Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1712692 razy)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Lightning port to akurat wymysł Intela, nie Apple...
A nie Thunderbolt?
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
OMG Przepraszam najmocniej, pojebało mi się :D Oba wyglądają podobnie

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Isurez, jak by nie było, fakt, ceny wszystkiego sobie windują jak chcą, ale też druga sprawa, że to po prostu polaki biedaki cebulaki są za biedne. A kabelek juz rozbebeszylem i zyle co sie rozerwala juz sobie zlutowalem. Jebnac tylko to jakimś klejem dodatkowo i na to termokurczliwa, i jeszcze sie chwile utrzyma :) w kazdym razie laduje.

chcą

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wkurza mnie to, że nie mam 3-ci dzień normalnego dostępu do internetu,
przeziębienie(oby tylko), które złapałem i skutecznie mnie wyłączy na następnych 2-3 dni z normalnego rytmu życia,
to, że muszę otwierać forum przez niewygodną przeglądarkę w telefonie, by pod postami nie wyświetlało mi kretyńskiego napisu "wysłane przy użyciu tapatalk"
strona banku niedziałająca na telefonie
allegrowicze w stylu "paaanie, wiem, że konkurencja ma po 800, a nowe po 1200, ale 600 to za dużo, dam 500, przelewem od zaraz"

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Wystarczy wydac te klika zlotych na pelna wersje tapatalka i nie ma juz podpisu. Ba, możesz mieć jakikolwiek.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wystarczy wydac te klika zlotych na pelna wersje tapatalka i nie ma juz podpisu. Ba, możesz mieć jakikolwiek.
Za bardzo jestem polaczkiem, żeby kupić pełną. Mam za darmo i wydziwiam :D
Spoiler

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Jakie zdjeciowe ficzery?  Czegoś nie wiem?  :-)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
built-in Photo Editor, unlimited photo sharing to Tapatalk without Tapatalk logo watermark

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Z tego co pamietam jest opcja wyłącz podpis.

Wysłane z mojego komputera.

Offline Turgon

• Gaduła
No to gratuluję wam podejścia na poziomie dzieci w piaskownicy. A skąd wiesz czy ktoś np. nie dzwoni do ciebie bo potrzebuje czegoś w sprawach okołozawodowych i nie chce zostawić ci w kieszeni pliku wizerunków nieżywych władców Polski? Albo wie, że coś co on obecnie posiada / o czym wie, a jemu jest niepotrzebne, może przydać się tobie?

Prosty przykład - kolego g-zs, zajmujesz się tłumaczeniami. Gdyby najbardziej nielubiana przez ciebie osoba z całego forum (mogę nawet zgłosić się na ochotnika :D ) napisała, że chce u ciebie zamówić jakieś większe zlecenie, to co? Albo np. okazałoby się, że mam znajomego biegłego w kilku językach który szuka pracy i wiem, że mógłby być dla ciebie dobrym pracownikiem? Widząc adresata wiadomości w ogóle jej nie przeczytasz, lub po przeczytaniu stwierdzisz, że "pecunia jednak olet"? Czy jednak zachowasz się jak dorosły, odpowiedzialny człowiek?

Już kilka razy także na tym forum ludzie strzelili mi z dupy na zasadzie mojego avatara - trudno, zarobił ktoś inny. Ich problem, nie mój.

No chyba że macie znajomych na poziomie skończonego debila, to gratuluję. Ja takich nie mam bo trzymam się od nich z daleka, nie daję im numeru ani sam nie mam zamiaru do nich dzwonić, więc automatycznie nie ma w zasadzie możliwości żebym w jakikolwiek sposób z nimi rozmawiał. Nawet "na żywo" zwykle ignoruję takich osobników.

Chociaż w sumie... może macie rację? Nie zabiegam o poklask, zwykle mówię ludziom niewygodną prawdę, jeśli ktoś jest kretynem to zwykle nazywam go kretynem, nie należę do żadnej (w tym forumowej) kliki liziworów... tak, takich osób się nie lubi. Ale nie wciągniecie mnie do kłótni, bo zaraz ktoś stojący za wami walnie mi (oczywiście w ramach "uczciwej kary") kolejnym ostrzeżeniem, czy nawet banem, bo już to przerabiałem. Więc wybaczcie, ale życzę miłego dnia.
Jako dorosły człowiek odczuwam całkowite prawo do nie rozmawiania z Tobą choćby dlatego, że nawet na forach zachowujesz się jak człowiek bez najmniejszej ogłady, a biegać za pieniędzmi od każdego byle nie będę. Choćby dla zasady.
Ssiecie.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor

Swoją drogą ciekawe zdanie "nawet na forum" - to skąd wiesz co robię / jaki jestem "live" skoro nigdy mnie nie widziałeś (i nie zobaczysz), panie Turgon? Ja za to dobrze pamiętam twój "poziom" z forum ś.p. sixstringa. Chociaż nawet i bez tego, opinie "ludzi którzy NIC nie wiedzą o mnie" mam +- w takim poważaniu:

