Przemo, przestań już powtarzać tę debilną kacapską propagandę, pliz. Chyba już nawet ośmiolatki z downem się skapnęły, że ta "samoobrona" to ruski specnaz przerzucony z kacapii. Celowo używam słowa "terroryści", bo działają metodami terrorystycznymi na terenie obcego terytorium i życzę ukraińcom, żeby ich wdeptali butami w gnojówkę jak najszybciej.
Kto niby strąca ukraińskie suchoje i śmigłowce, które spadają codziennie? Też Ukraińcy? Kurwa, szturmową maszynę trudno strącić kałachem i RGP-pancem, uwierz na słowo. Po chuj tu dorabiać dodatki do wyborczej? Wyciągnijcie głowy z dupy ruskiej propagandy - to mój apel na dziś.
EDIT:
I jeszcze jedno - zadziwiające są Wasze twierdzenia typu "telewizja kłamie", mimo przygniatającym i oczywistym faktom, natomiast dajecie wiarę jakiemuś pacanowi, który na swoim egzotycznym blogu daje upust dzikim fantazjom, przepisanym zapewne z jakiegoś ruskiego forum.
Ja np. wyczytałem u jakiegoś ruskiego bałwana, że Polacy latają tam na F-16 i strzelają do biednych ruskich. Kurwa oni mają dowody w postaci nagrań komend bojowych po polsku. Niestety nikt ich nigdy nie słyszał. Aż szkoda, bo bym się naszym chłopakom chętnie zrzucił na benzynę