Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707623 razy)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Arka-Lech-Cracovia, kurwo! ;)

Onegdaj była taka kapela Kury ( z Tymonem Tymańskim ) która to śpiwała piękna pieśń, wydali to nawet na płycie, jeno chyba był to niewielki nakład, ale brzmiało to tak ( prowokacja niczym Tusk na wiecu PiS :P )
"Lechia, Lechia Gdynia, Areczka Gdańsk to kurwa pizda świnia".

BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
To ja doświadczalnie potwierdzam działanie wapna :D
A z tego, co kojarzę, to żadnej digoksyny (choć nie wiem co to jest) ani tym bardziej antybiotyków w antyalergikach nie ma, czyli wg. powyższego tekstu raczej ryzyka żadnego nie ma.

no właśnie

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Sąsiedzi. Od jakiegoś czasu skutecznie utrudniają nam zycie pod pretekstem szczeknięć psa (3 szczeknięcia to za dużo w południe i już trzeba przychodzic i walic w drzwi albo nakurwiać w kaloryfer). Jak już wiadomo mam szczeniaka. Ma on dzisiaj dokładnie 5 miesięcy. No i jak przystało na 5-miesiecznego szczeniaka, wyrastają mu zęby, zstępuja jajka, ogólnie dojrzewa, więc dosyć bolesny okres dla psiaka. No i w związku z tym dojrzewaniem zdarza mu się szczeknąć. Sytuacja z dzisiaj - żona otworzyła parasol bo sprawdzała czy działa. Pies nie zna parasola wiec sie przestraszył i szczeknął 3 (słownie trzy) razy. Sąsiad z dołu nie wytrzymał tych szczeknięć bo zaczął czymś nakurwiac w rury od kaloryfera. Sytuacja z wczoraj - pies miał ciężki dzień, miał wizytę kontrolną u weterynarza, szczepienia, badania, chipowanie, tabletki i takie tam. Wieczorem po powrocie od weta (była jakoś 19) musiał odreagować i zaczął gwałcić ręcznik. Nie odbyło sie bez szczeknięć. Tym razem zareagowała sąsiadka z góry która pofatygowała sie na nasze piętro, powaliła w drzwi i krzyczała ze wezwie policję. To nam akurat wisi bo sami bylismy u dzielnicowego który stwierdził że dopóki szczekania nie ma po 22 to sąsiedzi mogą nam skoczyć a za nękanie to sami będą mieli problemy.

Geneza problemów z sąsiadami. Na początku napisałem że sąsiedzi sie przypierdalają pod pretekstem psa. Wszystko zaczęlo się dużo wcześniej, kiedy mieszkał w tym mieszkaniu poprzedni lokator. Po jego śmierci sąsiad z dołu chciał kupic to mieszkanie, ale my byliśmy szybsi, bo bylismy umówieni na odkupienie mieszkania jeszcze za życia poprzedniego lokatora, który miał się przeprowadzić do rodziny. Sąsiad z propozycją kupna mieszkania wyszedł na pogrzebie poprzedniego lokatora i wtedy się dowiedział że nie ma szans  co go wkurwiło strasznie. No i teraz sie mści i utrudnia życie bo ma nadzieję że sie wyprowadzimy i odsprzedamy mieszkanie. Na szczescie to stary dziad, który zejdzie w przeciagu najblizszych 3 lat.
Z sasiadami z góry zaczeło się od tego że nas zalali dwukrotnie w przeciagu tygodnia. Nalegali żebysmy ze zgłoszeniem szkody poczekali do końca ich remontu czyli jeszcze ze dwa miesiące. A my nie chcieliśmy czekać, bo w umowie ubezpieczeniowej mamy zaznaczone że szkody musza być zgloszone w przeciągu 3 dni roboczych, i tak tez zrobiliśmy. Koles który nas zalał nie chcial dać swoich danych ubezpieczyciela, numeru polisy etc więc poszedłem do niego ze swoim ubezpieczycielem który wylożył mu co i jak i po wielkich kłótniach ściągnęli mu z ubezpieczenia zawrotną kwotę 280 zł.

