Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1708388 razy)

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Wkurwia mnie powód, dla którego ostatnio wyjechałem z kopa krzakowi* kiedy zaplątał mi się w niego kabel od słuchawek.
Spoiler

W moim domu mieszkają trzy kobiety. Efekt? Zero świętego spokoju.
Sytuacje:
Starsza siostra wypełnia PITa na komputerze. Coś nie zadziałało. Reakcja? Jebnięcie myszką o blat i darcie japy. Bo to najlepszy sposób na rozwiązanie każdego problemu.

Matce cośtam spadło. 10 minut narzekania na temat.

Tylko młodsza siostra jest w miarę spokojna. Znaczy poza sytuacjami, kiedy się kłóci z pozostałymi dwoma.

Łapię się na tym, że cały czas siedzę w słuchawkach z muzyką na full, żeby odciąć się od tego zgiełku. Naturalnie nie sposób się w takich warunkach skoncentrować na czymkolwiek ani uspokoić. Kładę się spać około 2 w nocy, bo tylko kiedy one wszystkie już śpią mogę w spokoju popracować albo się pouczyć. Tuż po zmianie czasu słońce budziło mnie około 6 nad ranem(niezależnie od tego, czy zasłoniłem okna, czy nie), w efekcie byłem cały czas niewyspany i wkurwiony.

Do pracy ostatnio przychodzę na 11(na szczęście wszyscy moi pracodawcy - bo mam trzech - to tolerują), bo wcześniej zwyczajnie nie jestem w stanie zebrać się do kupy.

W skrócie: muszę się stąd wyprowadzić i to szybko, bo oszaleję.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
To zatrudniający na czarno łamie prawo, nie zatrudniany (IIRC), więc do dzieła :D

Niestety nie tylko, w szczególności gdy nie rozliczy dochodów.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Tadeo, jak mojego ojca chuj strzela i odpierdala krzywe akcje, to robię mu papieroska i jest tak :tak:

Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie powód, dla którego ostatnio wyjechałem z kopa krzakowi* kiedy zaplątał mi się w niego kabel od słuchawek.
Spoiler

W moim domu mieszkają trzy kobiety. Efekt? Zero świętego spokoju.
Sytuacje:
Starsza siostra wypełnia PITa na komputerze. Coś nie zadziałało. Reakcja? Jebnięcie myszką o blat i darcie japy. Bo to najlepszy sposób na rozwiązanie każdego problemu.

Matce cośtam spadło. 10 minut narzekania na temat.

Tylko młodsza siostra jest w miarę spokojna. Znaczy poza sytuacjami, kiedy się kłóci z pozostałymi dwoma.

Łapię się na tym, że cały czas siedzę w słuchawkach z muzyką na full, żeby odciąć się od tego zgiełku. Naturalnie nie sposób się w takich warunkach skoncentrować na czymkolwiek ani uspokoić. Kładę się spać około 2 w nocy, bo tylko kiedy one wszystkie już śpią mogę w spokoju popracować albo się pouczyć. Tuż po zmianie czasu słońce budziło mnie około 6 nad ranem(niezależnie od tego, czy zasłoniłem okna, czy nie), w efekcie byłem cały czas niewyspany i wkurwiony.

Do pracy ostatnio przychodzę na 11(na szczęście wszyscy moi pracodawcy - bo mam trzech - to tolerują), bo wcześniej zwyczajnie nie jestem w stanie zebrać się do kupy.

W skrócie: muszę się stąd wyprowadzić i to szybko, bo oszaleję.

Pociesz się, że twoje przynajmniej krzyczą na siebie nawzajem, w moim wypadku jest tylko jedna, i jak chce poopierdalać, to tylko ja jestem w okolicy.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Z Tobą? to musowo święta kobieta juz jest. Rachet Ty chyba nigdy nie uczestniczyłeś w takim jazgocie ;)
« Ostatnia zmiana: 06 Kwi, 2012, 16:25:15 wysłana przez commelina »

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Musiałbym być nieprzyjemny, więc zwyczajnie Cię zignoruję tą razą.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Oj tam oj tam  :P

