Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707932 razy)

bandit112

• Gość
Szczerze to nie wiem. Google grafika (wyszukiwanie obrazem) rzuca hasło "eat a dick", lecz chyba to nie tytuł filmu ;)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jak niektórych z Was sie czyta, to można odnieść wrażenie, ze to wirtuoz, guru, i inne take. Czasami niestety kurtyna opada, a wtedy   ::)    :facepalm: 

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
^ zalogowałem się specjalnie żeby polubić ten post.

bandit112

• Gość

Offline wuj Bat

• Pr0
^ zalogowałem się specjalnie żeby polubić ten post.
Paczki z głów!

Offline bloodrafko

• Gaduła
  • Nadnotecki Światowid
Czemu niektórzy perkusiści maja w czaszce jakieś potoki renderujące inteligencję zablokowane ? ;/ Nienawidzę perkusistów!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
"Święta, święta, matka chodzi pierdolnięta"
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

bandit112

• Gość
Dziś się porwałem na 15 minutowy zabieg przesiadki z Windows Mobile na Androida. Straciłem 4.5h, zjebałem 2 karty pamięci i telefon. Dziękuję, teraz mogę już zasnąć spokojnie...

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wycie syren przed 9tą rano. Co to kurwa ma być? Chcecie sobie robić żałobę to róbcie, ale nie musicie budzić ludzi :evil:

Aha, i że pewna-bliska-mi-osoba sobie wymyślił żebym poszedł do Telekomuny zgłosić im awarię słupka "bo się nie można dodzwonić". Szkoda tylko że już od roku tam nie mieszkam, do TP mam pól godziny jebania się przez remontowane miasto, a problem pojawia się regularnie od chyba 3 lat. I teraz się ludziom kurwa przypomniało i jeszcze szukają jelenia, chociaż sami po pracy spokojnie zdążą tam dojechać :facepalm:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Turgon

• Gaduła
Jak ja uwielbiam gdy ktoś wpada do łazienki kiedy się golę :/
Ssiecie.

Offline wuj Bat

• Pr0
FXd:

Jak ja uwielbiam gdy ktoś wpada do łazienki kiedy se golę :/
Paczki z głów!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Spuchła mi górna powieka i wyglądam jak jakiś jebany Quasimodo. Miał ktos z was cos takiego i się pozbył tego chujstwa? Bo nie widzi mi się pójście do okulisty i płacenie 150 pln za wizytę, bo na NFZ to pewnie miejsca są dopiero na 2027 rok
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
To pewnie jakaś nadmierna reakcja alergiczna na coś.

Objawowo na szybko - hydrokortyzon (żeby tylko do oka się nie dostał) na powiekę plus tabletka antyuczuleniowa (czy to zyrtec czy allertec czy wszystkojiednoco) do paszczu. I może jakiś chłodny okład jeszcze np. z rumianku, świetlika czy czegoś takiego.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
Jeśli już, to nie szedłbym do okulisty, a do lekarza pierwszego kontaktu - nie sądzę, aby to było coś związane z oczami jako takimi, a po prostu tam ci wyjebało.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Problem w tym że nie mam ubezpieczenia :D

Póki co MrJ ma u mnie piwo, wziałem antyalergika i robie oklad z rumianku i już mogę otworzyć oko w miarę i przestało nakurwiać tak bardzo = jest znośnie :D

No i dowiedziałem się ze mój pies nie lubi rumianku co jest dobry odstraszaczem (wychodza mu ząbki a woli gryźć mnie niż gryzaki ;) )
B ( o ) ( o ) B S

Offline sylkis

• Pr0
Jeśli to rzeczywiście reakcja alergiczna, to pij też dużo wapna, powinno przyspieszyć zbijanie histaminy.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Przy antyalergicznych wapna się nie bierze.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
Dlaczego?
Zawsze jak telfast albo clemastinum biorę to popijam wapnem i jest spoko. To samo moja dziewczyna i kupa innych znajomych.

ED: a mam alergie z typu krzyżowych, czyli nie wiadomo tak naprawdę na co je mam i zawsze jeśli już mnie pierdolnie, to tak, że bez natychmiastowej reakcji to po chwili muszę jechać do kliniki na zestaw zastrzyków w dupsko, inaczej się uduszę albo zadrapię na śmierć - nie wiem co pierwsze.
Jak biorę albo wapno, albo tabsy, to wtedy powoli mi ataki schodzą, jak oba, to wtedy szybko.
« Ostatnia zmiana: 10 Kwi, 2012, 13:22:03 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
http://forum.sevenstring.pl/off-topic/co-nas-w-zyciu-cieszy-)/?message=209671

...wtedy chyba w Gdyni gra Mars Volta :/
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Pronounce

• Pr0
Ojczyzna, ale jeszcze tylko parę dni :)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wypierdzielasz z naszego syfu? Nie jesteś porządnym Białym Polakiem! ;)
Jeć, jeć, w sumie po części zazdroszczę.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Online Maciek

• Pr0
Omlet a co dla Ciebie za róznica w jakim kraju się opierdalasz :D ?

Offline sylkis

• Pr0
W takim Zjednoczonym Królestwie masz o wiele lepszy socjal za opierdalanie się ;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Nie chcę nic mówić ale ja cały czas pracuję. Dorywczo i za chujową kasę, ale jednak :D

BTW Racz, będziesz w Gdyni? Odezwij się do mnie jak będziesz miał jechać to się umówimy czy coś :)
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nie jak, tylko jeśli, ale spoko. Zamiarowuję iść na Mars Voltę (mój zespół namber łan było nie było), ale cygany po taborach szeptajo, że ponoć mają mieć jakąś osobną trasę i zawitać w bardziej zamieszkałe części Polski :P
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!