Autor Wątek: Kącik humoru wujka purpla ;-) [jeden dowcip w poście!]  (Przeczytany 677745 razy)

Offline Turgon

• Gaduła
Purpleman, tutaj chodzi o pomylenie kabelków, a nie że wydawało mi się że pod mostem mam eclipse'a.

Wybielacz, aż tak źle ;D?
Ssiecie.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
E, to już nie jest śmieszne w takim razie...

E: ale z drugiej strony, żeby przez 3 lata nie skapnąć się, że gra się na pickupie gryfowym zamiast mostkowym... :D
« Ostatnia zmiana: 15 Sty, 2012, 01:05:04 wysłana przez purpleman »
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Pewnie Bulls Moshnah :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
dlatego ja mam 1 pikap
A wiesz chociaż jaki?
Nawet nie wie, że cały czas na neckowym gra :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Zadziwia mnie bezradność większości Polaków w tworzeniu dowcipów. 90% postów na kwejku to tłumaczenia z 9gag, 4chan, etc. Rozumiem, że tłumaczymy filmy, książki itd. ale żeby nie kreować własnego humoru? Zadziwiające.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Nie zadziwiające a żałosne.

Offline JC

• Prawie użytkownik
  • Coffee Anal
Pewna babcia, jak co sobotę, poszła nad jezioro karmić kaczki. Staruszka usiadła na pomoście i rzuca chlebek. Płynie pierwsza kaczuszka ale coś nie gra, kaczka śmierdzi w chuj, wysmarowana jest cała gównem. Babcia zszokowana mówi:"biedna kaczuszka kto Ci to zrobił". Wzięła chusteczkę, wytarła kaczkę i puściła dalej. Płynie druga kaczka, sytuacja się powtarza. Nadciąga trzecia kaczka również cała upierdolona, ale niestety babci zabrakło chusteczek. Stara nie wiedziała co zrobić, patrzy dookoła -  grupka żuli siedzi na plaży. Podbija do nich i pyta:
B: - Przepraszam najmocniej panowie. Macie może chusteczki albo papier toaletowy?
Ż: - NIE KURWA! A JAK CHCE CI SIĘ SRAĆ, TO TAM SĄ KACZKI!

BTW Purple jak tam moja kaczka? :)
Satanizm jest zajebisty! Sprzedam
It's only rock'n'roll but I like it

Offline sylkis

• Pr0
Zadziwia mnie bezradność większości Polaków w tworzeniu dowcipów. 90% postów na kwejku to tłumaczenia z 9gag, 4chan, etc. Rozumiem, że tłumaczymy filmy, książki itd. ale żeby nie kreować własnego humoru? Zadziwiające.
Jeden z wielu objawów tego, że od czasu przyjęcia katolicyzmu, łacińskiego alfabetu itp Polska jest tak rozerwana między wschodem i zachodem, że w efekcie w wielu aspektach nie mamy własnej tożsamości kulturowej. Odwieczne "na zachodzie inaczej, na zachodzie lepiej" -> trzeba wyplewić wszystkie objawy własnej tożsamości odróżniającej nas od nich*. Prekursorzy ofiar globalizacji.

*oczywiście tutaj w bardzo niesprawiedliwy sposób upraszczam i troszeczkę przekłamuję, ale ta tendencja daje się zauważyć.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Przychlast

• Pr0
Ja pierdole, Sylkis zarobił w tym momencie ignora.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Przychlast, podpowiedz jak to zrobić bo też mam taki zamiar.

Offline Przychlast

• Pr0
W swoim profilu musisz znaleźć opcję edytuj listę ignorowanych i tam dodać.

Offline Turgon

• Gaduła
Dziękuję Przychlast :)
Ssiecie.

Offline birthmark

• Gaduła
Nie wspominając już o jakości tych tłumaczeń i podpisywaniu się pod cudzymi pracami (bo się "przetłumaczyło").
Suto wędlin kładź na chleb

Offline Tolein

• Pr0
Biorąc pod uwagę wszystkich Stuhrów, Fronczewskich, MDMów, Laskowików, innych chujów mujów, całą masę żartów które są zupełnie unikalne dla naszej polskiej kultury i naszego społeczeństwa, lata wyśmiewania się z komunizmu i jego nonsensów, a przez ostatnie dwadzieścia lat z całej masy innych rzeczy, wszystkie Shreki i inne gówniane filmy animowane dla dzieci, które ubarwia się w polskiej lokalizacji humorem, tak by dorośli nie nudzili się przy projekcji - stwierdzam, że jesteś attention whore i pierdolisz byle pierdolić, bo mam skromną nadzieję, że coś tam w środku twej czaszki jeszcze się rusza, paruje i metabolizuje.

A fakt, że nasi młodsi koledzy mają intelekt rozwinięty na poziomie pelikana i nieudolnie powtarzają wszystkie debilizmy, których pewnie nawet do końca nie rozumieją, a co dopiero się łudzić, że dobrze przetłumaczą, raczej nie stanowi, że jesteśmy rozdarci między wschodem a zachodem i braknie nam tożsamości kulturowej.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline oz

• Pr0
nauczycielka prowadzi zajęcia, Jasio sobie siedzi w ławce i czymś się zajmuje. Siedzi, siedzi, nauczycielka gada swoje, nagle trach Jasiek strzelił dla rozrywki z plastikowego worka, nauczycielka wściekła się nie na żarty i wezwała ojca Jaśka.
-Pana syn to jakieś bydle, zajęć się nie da prowadzić bo strzela z worków.
Ojciec odpowiada: psze Pani, kiedyś jak dupcyłem kozę w oborze to jak strzelił workiem po cemencie to ino mi w rękach rogi zostały.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
- Mamo mamo Maciek siedzi w kiblu i bije konia
- i dobrze mu tak, po co tam wchodził.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Idzie ślepy obok sklepu rybnego.
- Cześć dziewczyny!
return to monke

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
I w ten sposób hodujemy sobie drugą po Rachecie "gwiazdeczkę" forum, która to nawet się nie obrazi za nasze uwagi, a powinna już dawno.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
I w ten sposób hodujemy sobie drugą po Rachecie "gwiazdeczkę" forum, która to nawet się nie obrazi za nasze uwagi, a powinna już dawno.

Żebyś Ty za takie komentarze nie został gwiazdką, chłopie. Po co ten hejt?  ???

/EOT.

Przychodzi baba z zezem rozbieżnym do lekarza a lekarz mówi:
- Co się pani tak rozgląda?
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Przychodzi baba z garbem do lekarza:
- Co się pani tak skrada?
return to monke

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Przychodzi baba z zezem rozbieżnym do lekarza:
- Panie doktorze, co ja mogę zaradzić?
- Prosze rozluźnić warkocz
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .