Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1712644 razy)

Offline Fizyczny

• Gaduła
  • THALL
Najnowsza płyta Frontside, a przynajmniej na razie te dwa kawałki co dali do obsłuchania. Żart i najwyższy poziom beznadziei.
.

Offline grz_ost

• Pr0
Najnowsza płyta Frontside, a przynajmniej na razie te dwa kawałki co dali do obsłuchania. Żart i najwyższy poziom beznadziei.
Ale na koncert i tak idę bo Virgin Snatch  ;)

Offline Przychlast

• Pr0
Rozjebał mi się wzmacniacz w środku nagrywania pilotów :S:S:S:S

Offline wuj Bat

• Pr0
Kichanie przy szczaniu...
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Kichanie przy szczaniu...

Odwrotność wkurwiłaby bardziej.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Zapewniam Cię, że straty byłyby mniejsze ;)...

Posty połączone: 27 Lut, 2014, 23:34:19
Właśnie przypomniała mie się ostatnia obserwacja dokonana poprzez telewizor. Otóż w programach dla młodszej młodzieży typu "iCarly" czy "Wiktoria..." kożden młodzieniec ma wydepilowane brwi! :facepalm: Jak tylko Szymon (bo czasem ogląda!) sobie też takie zażyczy to składam pozew, że mi zepsuli dzieciaka - i będę bogaty!
A wracając do tego tematu: usuwajcie sobie monobrew - i to najlepiej permanentnie! ;) Mie chodziło o to, że - tak jak dziś było z kolei w "Big Time Rush" - kolo ma wydepilowane brwi na cienko ku końcom, najprawdopodobniej natryskową opaleniznę, blado różowo podkreślone usta i podmalowane rzęsy... No, tego nie da się inaczej wytłumaczyć jak kryptolesbijskimi ciągotami nastolatek umiejętnie podsycanymi przez stylistów "kultury" młodzieżowej, że tak błyskotliwie zsyntezuję... ;)
« Ostatnia zmiana: 27 Lut, 2014, 23:34:32 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Monobrew- najlepszy środek antykoncepcyjny ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Frantic

• Pr0
No nie wiem co skuteczniejsze, monobrew czy damski wąs :)

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Monobrew i damski wąs :D
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Monobrew- najlepszy środek antykoncepcyjny ;)

Gdyby było, jak piszesz, Rosja byłaby bezludna od bardzo dawna ;)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Monobreżniew :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Monobrew i damski wąs :D

Również dekolt .. :P  czyż to nie urocze ?
Ale dzisiaj to wkurwia mnie mehtab ;)

Offline Dmaligator

• Pr0
Niekompetencja.
Czy wiecie ze akumulatory do motorów dzielą się na prawe i lewe. Ja nie wiedziałem, aż do momentu gdy na moich oczach spalił się mi motur.
Zdechł mi akumulator, pojechałem (samochodem) do Hondy i kupiłem nowy. Pokazałem gosciowi zdjęcie starego, referencja 14L-A2 a on mi sprzedał 14-A2. Dla mnie jeden fiut do momentu jak go zainstalowałem i bum po motorze. Ogień płomienie gaśnica i te pe i de de.
Dzis pojechałem do Hondy jeszcze raz (w internetach wyczytałem ze są prawe i lewe) i tłumacze mu ze mi sprzedał nie ten co chciałem, a on mi grzecznie zwrócił pieniądze i ze przeprasza za pomyłkę, ale to przecież nie oni instalowali tylko ja wiec moglem wiedzieć.
Dziękuje do widzenia.
No i nie mam motura.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Szkoda :-\  co miałeś?

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
może po prostu Cie nie lubią...?
B ( o ) ( o ) B S

Offline Algiz

• Gaduła
Nie ma boga... jest Motór.

......na  moich oczach spalił się mi motur.
No i nie mam motura.

Nie na motura jest Bóg !

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 02 Mar, 2014, 09:54:59 wysłana przez Algiz »

Offline Turgon

• Gaduła
Dmaligator - po moich ostatnich "przygodach" z motoryzacją odnoszę wrażenie, że mechanik jest ostatnią osobą, która wie co się dzieje w samochodach :facepalm:

A mnie wkurwia to, że ludzie nie odbierają telefonów. Co z tego że masz superhiperpr0szajsf ona, skoro go k***a mać nie odbierasz kiedy do ciebie dzwonią? Dobra, rozumiem ludzi którzy np. prowadzą firmy i mają ogólne urwanie dupy? Albo jeśli dzwonię (staram się tego unikać, ale czasem jestem zmuszony) do "etatowców" w dni powszednie 8-16. Ok. Chociaż nawet w tym wypadku można np. napisać wiadomość "będę po 18 / jutro rano / na Wielkanoc" - 5 sekund zajmie.

