Ale, że co się nie zgadza?
Dziwne, a nawet ciekawe. Skoro nie ma obowiązku wypełniać pola lokalizacja to chyba jasne, że wpis "Cała Polska czyta dzieciom" nie jest podaniem lokalizacji do czego mam pełne prawo. Czy to się nie zgadza ze stanem faktycznym? Hmmm No może nie u każdego w domu, ale mam wrażenie, że są jeszcze rodzice, którzy czytają swoim pociechom na dobranoc.
Myślę, że zacytowany punkt regulaminu miałby sens gdybym był powiedzmy ze Szczecina i chichocząc pod nosem w ciemnym pokoju napisał, że z Katowic...
Może chodzi o wpis: "Z czarnej dupy ziomuś"? To chyba luźna dyskusja i nie można było inaczej odpowiedzieć na wpis "skond klykasz"... no bez jaj
Od kilkunastu wpisów i tak nikt nie pisze na temat więc wcinanie się z władzą w przypadku wpisu "świerzaka" to chyba lekka sodówa.
Z całym szacunkiem i przyjemnością będę się stosował do zaleceń administratorów tego forum jeśli to będzie logiczne, uzasadnione i konkretne.
Nie przeszliśmy na Ty. Nie znam i wiem, że już nie chcę. Nie musisz w taki sposób leczyć swoich kompleksów. Warto wydać kilka stówek na lekarza, albo poważnie porozmawiać z opiekunem prawnym...
Rozpierdoliłeś taki zajebisty temat. Ale przynajmniej wesoło na szałcie było.
Aha ja rozpierdoliłem
Nie chcesz mnie znać bo nazwałem cię ziomuś... Swoją drogą sporo to mówi o Tobie.
Brak kultury na początek