Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697272 razy)

Offline Tolein

• Pr0
Lord, zapomniałeś chyba o czymś...

- - -

I jestem z Mondem, podzielam jego zdanie w 100%.
Jak jesteś pierdolonym mizantropem stary, to nie wiem czego tu szukasz. Spieprzaj na pustynię, zostań beduinem i codziennie z rana se nuć Exile do śniadania.
Tyle mam do powiedzenia.
:-*

Chyba że to taki ambitny dowcip na poziomie, to sorry bracie, witamy w Loży Szyderców. ;)
« Ostatnia zmiana: 23 Mar, 2010, 13:37:09 wysłana przez Tolein »
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
To mnie dziś wkurwiło:

Tępy amerykański burak.  :evil:
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
mnie to zasmuciło :'( hammondy to jest mój mega gas...
ore ore na traktore

Offline maarioo

• Pr0
komentarz pod video mnie rozbawił :
" i would like to grab my fucking mallet and do the same to your fucking teeth
you fucking retard stupid piece of shit
fucking pile of shit
dumbass
BASTARD
i hate your motherfuckin ass if i find you in the street i fucking rool over your fuckin ass MOTHERFUCKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

:D

Offline Wachu

• Prawie użytkownik
troche rzeczy mnie wkurwia,ale nie to raczej nie na forum jakie.

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
wkurwia mnie to, że ludzie okrutnie walą w chuja. Standardowy przykład:
http://allegro.pl/item973514671_fender_stratocaster_unikat_vintage_lata70_japan.html
może Fender, może nie, niby wszystko cacy.
Ale:
http://www.allegro.pl/item953676701_cimar_lata_70te_niebywala_gratka.html
tą aukcję wygrał muzyk21 (bez problemu można dojść po komentarzach :)). A na aukcji jest jak byk, że jest to Cimar, na dodatek ze zwichrowanym gryfem.

Pozwoliłem sobie zatem napisać do elka200. W odpowiedzi dostałem standardowo stek obelg + milusiego maila od muzyk21 :D To się nazywa rodzinna współpraca.
Ale żeby było zgodnie z tematem - wkurwia mnie to, że ludzie potrafią tak kłamać "w żywy monitor", nawet jak przedstawi im się konkretne i rzeczowe dowody...

Offline yapcok

• Użytkownik
  • zło jak huj
na pigmeju był podobny topic odnośnie ibaneza pg - gość twierdził, że oryginał, a stado "baranów, którzy się nie znają i są ignorantami" udowadniali mu że tak nie jest :D

Offline davqoniu

• Gaduła
Ja nawet zostałem poinformowany o tym, że sprzedawca ma zamiar skontaktować się ze swoją kancelarią prawną za naruszenie jego dóbr osobistych xd

Offline Icchok Lejb Perec

• Leśnik
  • Zbanowany
Czy żona należy do dóbr osobistych?
Kto kupi u niemca ten pedał.

Offline davqoniu

• Gaduła
żony to ja mu nie ruszałem.

Offline maarioo

• Pr0
nie no, dzisiaj to już chuj mnie co najmniej strzela!
od nie pamiętam już kiedy, dzień w dzień zasiadam z gitarą i.... kurwa nic! nie potrafię wymyślić żadnego riffu, melodyjki, motywu który by mi pasował, bądź podobał.
swego czasu co 2-4 tygodnie wychodził ze mnie cały numer, a teraz kurwa jajco. siedzę, myślę, staram się wyobrazić numer, riff, cokolwiek i nic do mnie nie przychodzi.
na moment teraźniejszy jestem już kurewsko zdesperowany i mam ochotę jebnąć gitarą w okno, a poda spalić, zakopać w rzece i krzyczeć "kurwa!" z głową uniesioną ku niebu, rwąc z siebie wszystkie szaty i w sumie z innych też.

Wy też tak miewacie? jeśli tak, to czy macie jakieś sposoby na radzenie sobie na taki 'brak weny'?
ja tymczasem idę się teoretycznie okaleczyć i strzelić sobie w płuco, bo ta gitara na mnie łypie z boku i wręcz słyszę jej chichot...
« Ostatnia zmiana: 02 Kwi, 2010, 15:07:02 wysłana przez maarioo »

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Odłóż wiosło na parę dni, innej opcji nie widzę. Chyba, ze bardziej radykalnie, dołóż do tego nie słuchanie muzyki.