Ale dzwonię to jednego czy drugiego znajomego / znajomej ze sprawą "na wczoraj", przez k***a tydzień co popołudnie, w końcu w sobotę się wkurzam i postanawiam mu spamować co godzinę. W końcu o chyba 20tej się dodzwaniam i słyszę:
- przykład 1: "w domu siedzę i się dzieckiem zajmuję". Dziecko ma 5 lat,
- przykład 2: "w domu siedzę bo się przeziębiłam",
- przykład 3: "w domu siedzę i... eee yyy uuu eee... czasu nie miałam".

( Obraz usunięty.)

MrJ, może po prostu nie chcą z Tobą rozmawiać (ja przynajmniej nie odbieram jak chce to przekazać dzwoniącemu)?
Ssiecie.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
No to gratuluję wam podejścia na poziomie dzieci w piaskownicy. A skąd wiesz czy ktoś np. nie dzwoni do ciebie bo potrzebuje czegoś w sprawach okołozawodowych i nie chce zostawić ci w kieszeni pliku wizerunków nieżywych władców Polski? Albo wie, że coś co on obecnie posiada / o czym wie, a jemu jest niepotrzebne, może przydać się tobie?

Prosty przykład - kolego g-zs, zajmujesz się tłumaczeniami. Gdyby najbardziej nielubiana przez ciebie osoba z całego forum (mogę nawet zgłosić się na ochotnika :D ) napisała, że chce u ciebie zamówić jakieś większe zlecenie, to co? Albo np. okazałoby się, że mam znajomego biegłego w kilku językach który szuka pracy i wiem, że mógłby być dla ciebie dobrym pracownikiem? Widząc adresata wiadomości w ogóle jej nie przeczytasz, lub po przeczytaniu stwierdzisz, że "pecunia jednak olet"? Czy jednak zachowasz się jak dorosły, odpowiedzialny człowiek?

Już kilka razy także na tym forum ludzie strzelili mi z dupy na zasadzie mojego avatara - trudno, zarobił ktoś inny. Ich problem, nie mój.

No chyba że macie znajomych na poziomie skończonego debila, to gratuluję. Ja takich nie mam bo trzymam się od nich z daleka, nie daję im numeru ani sam nie mam zamiaru do nich dzwonić, więc automatycznie nie ma w zasadzie możliwości żebym w jakikolwiek sposób z nimi rozmawiał. Nawet "na żywo" zwykle ignoruję takich osobników.

Chociaż w sumie... może macie rację? Nie zabiegam o poklask, zwykle mówię ludziom niewygodną prawdę, jeśli ktoś jest kretynem to zwykle nazywam go kretynem, nie należę do żadnej (w tym forumowej) kliki liziworów... tak, takich osób się nie lubi. Ale nie wciągniecie mnie do kłótni, bo zaraz ktoś stojący za wami walnie mi (oczywiście w ramach "uczciwej kary") kolejnym ostrzeżeniem, czy nawet banem, bo już to przerabiałem. Więc wybaczcie, ale życzę miłego dnia.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline jaco

• Gaduła
oni Cie jednak nie lubią.

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Głowa-głowa na fejsbukowej grupie z gitarowymi gratami. :/

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Głowa-głowa na fejsbukowej grupie z gitarowymi gratami. :/

gdzie? trzeba najechać jego posty jak czyngis-chan na ruskie ziemie
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
https://www.facebook.com/groups/gitarowe.graty

Nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem posta - gibsun supreme aż w oczy kole. ;]

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Kabelek Lightning mi się zjebał. Szkurwa mać, muszę jutro kupić nowy. Oryginalne drogie w chuj (79 złotych? już lepiej dopłacić dychę i kupić ładowarkę która kabelek ma w komplecie xD ), bardzo tanie są chujowo wykonane i tylko ładują, nie przesyłajo danych, a te trochę droższe, co już przesyłajo też jakoś jakością nie powalają ::) No, ale w każdym razie do jutra jestem bez telefonu :)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Lightning port to akurat wymysł Intela, nie Apple...