraniaczy oraz pedalskiej kamizelki odblaskowej, pić wody z kałuży, albo zażywać dopalaczy. Mówię o tendencji w bogatych, uprzemysłowionych krajach Europy oraz USA. I niby wszystko dla mojego dobra, żebym tylko siedział spokojnie przed kompem i oglądał na jutubie więcej reklam kokakoli.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #626 23 Maj, 2011, 13:05:38 »
Umówmy się: "mrożonki"!

A obóz w Bieszczadach: si, tylko żeby harcerki nie były za stare! :P

(tam, u góry, dałem EDa)
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #627 23 Maj, 2011, 13:07:50 »
zróbcie se osobny temat.
I nazwijmy go "chujowa polityka"? :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Przychlast

• Pr0
« Odpowiedź #628 23 Maj, 2011, 13:10:11 »
Jakkolwiek, ten temat nazywa się " Co Was ostatnio zszokowało?".

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #629 23 Maj, 2011, 13:10:43 »
Ale już jest, coś z "wkurwianiem".
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #630 23 Maj, 2011, 13:10:45 »
Nie, nie - temat nazywa się
Co was ostatnio zszokowało?  
i mnie właśnie szokuje obojętność z jaką godzicie się na odbieranie Wam praw w imię ciszy na osiedlu oraz innych drobnomieszczańskic h namiastek świętego spokoju. Fakt, że niechcący użyłem nazw i nazwisk kilku politypów, nie oznacza, że chcę się kłócić o politykę. Tu chodzi o moje życie, jakkolwiek głupio i naiwnie do zabrzmi.
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2011, 13:13:01 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #631 23 Maj, 2011, 13:16:05 »
Widzisz, ja właśnie z tych nieobojętnych. Jak kolesie robią w piwnicy densy przy trawie i browarze - OK, ale jak już zaczynają rozpierdalać żarówki i drzwi - kurwa dzwonię na policję. I od czasu jak mam dzieciaka, strasznie się w bani zmienia. Tak to bym pomyślał: jebnę im i w razie czego spierdolę. Ale kiedy idziesz za rączkę z 2,5-latkiem i takie chujki mogłyby mu cokolwiek zrobić, albo mnie i mały zostałby sam na chodniku z krwawiącym tatą, to jestem za planowanym odstrzałem.
Paczki z głów!

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
« Odpowiedź #632 23 Maj, 2011, 13:16:44 »
Z tego co wiem sprawa zaczęła się od oskarżenia prywatnego. Prokuratura zleciła ABW zbieranie dowodów. Zebrali, przyszli i ciach.

A co do wolności i takich tam: Przyczyna dla której nigdy nie zamieszkam na stałe w Australii. Połowy rzeczy tam albo nie ma albo nie wolno.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #633 23 Maj, 2011, 13:19:09 »
Z tego co wiem sprawa zaczęła się od oskarżenia prywatnego. Prokuratura zleciła ABW zbieranie dowodów. Zebrali, przyszli i ciach.

A podobno II: z urzędu.

A co do wolności i takich tam: Przyczyna dla której nigdy nie zamieszkam na stałe w Australii. Połowy rzeczy tam albo nie ma albo nie wolno.

Szwecja, Kanada. Straszne rzeczy np. kupić browara nocą. Albo najbliżej 140km, albo nichuja.
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #634 23 Maj, 2011, 13:20:13 »
Bat - owszem, ale ja tu mówię o wolności wypowiedzi, a nie o dowolności zachowania. Paragrafy "za werbalną obrazę" mogły powstać jedynie w syfilitycznych, zindoktrynowanych umysłach współczesnych inkwizytorów. Nie jestem za anarchiczną wolnością typu - "zajebię ci dla jaj śmietnikiem w szybę", bądźmy poważni.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #635 23 Maj, 2011, 13:20:59 »
Aha :D. Ale od słowa niby wszystko się zaczęło. I najczęściej zaczyna.

(Przeca takie paragrafy są na całym świecie, nie tylko w demoludach i postnazizmach. Weź pan rusz Królową.)
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2011, 13:23:59 wysłana przez wujo Batman »
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #636 23 Maj, 2011, 13:26:44 »
takie paragrafy są na całym świecie
Tak, z tymże kwestią osobną jest ich stosowanie oraz na czym polega pozew. U nas jest tak, że dowolny patafian może Cię pozwać do sadu (pomyłka: podpierdolić do prokuratury znaczy), bo powiedziałeś coś o jego ukochanym prezydęcie. W bardziej cywilizowanych ustawodawstwach,  jest tak, że pozywa adresat bluzgów. No i teraz od jego ego zależy, czy się czymś takim przejmuje. A u nas, kurwa jego w dupę jebana mać, każdy chujek świętszy od papieża.

