Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1693286 razy)

Offline Algiz

• Gaduła

Takie bezczelne kurwy zawsze marnie kończą, a dodatkowo po złości im źle pętęlkę zaciskają, żeby na szubienicy dłużej powierzgali. Tik-tak-tik-tak ;)

Nie w Rosji , tam żyją do śmierci i mauzolea im się stawia , a konkurencji nie mają bo wcześniej o to zadbali .

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Baryłka po czterdzieści baksów i spada. Jak się sowieciarze pokapują, że nie ma już nawet na wódkę i kartoszki, to tego fiutka wyda rozszalałemu tłumowi jego osobista ochrona. Po cichu liczę na wiele ofiar tzw. "Przewrotu na Placu Czerwonym" :D

Offline Algiz

• Gaduła
Ludzie w Rosji są  tchórzliwi i zawsze głosują na obecną władzę , nauczeni że może być gorzej , więc niech będzie jak jest bo przyjdzie gorszy, Tak jak w przypadku Stalina trzeba będzie poczekać aż udaru dostanie albo inny szlak go trafi , tylko Putin słoniny nie wpierdala stać go na zdrowe życie więc szanse marne :(

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Bądź dobrej myśli. Herbata z polonem działa cuda. Któryś w końcu się tam wkurwi, że mu biznes nie idzie ;)

Offline Badyl81

• Prawie użytkownik
  • Octy chlory
Wczoraj oglądałem dokument, że Stalinowi mógł ktoś pomóc zejść. Było kilku chętnych na przejęcie władzy :)

Ale na końcu doszli do wniosku, że sam wykitował ;P

Offline selfslave

• Gaduła
.....

A z tym Putinem to chyba też trochę inaczej niż się to w proeuropejskich mediach przedstawia ;)

Az mnie ciekawość zżera, tzn jak inaczej ?
Mało się wspomina o umowach, które mieli z Ukrainą, o tym, że Rosja miała na tych terenach istotne bazy militarne, fabryki broni itp.
Więc to nie do końca tak wygląda jak przedstawiają to w "tefałenach", że Putinowi odjebało i napadł Ukrainę bez powodu, bo ma przerost ego. Czy nawet tłumaczenie oficjalne, że chodzi mieszkających na Ukrainie rosjan (których rzeczywiście jest tam większość, bo większość ukraińców wytłukł Stalin), bo ciężko uwierzyć, aby Putin się tak bardzo nimi przejmował ;)
Jak się rozmawia z ogarniętymi ukraińcami to oni znają prawdziwe przyczyny konfliktu i chodzi właśnie o te istotne tereny, gdzie stacjonuje rosyjskie wojsko i fabryki broni. Tylko Ukrainie też nie na rękę, żeby o tym wspominać, bo przecież zerwali te umowy, a to tworzy już trochę inny klimat konfliktu.

Offline Algiz

• Gaduła
Polon się nada,Marię Curię uczynił przezroczystą zanim umarła . A już sama nazwa Polon ma dodatkowy wydźwięk, to by go zabolało .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Co do Krymu to był Tatarski. Car czy tam Ruskie go przywłaszczyli, wygnali Tatarów i sprowadzili swoich, później chuj wie dlaczego, oddali to Ukrainie. Gdyby chodziło o umowy to Rusek na pewno głosno by o tym krzyczał. Chodzi więc zapewne o coś jeszcze, byc może właśnie o to ze słabnący rubel i gospodarka przez m.in. niską cene ropy odjebałoby tim Putin Miedwiediew od władzy. A z drugiej strony nie mam wcale pewności ze ten ktory przyjdzie po nim nie bedzie jeszcze bardziej pierdolniety i zdeterminowany by rządzić siłą. Dzisiaj wyczytałem ze ludnośc rosyjska bardziej  od wojny boi sie nędzy. Jest może więc swiatełko nadziei ale to nie naród tam decyduje ... niestety. I tam chyba bardziej sprawdza sie powiedzenie ze Naród wspaniały jeno ludzie-rządzący to istne kurwy.
Wracając do umów Ukrainy z Ruskimi to gdyby to był faktyczny powód to ruskie bardzo łatwo i bez pokazywania pazurów mogli zmusić Ukraine do uległości i wywiązywania sie z umów.
Nie potrzebne byłyby ukrywanie sie pod płaszczykiem wolnościowców itp.

