Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697276 razy)

Offline Icchok Lejb Perec

• Leśnik
  • Zbanowany
Mnie wkurwia, że nigdy nie jadłem pingwina. Jadłem już łabędzia, gołębia, gęś, kurę. Zjadłbym też petrela, ale są podobno jeszcze bardziej trudno dostępne niz pingwiny. Drób to drób. Jak czegoś nie mogę zjeść to się martwię lub wkurwiam.
Kto kupi u niemca ten pedał.

Offline Tolein

• Pr0
Mnie wkurwia, że nigdy nie jadłem pingwina.

+1

Spoiler
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Junia

• Gaduła
Wqrw na dziś!! ludzie ciągle traktują mnie jak przyjebaną blondynkę, która nie powinna myśleć, a już tym bardziej wypowiadać się publicznie.
Miłość, którą wstrzymujesz, jest bólem który nosisz...

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Ty wiesz że to może mieć jakiś związek z kolorem włosów?
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
hmm, nie znam sie na tym, ale moze autorytet tej dziedziny czyli Wuju Bat, sie wypowie:
czy jesli kobieta jest blondynka i jest stereotypowo traktowana, zmieni kolor wlosow, to sytuacja wyglada tak samo?
Czy jesli kobieta nie jest blondynka, a przefarbuje sie na blond, to cos zmienia?

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline wuj Bat

• Pr0
hmm, nie znam sie na tym, ale moze autorytet tej dziedziny czyli Wuju Bat, sie wypowie:
czy jesli kobieta jest blondynka i jest stereotypowo traktowana, zmieni kolor wlosow, to sytuacja wyglada tak samo?
Czy jesli kobieta nie jest blondynka, a przefarbuje sie na blond, to cos zmienia?

Teoria mówi, że:
- kolor włosów nie ma znaczenia ;)
- kto próbuje zrozumieć kobiety, ten może przypłacić to załamaniem i ogólnym zniechęceniem (podobno słowa prof. Kotarbińskiego, podobno geja ;)) (jestem o krok od tego)

Ale z kolei:
- praktika tieorju jebiot

:D
Paczki z głów!

Offline Junia

• Gaduła
Zauważyłam pewną prawidłowość, bez względu na to w jakim temacie się nie wypowiem, zawsze znajdzie się grupa ludzi, którzy wiedzą lepiej, nawet jeśli mam informacje dotyczące np. lutnictwa z pierwszej ręki, to oni i tak wiedzą lepiej, niż ludzie wykształceni w tym kierunku, to tylko jeden z wielu przykładów, mogłabym tak bez końca ;) ... a najciekawsze jest to, że zawsze są to osoby w przedziale wiekowym 18-21 lat ;) NO!! jak ja miałam 19 lat, to HO HO!! Bez kija nie podchodź, dlatego trochę to rozumiem. Druga strona jest taka, że odechciewa się pisać o czymkolwiek, nawet jeśli ma to jakąś wartość, związaną z ogólną tematyką forum, bo mam niemal pewność że kolejny post będzie super hiper autorytatywnym podważeniem wszelkich prawideł. Tyle ode mnie ;) Pzdr.
Miłość, którą wstrzymujesz, jest bólem który nosisz...

Offline wuj Bat

• Pr0
W tym wieku ma się jeszcze małego, a myśli się, że dużego. Do czasu spotkania pierwszej doświadczonej dziewczyny! ;)

Nie ma co się przejmować, przedział wiekowy +25 czyta chętnie.
Paczki z głów!

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Wręcz z rozkoszą :)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline wuj Bat

• Pr0
Wręcz z rozkoszą :)

Mówię głównie o poza Off Topie ;)
Paczki z głów!

Offline maarioo

• Pr0
łotewa.

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
Juniu, forum polega m.in na wymianie i prezentowaniu opinii, jeśli Ty nie będziesz nikomu narzucać swoich, inni nie będą ich krytykować :)

btw. mam 19 lat i małego :D
do widzenia.

• Leśnik
  • Zbanowany
A mnie baby tak wkurwiają, że zostałbym pedałem gdyby to nie było takie obrzyliwe. Błe.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Co to kurwa za kraj jest...
Kraj, sraj. Wszędzie tak jest. Wgoogluj sobie "liberal arts degree".

Do mojej uczelni ten artykuł się nie odnosi, więc mnie to ani ziębi ani grzeje.

Offline wuj Bat

• Pr0
MrJ: mam coś dla Ciebie:
Paczki z głów!

Offline maślak

• Pr0
    • lowtide
To, że po 10 tygodniach (piątek) odebrałem wreszcie mojego ukochanego Fendmessa, a dopiero dziś mam możliwość przetestowania.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
To, że po 10 tygodniach (piątek) odebrałem wreszcie mojego ukochanego Fendmessa, a dopiero dziś mam możliwość przetestowania.
meen, ja na swojego czekałem ponad 3 miechy i dostałem go dokładnie na dzień przed koncertem (do tego 1szym) ;) czekam(y) na NAD :)
do widzenia.

Offline maślak

• Pr0
    • lowtide
NAD budziet w niedługim czasie.

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
W sumie miałem w tym temacie nic nie pisać, bo moje problemy i wkurwy staram się szybko niwelować, gdyż ogólnie twierdzę, że jakby chujowo nie było, to i tak jest pięknie, ale jednak to zrobię.
Wkurwia mnie niemożebnie fakt, że tak zdolni grajkowie, przy których czuję się bardzo mały, jak np. Purpel i Leon grają po chałupach, sprzęt sprzedają, zamiast się wybijać i przeć do przodu. Jestem zadeklarowanym fanem gry obydwu osobników (a i paru innych) i wkurwia mnie, że jeszcze ich w TV nie pokazują.
Ściskam.

P.S. W pisaniu tego typu wypowiedzi nie mam żadnego interesu, ani materialnego, ani duchowego. Pragnąłem na konkretnych przykładach opisać zjawisko, które mnie irytuje do granic możliwości.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Martens, zaloz fundacje, nie wiem czy uda sie chlopakow w TV pokazac, ale byc moze nie beda musieli gratow sprzedawac ;)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Uchhh ale się milusio zrobiło ;) Mnie już nic w życiu nie wkurwia. Jestem oceanem spokoju i pielęgnuję pieczołowicie swoje Zen. Niczym samuraj drzewko bonsai :)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

• Leśnik
  • Zbanowany
Uchhh ale się milusio zrobiło ;) Mnie już nic w życiu nie wkurwia. Jestem oceanem spokoju i pielęgnuję pieczołowicie swoje Zen. Niczym samuraj drzewko bonsai :)
Gdybym był samurajem to bym się wkurwił i wydymałbym drzewko bonsai.

Offline sei.tahn

• Gaduła
Uch.
A mnie baby tak wkurwiają, że zostałbym pedałem gdyby to nie było takie obrzyliwe. Błe.
+6,5