Parę dni i się wyleczysz ;D
007

Offline Frantic

• Pr0
Mi jak nic nie wychodzi to odstawiam gitarę na parę dni, zazwyczaj wtedy nie mam też ochoty na słuchanie muzyki której słucham codziennie (czyt. metal) i oglądam Vive i teledyski Beyonce :D Dobre też jest dla mnie iść na disco, żeby odkryć nagle, że to wszystko jest chuja warte i muszę iść na koncert. Często po tym szukam nowych płyt i inspiracji i  wszystko wraca do normy. PS. nie gniewaj się na gitarę, jej też jest przykro.

Offline wuj Bat

• Pr0
Nic dodać, nić ująć - nawet dymanko czasem też może się przejeść! Mała odstawka, nieraz i 2 tygodnie - i luzik. Wena to nie kurwa na zawołanie! Musi być wypoczęta, dopieszczona - to sama do Ciebie przyjdzie!
Paczki z głów!

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Wena to nie kurwa na zawołanie!

O tak, ma romantyczne usposobienie :D
007

Offline maarioo

• Pr0
dziękuję za podpowiedzi Panowie.
wygląda na to, że pozostaje mi tylko i wyłącznie się do nich zastosować.
o ile z gitarą nie będzie problemu, to z samym nie słuchaniem określonej muzyki może być ciężko... :)

Frantic - ta suka wcale nie sprawia wrażenia smutnej. wesoło lśni w blasku słońca, przerwie sobie na wejściu od czasu do czasu i ogólnie za każdym razem jakby woła "dawaj, weź mnie, będzie zajebiście", a jak już ją biorę, to czar pryska i czuję się, jakby ktoś zrobił mnie od tyłu.  

Wuju - nie jestem tak doświadczony jak Ty, ale co do tego dymania, to spotkałem się z czymś takim tylko w wypadku kobiet hehe

Offline Junia

• Gaduła
nie no, dzisiaj to już chuj mnie co najmniej strzela!
od nie pamiętam już kiedy, dzień w dzień zasiadam z gitarą i.... kurwa nic! nie potrafię wymyślić żadnego riffu, melodyjki, motywu który by mi pasował, bądź podobał.
swego czasu co 2-4 tygodnie wychodził ze mnie cały numer, a teraz kurwa jajco. siedzę, myślę, staram się wyobrazić numer, riff, cokolwiek i nic do mnie nie przychodzi.
na moment teraźniejszy jestem już kurewsko zdesperowany i mam ochotę jebnąć gitarą w okno, a poda spalić, zakopać w rzece i krzyczeć "kurwa!" z głową uniesioną ku niebu, rwąc z siebie wszystkie szaty i w sumie z innych też.

Wy też tak miewacie? jeśli tak, to czy macie jakieś sposoby na radzenie sobie na taki 'brak weny'?
ja tymczasem idę się teoretycznie okaleczyć i strzelić sobie w płuco, bo ta gitara na mnie łypie z boku i wręcz słyszę jej chichot...

ja w zasadzie robię tylko jedną rzecz kiedy nie ma weny, słucham muzyki, której normalnie nie słucham, jakieś Blue Cafe czy inne Emiliany Torrini, i dziwna rzecz, bo przeważnie znajduję inspirację, niekoniecznie musi to być mega super hiper turbo amerykański riff, ale jakaś zagrywka, która świetnie pasuje jako intro, która może być zaczątkiem jakiejś większej całości, może to być coś mega melancholijnego, a potem to już jakoś samo leci, sprawdź może Ci podejdzie mój sposób ;) 

...ale... żeby było coś w temacie, to mnie wqrwia jedna rzecz na tym forum, że każdy jeden Topic kończy się Off Top'em, obojętne, możesz założyć Topic o "dupie Marynie" i za chwile zaczyna się, a bo głupio napisałeś, a bo to nie jest o dupie, a bo dupa weź go i tak, w kółko.
Wqrwia mnie jak traktują mnie w urzędach starsze Panie urzędniczki rodem z PRL-u, i jestem strasznie wqrwiona na siebie za to co zrobiłam swojej gitarze, ale w zasadzie już się uspokajam, bo wiosło naprawione. Jak coś mnie wqrwi to napisze.
Miłość, którą wstrzymujesz, jest bólem który nosisz...

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
ja jak nie mogę nic wymyślić to albo po prostu ćwiczę albo przeglądam stare riffy których nigdzie nie wykorzystałem. zwykle okazuje się że są słabe, ale jak się ich osłucham trochę to wymyślam jak je poprawić a dalej to już z górki :)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
A mnie od zawsze wkurwiały niemiłosiernie recenzje gitar w gazetach specjalistycznych. No, żesz kurwa ich mać! Pół biedy anglosaskie, ale te w "naszych" sprawiają, że chcę upokarzać nieletnie sieroty. Najpierw, na 5 kolumn jakiś ułomny, upośledzony literacko 19-latek rozpisuje się knajacką para-polszczyzną, że gitara ma binding (albo nie ma) i dwa humbuckery (albo 3, albo 8, albo single) i że klucze, których jest 6 chodzą łatwo, ale jakby nie... Doda też, ze jest zielona, albo chujosina, a obok, na całą stronę jest gigantyczne zdjęcie jakiegoś jebanego Corta. WIDZĘ GO CHUJU! Nie musisz jebać tej bezsensownej wierszówki. Widzę go, kurwa głośno i wyraźnie! Daj lepiej w to miejsce fotę z wakacji w Tunezji ze swoją brzydką, głupią, nudną babą. Będzie bardziej interesująco. Ryli.