Epilog.
Tak więc żyjemu sobie otoczeniu skurwielstwem z góry i dołu, sąsiedzi obok nie narzekają, inni na klatce schodowej nasmiewają się z tych, którzy nas się czepiają. Szkoda mi w tym wszystkim tylko psiaka, który nie wie co się dzieje kiedy ktos wali w drzwi albo tłucze w kaloryfer.

Na koniec, żeby był miły akcent wrzucam foty zbrodniarza:
B ( o ) ( o ) B S

Offline wuj Bat

• Pr0
Powiedz debilowi, że za walenie w rury po trzech szczeknięciach sam wezwiesz policję. Może zacznij ich gwałcić death metalem. Globalnie bym facetowi któregoś razu spokojnie powiedział, że wiesz, za co się mści. A globalnie, to mógłbyś spróbować być dla nich miły, ale nie wiem, czy Ci to przez gardło przejdzie ;).

Ja już miałem w piątek 10 tys. zaliczki wpłacone na mieszkanie, którego szukałem ileś miesięcy, umowę kupna itd. W poniedziałek się okazało, że kolo zerwał umowę i sprzedał chatę mojej kumpeli. Jeszcze był problem z odzyskaniem tych 10 tysia. Ale to było 6 lat temu, niech im się wiedzie, a lajf iz bhruteee!
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Moja rada (i nie żartuję) - wyślij żonę na długi spacer z psem (co by się i psiak, i żona nie denerwowali) a sam rozłóż w pokoju folię malarską, przytargaj skądś krawężnik albo chociaż płytę betonową i zacznij ją rozpierdalać młotem udarowym. Albo skołuj skądś pniak i dla wprawy napierdalaj w niego pięciokilowym młotem. Najlepiej od 6.10 albo od 21.00 do 21.55
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Najlepiej od 6.10 albo od 21.00 do 21.55

Pragnę podkreślić, ze jest też coś takiego jak zagłuszanie porządku dziennego. Łatwo ustalić co jest robione z premedytacją, a co nie. Aleeeeeee, dwa razy do roku możesz poinformować sąsiadów, że robisz huczną imprezę i chujaszka mogą zrobić ;D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline wuj Bat

• Pr0
Wpienia mnie na maxa, że z tej gupiej cipy od Madzi z Sosnowca media zrobiły gwiazdę, czy coś. Normalnie "Natural Born Killerka". Jak widzę znów to mongolskie ryło na okładce SE i 3 strony o niej w środku, to mam ochotę odpalić WueSKie i na pełnej....
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
to kup trochę desek i gwoździ i buduj eksperymentalne meble.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

bandit112

• Gość
Ta, ostatnio było, czy mama madzi zdrowo się odżywia, bo zostawiła na murku w sosnowcu jakieś ochłapy żarcia... A co nas to obchodzi? Chuj.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wkurwia mnie avatar Omleta.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Powieś się.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Lepiej - Ciebie powiesze.

Offline grz_ost

• Pr0
Wkurwia mnie to, że jutro na uczelni znowu będę siedział 8 godzin, gapiąc się w monitor, czytając tutoriale jak wykonać zadania z ćwiczeń, bo przecież wykładowca nie wytłumaczy. To samo mogę robić w domu. :evil:
___________________ _______

Dzwonek do drzwi:
- Dzień dobry, są rodzice w domu?
- Nie
- A mieszka pan z rodzicami?
- Nie
- A jest pan właścicielem mieszkania?
- Tak
- .......... yyy...heh... nooo.... bo mamy promocję i pierzemy dywany za darmo
- Nie mam dywanów

:facepalm:
« Ostatnia zmiana: 12 Kwi, 2012, 15:03:51 wysłana przez grz_ost »

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Jak ktoś jest idiotą i nie umie wychować psa to później tak to jest. Moja też szczeka ale krótko i głównie albo jak przez okno innego psa widzi albo jak jakiś kretyn gwiżdże na klatce. Ale ona na szczęście cicho szczeka, częściej warczy.
Ogólnie do hałasów w bloku przywykłem, rozpierdala mnie tylko jak ktoś wierci. Jest tu jeden taki debil co potrafi napierdalać wiertarką pół soboty. Ale jak przyszli robole z młotami udarowymi i nakurwiali cały tydzień to się chyba wyleczył :D