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mnie straszliwie wkurwiają pizdusie przychodzące na siłownie tylko by się pooglądać w lustrze. Ni to nie ćwiczy poprawnie, ni to przyzwoicie wygląda, a tylko wkurwia, bo np. sobie ręczniczek położy na wolnej ławeczce i poproś takiego by zabrał, to się oburzy, bo 'gdzie on kurwa ma go sobie położyć ?!'. Przysięgam, że następnym razem takiemu przypierdolę, a umiem!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Frantic

• Pr0
Mnie straszliwie wkurwiają pizdusie przychodzące na siłownie tylko by się pooglądać w lustrze. Ni to nie ćwiczy poprawnie, ni to przyzwoicie wygląda, a tylko wkurwia, bo np. sobie ręczniczek położy na wolnej ławeczce i poproś takiego by zabrał, to się oburzy, bo 'gdzie on kurwa ma go sobie położyć ?!'. Przysięgam, że następnym razem takiemu przypierdolę, a umiem!
Why So Serious?

Offline sylkis

• Pr0
Choć taka wersja wydaje się być najlogiczniejsza i wszędzie jest pokazywana jako wzorcowa, to imo pokombinuj z układaniem palców -> pomyśl jak to złapać, aby wygodnie przechodzić między molową, a durową wersją chwytu ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
ja też używając palców jak powyżej, ale wszyscy mówią, że dziwnie łapię akordy :P
i always go full retard

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wkurwia mnie że 99% blek metalu to gówno, ns gówno lub oba na raz. Zacznę słuchać kapel z mongolii, kurwa ich mać.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Frantic

• Pr0
Wkurwia mnie że 99% blek metalu to gówno, ns gówno lub oba na raz. Zacznę słuchać kapel z mongolii, kurwa ich mać.
To nie słuchaj blek metalu, widocznie nie lubisz.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Szczerze mówiąc 99% metalu to gówno i 99,9% każdej innej muzyki.
Największy odsetek dobrego grania jest chyba w psytrance.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Maciek

• Pr0
Spróbuj tak :D

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  11  12
e |---|---|-1-|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
H |---|---|-1-|---|-4-|---|---|---|---|---|---|---|
G |---|---|-1-|---|-4-|---|---|---|---|---|---|---| C-dur
D |---|---|-1-|---|-4-|---|---|---|---|---|---|---|
A |---|---|-1-|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
E |---|---|-1-|---|---|---|---|---|---|---|---|---|

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
ja właśnie tak łapię ;)
i always go full retard

bandit112

• Gość
Pokaż ;>

Posty połączone: 06 Kwi, 2012, 20:28:12
Serio, daj fote albo krótki filmik bo ja tak nie umię :D
« Ostatnia zmiana: 06 Kwi, 2012, 20:28:12 wysłana przez bandit112 »

Offline sylkis

• Pr0
A po chuj sobie utrudniać, jak łatwiej działa? :P
Ain't broken - don't fix it.

To tak samo, jak niektórzy się krzywo patrzą, jak inni przy łapaniu niektórych akordów używają kciuka (obejmując cały gryf).  Sam tak robię i nie widzę problemu, a gadanie że "tak się poprawnie nie robi" jest bez sensu IMO.
« Ostatnia zmiana: 06 Kwi, 2012, 21:32:49 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Maciek

• Pr0
NO to ćwicz a nie pierdol. Napisałeś, że nie umiesz - pokazałem łatwiejszą wersje. EOT

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
każdy musi mieć jakieś cele w życiu, nie?
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
A ja mam takie pytanie...

Na chuj Ci akordy?

Pałerkordami napierdalaj, a nie. Jeszcze napisz, że grasz na kanale do strojenia.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Wbrew pozorom to nie jest takie oczywiste jak się wydaje. Przynajmniej nie dla wszystkich. Niektórzy na serio myślom, że ten kanał służy do grania :D
synkopy to guwno

bandit112

• Gość
To da się używać na raz więcej niż jednej struny (innej niż najgrubsza)?

Offline sylkis

• Pr0
A ja lubię durowe i molowe akordy pod przesterem, i to im bardziej przegainowanym, tym lepiej.
Jak się jeszcze do tego dać dużo błotnistego niskiego środka, to są tak fajnie rozjebane, nieczytelne i burgoczące, aż przytłaczają :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline Turgon

• Gaduła
To da się używać na raz więcej niż jednej struny (innej niż najgrubsza)?

( Obraz usunięty.)
Z jakiego to filmu jest ;D?
Ssiecie.