No chyba że wybacz panie mój, nie będę już niegrzeczny i przestanę nazywać debili debilami, bo będzie im smutno :(

Spoiler
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Prosty przykład - kolego g-zs, zajmujesz się tłumaczeniami. Gdyby najbardziej nielubiana przez ciebie osoba z całego forum (mogę nawet zgłosić się na ochotnika :D ) napisała, że chce u ciebie zamówić jakieś większe zlecenie, to co? Albo np. okazałoby się, że mam znajomego biegłego w kilku językach który szuka pracy i wiem, że mógłby być dla ciebie dobrym pracownikiem? Widząc adresata wiadomości w ogóle jej nie przeczytasz, lub po przeczytaniu stwierdzisz, że "pecunia jednak olet"? Czy jednak zachowasz się jak dorosły, odpowiedzialny człowiek?

Przykład nietrafiony zupełnie :( Sprawy służbowe załatwiam w czasie służbowym i przez telefon służbowy. Mój telefon prywatny jest tylko do spraw prywatnych. Twoje argumenty w tym momencie są inwalidami z III grupą inwalidzką.
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Dlatego napisałem - np. przez maila / PW / łotewer. Zobaczysz wiadomość ode mnie (pozdrawiam :D ) to go w ogóle nie otworzysz? Bo do tego to się sprowadza. I nie o mnie świadczy, tylko o was. Sami zaczęliście dorabiać teorie do tego co napisałem, jakby wasze telefony zawsze i wszyscy odbierali po jednym sygnale. I nigdy nie czekaliście tydzień aż ktoś odpisze na jakiegoś fhuiważnego maila "na wczoraj". Albo okazało się, że równie fhuiważne spotkanie zostało przełożone z powodu typu "synek brata wujka sąsiada ma sraczkę". I tak dalej. Śfjeńci się znaleźli :P

Zresztą, z kim ja dyskutuję i po co... idźcie się dalej pałować frotkami na główkę za 4 dychy, które dadzą wam +10 do skilla :D bo tym się ostatnio głównie zajmujecie :D

A w temacie - nieodmiennie komunikacja publiczna. Ile razy chcę jej dać pierdyliard-pierwszą kolejną szansę, tyle razy się przekonuję, że jednak nie było warto :facepalm:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła

Offline Franek

• Użytkownik
Test tapatalk, czy da się wysyłać bez podpisu

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Tak udało się :-)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
F91

Przykro mi konowale panie doktorze, ale diagnoza jest postawiona z dupy błędnie. W/w symptomów nie stwierdzono.

To ja już chyba wiem dlaczego polska służba zdrowia (nie) działa tak, jak (nie) działa :D skoro diagnozuje pacjentów na podstawie forów internetowych :D

Orange

• Gość

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Moim zdaniem do zgody najłatwiej dojść na drodze ruchania.

Wkurwia mnie salami z marketów. Któryś już raz daję się nabrać na jego pozorną(bo demonstrowaną wizualnie) smakowitość tylko po to, żeby się gorzko rozczarować produktem, który smakuje w dużej mierze jak tłuszcz roślinny.

A, i rozładowała mi się bateria w efekcie, bo musiałem, po prostu musiałem zostawić na noc kabel podłączony do wejścia.

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Wkurwia mnie salami z marketów. Któryś już raz daję się nabrać na jego pozorną(bo demonstrowaną wizualnie) smakowitość tylko po to, żeby się gorzko rozczarować produktem, który smakuje w dużej mierze jak tłuszcz roślinny.

Kupuj to droższe
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Algiz

• Gaduła
Jeżyk ?
Spoiler

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Wychodzi na to,  że muszę przyznać Leonowi racje. 

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady
Wkurwiają mnie zjebani wokaliści uważający się za gwiazdy i fogle i z kim oni nie grali , śpiewali i chuj wie co jeszcze a w studiu 6-cio godzinna sesja i ledwie pół numeru .

Dżizas kurwa ja pierdole !!!

i jeszcze obrażeni .
Bo kurwa okazało się , że nie są tak zajebiści jak myśleli !!!!!!!
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Oj, o wokalistach to ja moge ksiazki pisac. Na przyklad wielce prawdopodobne jest to, ze zepsuje sie wokaliscie laptop albo juz jest zepsuty. Nikomu wiecej tak laptopy nie padaja. No i oczywiscie przez to nie sa w stanie na przyklad podeslac nagran z tych wszystkich projektow, plyt i tournee po Europie jakie to rzekomo uczynili. Ale nie ma problemu, moze w weekend nagrac, telefonem bo akurat nie ma mikrofonu...