Boszzz napisz cokolwiek... jeden niedoczyta, drugi przekręci, trzeci sobie dopowie. Tak, specjalnie kupuję przez allegro, żeby jebać negatywami. Szkoda tylko, że na forum tak nie można. Zadowoleni?
Jest tak samo Jarku Prezesie jak z rezerwacją noclegów na montażach - jak zrobisz to przez booking to możesz wystawić opinię, którą ktoś może przeczytać. Rezerwując przez stronę ho(s)telu chuja możesz. Więc klienci z bookinga są traktowani lepiej - tak, sami nasi gospodarze to przyznawali i nawet się z tym nie kryli specjalnie. I tak, odczuliśmy to sami kilka razy na własnych dupach.
Tamtą sprawę z negatywem opisywałem w innym temacie - sklep spierdolił po całości. Coś co powinno zająć godzinę (a co robiłem sam w kilka minut jak pracowałem w handlu) trwało 6 dni i to tylko dlatego, że interweniowałem (haha, co za określenie
) w centrali.
To co, pozytyw za to bo wszystko było okej? Nie, sorry bardzo, ja za takie coś dostałbym piętrowego zjeba. Zwłaszcza że z poprzednimi zakupami w tym sklepie (nie taniestruny, żeby nie było) też były jaja.
Komenta wystawiłem z rana, ledwo minęła 10 jak zaczynają pracować a miałem telefon. Rozmówca sam z siebie mnie przeprosił, sam z siebie dał w ramach rekompensaty zniżkę (na piśmie) i gratis (doszedł następnego dnia rano). Bo się nagle przejęli? Bo nagle dało się zrobić wszystko od ręki?
Nie prosiłem się o to, ale jednocześnie oduczyłem się odmawiać takich rzeczy. Bo tak - zjebaliście sprawę to teraz się tłumaczcie. I tyle w temacie. A wy sobie możecie dalej dorabiać teorie, jakby dorośli faceci nie mieli wieczorem lepszych zajęć