Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697457 razy)

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Wąs i kapelusz
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline Frantic

• Pr0
Wkurwia mnie, że ludzie w temacie "Co Was w życiu najbardziej wkurwia?" piszą żeby nie pisać o wkurwiających nas gatunkach muzycznych. Przecież o to chodzi w tym temacie nie?

Offline birthmark

• Gaduła
No w sumie, zamuliłem ;)
Suto wędlin kładź na chleb

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Mnie wkurwiają "Znajomi" którzy mnie w chuja na kasie przycinają ostatnio :(
Chujowo, bo miałem ich naprawde za dobrych kumpli
Wkurwia mnie to ze nie mam kasy na TriAmpa od Bloo :/ bo mam na tego wzmaka GAS przeokrutny
B ( o ) ( o ) B S

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
g-zs widzę że mamy podobny problem. Co bardziej wkurwia - ja przez to też wiszę innym kasę :/
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
jebane skurwysyny, odłączyli gaz w całym bloku (3 klatki po 7 mieszkań), bo prokurator stwierdził, że istnieje zagrożenie jakieśtamchujwiejak ie związane z kominami :| Nikt nie poinformował, że następuje odłączenie, info dostaliśmy od sąsiada który ma wtyki w gazowni i mu donieśli. Termin naprawy: do 15ego Marca.
I to mnie obecnie niemożebnie wkurwia.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Wkurwia mnie, że od 1.5 roku co sesję zastanawiam się, kiedy wreszcie wywalą mnie z tej budy. :evil:

Zamieniam jedne niezaliczenia na inne, zawsze na tyle, żeby ledwo się utrzymać.

Oszaleć można.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
to i ja cos o sesji. Wkurwia mnie to że postanowiłem olać ją w tym roku, ale dostałem bardzo dobrą ocene z pierwszego egzaminu i teraz na 2 dni przed kolejnym zaczałem sie uczyć żeby jednak nie zjebać :/
Podsumowujac, wkurwia mnie moje lenistwo
B ( o ) ( o ) B S

Offline Tolein

• Pr0
sugerujesz że w innym wypadku zacząłbyś się uczyć wcześniej niż 2 dni wcześniej? ;)

Mnie wkurwiają wyniki starań - 3 pkt / 140 mi zabrakło z chemii, 1,5 pkt / 80 z analizy... tak, takie wyniki lubię...
A teraz zdaję "cały pakiet" w 2 term. Nice! ;)
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
sugerujesz że w innym wypadku zacząłbyś się uczyć wcześniej niż 2 dni wcześniej? ;)

Pewnie tak, bo wczoraj szedłem po wpis i sie dowiedziałem że dostalem 5 :P

No chuj tam, i tak zalicze ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Tolein

• Pr0
W moim indexie taka ocena w ogóle nie ma prawa bytu.
Godzinkę temu dostałem 3 z chemii budowlanej i jestem niemożebnie, do granic wręcz wkurwiony i to chyba odpowiednie miejsce żeby to wyrazić, wykrzyczeć całemu światu:
Spoiler
??? :-\

Offline birthmark

• Gaduła
A co, miałeś nadzieję że nie zaliczysz? :)

Offline Tolein

• Pr0
Wiem, jestem niewdzięcznym sukinsynem, ale na prawdę liczyłem na 4, albo chociaż na 3.5.
W domu robiłem testy, to miałem po 80%, a w końcu dostałem 60%... : / Chujowe pytania, ot co.
Ale sesja to też czas cudów, więc kumpel który poszedł wczoraj wieczór na Avatara w 3D, dostał równo 57pkt (ja dostałem 63 czy 61), czyli akurat zaliczenie. :D

Wkurwia mnie też, że zamiast rozpracowywać egzamin z calculusa czytam temat Wuja (czytałem, teraz calculus)

Edek: nie, to co mnie tak na prawdę wkurwia, to to, że dostałem trójkę, a teraz na parę lat zostanie mi we łbie pierdolony etryngit, pierdolona tiksotropia, pierdolona reguła faz gibbsa oraz wiele innych pierdolonych, nikomu do niczego nie potrzebnych gówien... (liczę tylko po cichu na to, że na drugim sem jak będą materiały budowlane to mi się to do czegoś przyda)
« Ostatnia zmiana: 05 Lut, 2010, 17:59:05 wysłana przez Tolein »

Offline birthmark

• Gaduła
Raczej będzie tak, że jeżeli będą ci potrzebne, to za chuja ich sobie nie przypomnisz. Ale jeżeli zapamiętasz, to może kiedyś do krzyżówek ci się to przyda. :p

Wkurwia mnie że pół roku nastawiałem sie na granie w nowym składzie, ogarniałem kawałki w domu, a jak przyszedłem na próbę to bębniarz rozpierdala całą akcję i prawdopodobnie z całego grania będzie jeden wielki kutas.

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
lepszy kutas niż nic :P

Wkurwia mnie to, że tak ciężko mi się wziąć do roboty... Ale chyba nie jestem odosobniony :P

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
mnie w sumie nic nie wkurwia, bo:
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Oż jakie to piękne :D
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Mnie wkurwia Bacio. Jego asertywność na moje prośby o wypicie wódki. Wkurwia mnie niemożebnie. I pewnie nie pójdzie ze mną na koncert 4, płaskich dziewczyn, za 4PLN za wszystkie :D
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline wuj Bat

• Pr0
Wierzby szumią, że Twe pragnienie może zostać zaspokojone w ciągu najbliższego tygodnia!
Paczki z głów!

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
mnie wkurwia to ze dostałem piłką do hokeja w oko, mam je spuchnięte i ledwo na nie widzę

Offline wuj Bat

• Pr0
mnie wkurwia to ze dostałem piłką do hokeja w oko, mam je spuchnięte i ledwo na nie widzę

dostałeś fajną piłkę i narzekasz ;) Ledwo widzisz, bo darowanej piłce się nie zagląda ( ;) ::) :D)
Paczki z głów!

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!

dostałeś fajną piłkę i narzekasz ;) Ledwo widzisz, bo darowanej piłce się nie zagląda ( ;) ::) :D)
:D rozjebales mnie totalnie :P

Offline wuj Bat

• Pr0
do usług!
Paczki z głów!

Offline yapcok

• Użytkownik
  • zło jak huj
już pisałem, że wkurwia mnie czekanie na delaya, którego kupiłem na alledrogo, ale bardziej wkurwia mnie sprzedający, gość wciska ciemnotę od 30 dni, że wysłał, ma potwierdzeni itd... ale nie może wysłać potwierdzenia bo mu net szwankuje, byłem cierpliwy do dzisiaj, trza było postraszyć policją i mam deklarację zwrotu pieniędzy, po huj to ludzi zwodzić i wkurwiać

uprzedzając pytanie czemu tak długo, ot cierpliwy jestem i czasu nie miałem żeby się tym zająć, a teraz mam chwilkę i nie popuszczę, jak jest ktoś z TYCH i mógłby ogień podłożyć pod drzwi tego ciula to się chwalić  :headbang:

pierwsza taka akcja na alledrogo  :evil:

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
No i kolejny roztańczony debil wyruchał ładny kawałek prosto w dupę. Chyba się jednak zapiszę do KKK, do twarzy mi w białym. Dziś, skacząc po stacjach w samochodzie, usłyszałem ten kawałek w radio dla przygłupów, czyli rmfmaxx i mi serce stanęło. Same, kurwa, przykrości ostatnio.