Offline Przychlast

• Pr0
« Odpowiedź #637 23 Maj, 2011, 13:27:47 »

Możesz rozwinąć, jak już spamujemy na całego ?

Weź pan rusz Królową

Tylko po co ją ruszać, skoro brytole ją kochają ?

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #638 23 Maj, 2011, 13:31:44 »
Weź pan rusz Królową

Tylko po co ją ruszać, skoro brytole ją kochają ?

W Hyde Parku, możesz wszystko, właśnie POZA obrażaniem The Queen.
Czy brytole kochają? Gadałem z ziomem z Lądka parę dni temu (łał! ;)) i raczej niekoniecznie i nie zawsze.
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #639 23 Maj, 2011, 13:33:45 »
Nie martw się - zamiast tego dostajesz dowolną ilość węży, pająków i skorpionów. I to za darmo! :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #640 23 Maj, 2011, 13:35:17 »
Ostatnio na tej zasadzie nastąpiło podsumowanie jednej takiej laski: no, fakt, może i ma wielkiego nochala, ale za to ma wielką dupę! :D :facepalm:
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #642 23 Maj, 2011, 15:31:45 »
Zomb - takie newsy lubiem!

A poza tym...!!! :D :D Epilog dnia:

Paczki z głów!

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
« Odpowiedź #643 23 Maj, 2011, 15:31:54 »
Łaaał http://gadzetomania.pl/2011/04/18/pierwsza-udana-teleportacja-to-nie-zart

Ależ kolego, co też kolega. Szokuje mnie co najwyżej kretynizm autora tego niusa. Czy on w ogóle wiedział, o czym pisze?

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #644 23 Maj, 2011, 15:58:38 »
Z tego co wiem sprawa zaczęła się od oskarżenia prywatnego.
Na pewno zaczęła się z oskarżenia prywatnego - w tym kraju nie ma nadgorliwców, którzy poświęcaliby swój cenny czas walcząc z obrazą jakiegokolwiek anonimowego "urzędu" i myślę, że chyba każdy tu jest tego świadom. Ta sytuacja z komorkiem bardzo przypomina mi sprawę z kwachem, jak mu różne osoby wytykały, że jest alkusem (co jest prawdą, ale ujawnili to dopiero po jego kadencjach) i za to byli ścigani. Tak samo jest i tu. Kaczor od początku sprawowania urzędu prezydenta był wprost niebotycznie dupiony w stopniu, który nawet mnie, jego antagonistę zdziwił, ale luz, skoro ma być tak samo z komorowskim - nie przeszkadza mi to. Niestety widzę, że wkradła się tu brzydka selekcja i cenzura, która jasno pokazuje, że jedni mogą sobie pozwolić na więcej od drugich, szkoda. Ażeby wesoło zakończyć ten post - kwasik chory na chorobę z filipin  ;)

Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #645 23 Maj, 2011, 16:00:03 »
Z tego co wiem sprawa zaczęła się od oskarżenia prywatnego.
Na pewno zaczęła się z oskarżenia prywatnego

Pani rzecznik ABW twierdzi inaczej, dlatego się czepiam.
Paczki z głów!

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #646 23 Maj, 2011, 16:02:25 »
Rozumiem. Po prostu nie wierzę w jej słowa  ;) ... albo istnieje jeszcze inna możliwość  :)
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2011, 16:43:59 wysłana przez Harbinger »
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #647 23 Maj, 2011, 16:03:26 »
w tym kraju nie ma nadgorliwców, którzy poświęcaliby swój cenny czas walcząc z obrazą jakiegokolwiek anonimowego "urzędu"
Kolo się sam zakapował? Bo nie kumam?
iestety widzę, że wkradła się tu brzydka selekcja i cenzura, która jasno pokazuje, że jedni mogą sobie pozwolić na więcej od drugich, szkoda.

Że niby się gdzie wkradła cenzura? Mówisz tu, w tym topiku?!

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #648 23 Maj, 2011, 16:09:26 »
Kolo się sam zakapował? Bo nie kumam?
Ew. istnieje możliwość, że sprawa została ścigana z urzędu wedle instrukcji prezydenta, który powiedział kto ma co robić. Za rządów PiS takie rzeczy by nie przeszły, gdyż z tego co widać, obecny prezydent ma dużo lepszą "interakcję" z rządem niż jego poprzednik.
Że niby się gdzie wkradła cenzura? Mówisz tu, w tym topiku?!
Oczywiście chodziło mi o obecną sytuację polityczną, a nie to zacne forum :)
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2011, 16:42:49 wysłana przez Harbinger »

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #649 23 Maj, 2011, 16:56:10 »
Wyczerpaliśmy temat?

To na temat, ale z innej beczki:

- że żona mojego kumpla i b. dobra znajoma - ma raka...
Paczki z głów!