Offline Algiz

• Gaduła
To chyba Chruszczow jak był najebany podarowała Krym Ukrainie . Putin już od kilku lat mówił że Ukraina jest historyczną częścią Rosji
 i nie pozwoli żeby stacjonowały tam wrogie wojska NATO więc na wstępie odebrał Krym. A Chanat Krymski to chyba Katarzyna rozjebawszy .
« Ostatnia zmiana: 21 Sie, 2015, 13:42:27 wysłana przez Algiz »

Offline selfslave

• Gaduła
(...)Gdyby chodziło o umowy to Rusek na pewno głosno by o tym krzyczał. Chodzi więc zapewne o coś jeszcze, byc może właśnie o to ze słabnący rubel i gospodarka przez m.in. niską cene ropy odjebałoby tim Putin Miedwiediew od władzy.(...)Wracając do umów Ukrainy z Ruskimi to gdyby to był faktyczny powód to ruskie bardzo łatwo i bez pokazywania pazurów mogli zmusić Ukraine do uległości i wywiązywania sie z umów.
Nie potrzebne byłyby ukrywanie sie pod płaszczykiem wolnościowców itp.
Nie do końca tak mogliby krzyczeć. Mieli umowę, że m.in. wojsko tutaj stacjonuje jeszcze ileś lat, a za to Ukraina ma od Rosji pieniążki. Zerwali umowę to pieniążków nie ma, a raczej im ich nie zwrócili, ale Rosji nie dało to żadnego prawa do konfliktu zbrojnego, aby chcieli o tym głośno mówić. A nie chcieli też nagle usunąć się z tych baz, bo to jakiś bardzo strategiczny punkt. Więc jest pretekst, że "naszych biją" ;) No i jeszcze jest oczywiście kwestia pokazania słabości Europie, że Europa wchodzi do Ukrainy i odwrotnie, a Rosja nagle się usuwa ze swoimi wojskami, fabrykami itp, gdzie jako mocarstwo średnio mogą sobie na to pozwolić, bo później zacznie się tak z różnych stron sypać.
Ale masz rację, że zapewne chodzi o coś jeszcze, bo pewnie o wielu kwestiach nie wiemy.

Orange

• Gość
5 w kwestii mojego telefona nic się nie zmieniło. ..

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Pogoda w gorach. No jebana 10 razy dziennie sie zmienia. Pol garderoby trzeba miec ze soba...
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Umowy mieli do 2030, w ramach tych baz, w okolicy Krymu stacjonowała spora część rosyjskiej floty między innymi. A Rosjanie mają jeszcze z czasów imperialnych kompleks dostępu do morza. I to spory.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Pogoda w gorach. No jebana 10 razy dziennie sie zmienia. Pol garderoby trzeba miec ze soba...
I do plaży tak daleko!

Orange

• Gość
W innym temacie cieszyłem się ze ktoś wymyślił haki żeby konwertować singlespeeda do hamulców tarczowymi. Co z tego, jak zaprojektowane są do zamontowania OD WEWNĘTRZNEJ STRONY WIDELCA. No kurwa teraz to już na pewno nie upchnac tam koła z szosową piastą.

Mój telefon dale tylko 3g. Jak żyć.

Offline Amal_68

• Pr0
Mój telefon dale tylko 3g. Jak żyć.

Stary ja od lipca do 5 września jadę na EDGE. O dziwo forum jakoś szybko się wbija :)
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Stary ja od lipca do 5 września jadę na EDGE.