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
A to opowiem historię z tym związaną ;)

Koło końca lata czy początku jesieni to było, zanabyłem półkę do łazienki i miałem ją zamontować "przy okazji", ale tak się zdarzyło że nagle się zorientowałem że wyleciał mi kołek w ścianie. Sobie myślę - poprawię i od razu zawieszę nową półkę, dwa nawierty 6ką na krótki kołek to moment jest.

Tylko nie przewidziałem że to była niedziela... nie minęło - dosłownie - 30sekund - miałem w drzwiach taką 60+ ze wściekłym tapirem i żądzą mordu a'la święta inkwizycja :devil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja bym szedł w zaparte że to kto inny :D

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Ogólnie do hałasów w bloku przywykłem, rozpierdala mnie tylko jak ktoś wierci. Jest tu jeden taki debil co potrafi napierdalać wiertarką pół soboty. Ale jak przyszli robole z młotami udarowymi i nakurwiali cały tydzień to się chyba wyleczył :D
Kolejny, któremu wydajem siem, rze mieszkaniem siem samo wyremontujem a meble same zmontujom a puóki same powieszom... :facepalm:

Poza tym niby kurwa po co som soboty jak właśnie nie po to aby ponakurwiać wiertarą. :D
Tylko nie przewidziałem że to była niedziela... nie minęło - dosłownie - 30sekund - miałem w drzwiach taką 60+ ze wściekłym tapirem i żądzą mordu a'la święta inkwizycja :devil:
Trza było jej powiedzieć żeby do kościoła wypierdalała.

Wkurwia mnie stara rozpierdalajonca siem wkrentarka topexa(toya).
« Ostatnia zmiana: 12 Kwi, 2012, 18:20:26 wysłana przez Vicol »
synkopy to guwno

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ej, autentycznie nie wiem dlaczego niby w niedzielę nie można wiercić. Tzn jasne, jak taki emeryt i tak 90% tygodnia siedzi w domu, ale wiele osób przecież `apierdala i to niemało, i może nie być wyjścia, jak robić coś w mieszkaniu tylko w niedzielę.

Eh... Jak jeszcze mieszkałem we Wrocławiu ludzie potrafili opieprzać przez płot moją matkę, za to, że pracuje w niedzielę w ogródku (własnym), zamiast dzień święty święcić. Wiercenie jest głośne, to może wkurwić, ale przesadzanie własnych roślinek...?
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Damianaz

• Prawie użytkownik
Ej, autentycznie nie wiem dlaczego niby w niedzielę nie można wiercić. Tzn jasne, jak taki emeryt i tak 90% tygodnia siedzi w domu, ale wiele osób przecież `apierdala i to niemało, i może nie być wyjścia, jak robić coś w mieszkaniu tylko w niedzielę.

Eh... Jak jeszcze mieszkałem we Wrocławiu ludzie potrafili opieprzać przez płot moją matkę, za to, że pracuje w niedzielę w ogródku (własnym), zamiast dzień święty święcić. Wiercenie jest głośne, to może wkurwić, ale przesadzanie własnych roślinek...?
Na takie rzeczy to tylko krótka riposta, wypierdalać.

Offline sylkis

• Pr0
Wkurwiają mnie komputery.
Niemiłosiernie.
Nienawidzę ich szczerze.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wypierdalaj od komputera zatem. Pisz z telefonu albo jeszcze lepiej - nie pisz wcale ;)
Poświęć kobiecie czas który spędzasz na forum, od biedy poświęć go na granie na gitarze. Samogwałt też ujdzie :D

Offline sylkis

• Pr0
Ojtam, ojtam.

Ja tak tylko od czasu do czasu ich nienawidzę ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
struna mi jebła.
synkopy to guwno

Offline wuj Bat

• Pr0
Znowu...
Paczki z głów!

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Gitara mi jebła o chodnik. :facepalm:
jak? :o
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.