Potem jest konstruktywna uwaga, ze gitara jest "bardzo ciężka" (4,5 kg), albo "zabawnie lekka" (4,1kg). No, jak ci tak cwelu ciężko, to się zapisz na zginanie origami z kalki technicznej, byleś tylko nie wypowiadał się w periodykach specjalistycznych. Chyba, ze jesteś karłem, albo ci starzy mało wapnia do komory zabaw zsypywali.

A na koniec, po bełkotliwym opisie podpięcia tego gówna do soundblastera okazuje się, że gitara jest "półprofesjonalna". Czyli, kurwa jaka? Krzysztof Penderecki gdy mnie z nią zobaczy każe mi wypierdalać, czy też uśmiechnie się dobrotliwie wskazując batutą miejsce za drugim pulpitem altówek? Pan młody wyjebie mi z grzywy na weselu? A może chodzi o to, że mogę śmiało zastępować Petrucci'ego, tylko nie wolno mi brać kasy za gigi w drimtjeter?
« Ostatnia zmiana: 05 Kwi, 2010, 05:19:36 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline Crank

• Gaduła
  • 7
    • Made Of Hate - Facebook
Najpierw, na 5 kolumn jakiś ułomny, upośledzony literacko 19-latek rozpisuje się knajacką para-polszczyzną, że gitara ma binding (albo nie ma) i dwa humbuckery (albo 3, albo 8, albo single) i że klucze, których jest 6 chodzą łatwo, ale jakby nie... Doda też, ze jest zielona, albo chujosina, a obok, na całą stronę jest gigantyczne zdjęcie jakiegoś jebanego Corta. WIDZĘ GO CHUJU! Nie musisz jebać tej bezsensownej wierszówki. Widzę go, kurwa głośno i wyraźnie!

Potem jest konstruktywna uwaga, ze gitara jest "bardzo ciężka" (4,5 kg), albo "zabawnie lekka" (4,1kg)

A na koniec, po bełkotliwym opisie podpięcia tego gówna do soundblastera okazuje się, że gitara jest "półprofesjonalna". Czyli, kurwa jaka? Krzysztof Penderecki gdy mnie z nią zobaczy każe mi wypierdalać, czy też uśmiechnie się dobrotliwie wskazując batutą miejsce za drugim pulpitem altówek??
( Obraz usunięty.)

hahahhaah mistrz!!! Pozostaje jedynie się zgodzić :D
made of hate

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Hahah nie mam nic do napisania w tym temacie, ale chciałem Ci tylko powiedzieć wróbelku, że po przeczytaniu Twojego posta poplułem kawą monitor :)

Offline Junia

• Gaduła
Wqrwia mnie kiedy ludzie traktują mnie jak niedorozwinięta blondykę która powinna tylko spełniać proste czynności, jak mycie garów, gotowanie, sprzątanie, rodzenie dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRWAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Miłość, którą wstrzymujesz, jest bólem który nosisz...

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
To wcale nie są takie proste czynności. Rispekt!  ;D

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Yep Junia. Rispekt! :D
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline wuj Bat

• Pr0
Junia - ludzie, czy ludź? ;) To jest takie zapętlenie - siedzi się w dzieciakach, to i wszyscy cię(nie tylko Ciebie personalnie) z nimi widzą i kojarzą. To jak np. siedzieć w kółko z młodymi dupami, to choćby nie wiem jak Cię one olewały - wszyscy będą myśleć, żeś ogier :D

Najgorzej jak człowiek, niezależnie czy in plus, czy in minus, zaczyna sam wierzyć w to swoje wdrukowane miejsce na świecie, więc keep tryin'!

ED:
A wkurwia mnie, że przypomniał mi się zespół, który wkurwiał mnie w "młodości" ;) i sprawdzam - a oni dalej żyją!!! :D
Love/Hate

http://www.lovehate.com/
http://www.myspace.com/lovehate13666
« Ostatnia zmiana: 06 Kwi, 2010, 14:08:15 wysłana przez wuj Batman »
Paczki z głów!