Pękły ci struny A i B czy postanowiłeś zostać awangardowym basistą? :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Amal_68

• Pr0
Nawet śmiechłem :)

Po prostu lubię życie na krawędzi ;)
« Ostatnia zmiana: 23 Sie, 2015, 21:51:24 wysłana przez Amal_68 »

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
Youtube gaming tez Wam tak chujowo chodzi?
i always go full retard

Offline inches666

• Gaduła
  • Uczulenie na 4/4
A co to za gra ten youtube?
www.soundcloud.com/inches666
Ha Ha Ha Ha
Ce dur A mol

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Miałem kiedyś taniego Washburna. N1. Kupiłem sobie go, by nie wozić na próby w LO Gibona, to żebym miał tanią gitarę, której mi nie szkoda. Zajebista była, spoko wykonana, grała też nawet ok. I splita jeszcze miała. No wyjebana. Ale nie wiem czemu zachciało mi się ją sprzedać, hajsu było mało czy coś. No mniejsza. Trochę powisiała na allegro, poszła na licytację. Znalazł się chętny. Truł dupę, truł, ale w końcu powiedział, że po nią przyjedzie. Umówiliśmy się na niedzielę, godzina 11:00. Luz, wstanę o 10, umyję się, ogarnę pokój.

Jakież było moje zdziwienie, jak ten chuj przyjechał praktycznie równo z moim budzikiem. "No bo jakoś tak wyszło" usłyszałem. Gość przyjechał samochodem z Dąbrowy, co ode mnie oddalona jest jakieś godzinę drogi, pewnie nawet nie. Kurwa. Ale nic, w te pędy ogarniam siebie, ojciec coś pomaga. Synek coś tam pooglądał, poplumkał (bo to dla niego było). I nagle mi tatuś kurwa wyjebuje  z ceną minimalną aukcji i bez negocjacji, bo chuj "bo allegro tak działa".

Nie wiem czemu nie kazałem mu wypierdalać w podskokach za tą ogromną bezczelność, bo nie dość, że nie przyjeżdża na umówioną godzinę, tylko wręcz mnie budzi, to jeszcze zaczyna mi pierdolić o regułach allegro (gość miał chyba ze dwa, albo trzy punkty tam) i że kurwa on nie przyjechał bulić hajsu za ile była na "kup teraz" i dla niego cena to jest ta minimalna. Pizda z ryja taka, że mnie na samą myśl teraz chuj strzela, cwaniactwo widać od razu.

Wkurwiam się na siebie samego, że się dałem i nie kazałem mu wypierdalać i pocałować mnie w dupę. Że nie kazałem mu godziny stać pod mieszkaniem i czekać, aż sam się przygotuję i dostosuję sprzęt pod ogrywanie. I że kurwa mu tę gitarę w końcu sprzedałem, wprawdzie trochę podniósł cenę. Już po prostu chciałem ją mieć z głowy. Do tej pory, na samą myśl mnie taka kurwica strzela.

tl;dr
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Przychlast

• Pr0
KUREWSKO MNIE WKURWIA KURWA MAĆ KURS JEBANEJ W DUPE KORONY NORWESKIEJ.

Offline inches666

• Gaduła
  • Uczulenie na 4/4
W kwietniu ubiegłego roku podobnie kosztowała. Śmieszny kurs ale 6 zyla za odpowiednik HELLENY pomarańczowej zabulić trzeba...
www.soundcloud.com/inches666
Ha Ha Ha Ha
Ce dur A mol

Online wuj Bat

• Pr0
Przeprowadzka!!! Jeszcze chwila i może pozwoli mi już iść spać...
Paczki z głów!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
^^ #iknowthatfeelbro. Chociaż ja akurat przedwczoraj podpisałem aneks na następny rok wynajmu, więc jest szansa na spokój ;)

A w temacie - wkurwiają mnie zamknięte fora internetowe. Szukasz czegoś (i wcale nie chodzi o tajemnice rządowe za pierdyliard baksów czy inne prawdy objawione), znajdujesz w wyszukiwarce, klikasz link a tam... nie masz uprawnień, musisz się zarejestrować. No chuj, dobra, rejestruję się z maila używanego właśnie do takich rzeczy i dostaje potwierdzenie, że... moje zgłoszenie musi zostać zaakceptowane przez moderatora. Zaakceptowane. Kurwa. Jego. Mać. Może jeszcze podanie ze zdjęciem, CV i znaczkiem skarbowym? :evil: :facepalm:

I dzięki takiej polityce jedne fora mają 648203846 użyszkodników i żyją, a inne 500 i zdychają. Jedno mi znane nawet już zdechło w zeszłym roku, taka była na nim elyta elyt :P
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.